måndag 21 juli 2008

Semester - dag 1

Om resterande semesterdagar flyter på som den första gjorde idag så kommer jag att vara utomordentligt utvilad när jag återvänder till jobbet om två veckor.

Hade jag sovmorgon: Jaaaaaaaaaa
Gjorde jag någon nytta idag: Nej
Gick jag utanför dörren: Ja, med bil.

Ni förstår: listan kunde göras mycket längre. Men en sak blev i alla fall klar idag - och det var inte jag som såg till att den blev gjord.

Sideshow Bob
Han är färdig och står just ju på vardagsrumsgolvet (där han kommer att vara placerad under vintern). Vem skar då ut biten längs bak för att få sladden igenom? Ja, inte var det jag inte utan min man. Älskar honom!!! Han tog bara Dremeln med en skiv-grunka på och skar ut en perfekt rektangulär bit. Vet inte hur han bar sig åt men det blev perfekt. Tror till och med Herr P skulle godkänna hantverket.

"Piedestal"
Nu återstår bara att hitta en "piedestal" som Sideshow Bob ska stå på under sommarhalvåret ute på balkongen. Åkte kors och tvärs idag (ja sa ju att jag inte gjorde någon nytta) och letade febrilt efter den saken. Vet precis vad jag vill ha och hur det ska se ut, men ingen verkar ha piedestalen som jag har framför mitt mentala öga.
Fortsättning följer imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sovmorgon !
Vad är det ?

Nytta !
Önskar jag slapp !

Utanför dörren !
Ja, varje dag nu när jag har tak !

Ha en fortsatt bra semester !


kram

Mrs Bettan sa...

Det är inte lätt att hitta en snygg piedestal precis. Antingen är de skitbilliga, som på Ikea eller egentligen för snygga att ha på balkongen i regnet. Vet ju inte om du har tak och om det blåser mycket. Lycka till i alla fall med sökandet. Blocket kanske har.
Puss MrsBettan