tisdag 8 juli 2008

Äntligen en ny säsong av TopGear

Strax före jul 2007 slutade höstsäsongen av TopGear, världens bästa motorprogram enligt mitt tycke. Sedan dess har jag längtat och längtat.
Idag var det äntligen dags för sommarsäsongens första nya avsnitt. 60 minuter späckade med intressant info (speciellt om man har sisådär två miljoner kronor på kontot som man vill investera i senaste Ferrari Scuderia till exempel), roliga tests och härliga utmaningar.

Jeremy, Richard och James
Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May - en verkligen udda trio - har hur roligt som helst när det presenterar programmet. Ärligt talat måste jag säga att Bildoktorn, och Motorjournalen i jämförelse spelar i Division 6 ungefär.
Hoppas verkligen att någon svensk kanal köper alla avsnitt av den senaste säsongen "TopGear" så att alla kan njuta av programmet som vi gjorde ikväll. Det är en konst att göra ett lyckat motorprogam som TopGear och jag lovar: Jeremy, Richard och James behärskar konsten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det brukar Christer också kolla på !

kram på dig !

Mrs Bettan sa...

Det har hr P missat totalt. Dt var ju sång ikväll vet du, Allsång på Skansen med mina gamla kompisar, rock-ragge m.m. Sen var det morden i midsommer där det tydligen finns folk som fortfarande är i livet.
Sov gott och bamsekram
MrsBettan