torsdag 10 juli 2008

Svensk väderdator

Det är ju lite glest med e-mejltrafiken under sommaren, vilket betyder att man måste själv leta bilder till sina inlägg ha, ha. Idag fick jag dock äntligen en rolig bild som kan ersätta SMHIs prognoser - väderdatorn. Dessutom kan den med fördel användas vid rådande klimatförändringar. Inte att vår svenska sommar har påverkats till det bättre = varmare av förändringarna, men ändå.

Trädgårdskonst - motorsågstroll
Här får ni också kika!!! MrsBettan har lagt upp en motorsågsgubbe på sin blogg, som jag tycker ser ut som ett fint och trevligt troll. Det/den har en bror också. Vet inte om de är döpta (skulle inte tro det?!), men om ni har ett roligt och passande namnförslag är det bara att skriva en kommentar.

Elvis, Kalle eller Falcon?
Tittar man på frillan är trollet ju en Elvis eller möjligtvis en Jaromir Jagr, ögonen påminner om Kalla Anka och nosen är förvillande lik den av en mops, eller vad tycker ni Hampus, Valle och Falcon :o)?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lite väl stor i vårt tycke.
Ha, ha !

Mrs Bettan sa...

Jag tror faktiskt dom heter Kjell o Monia rätt och slätt. Jag måste ju åka dit och fota alltså, eller varför inte du som bor i närheten.
Kram MrsBettan