onsdag 23 juli 2008

Snaps

Semester - dag 3
Har verkligen tajmat semestern perfekt verkar det som. Sol, sol och återigen sol. Härligt!!!
Idag åkte vi in till stan för att äta lunch. Vi hamnade - inte helt otippat - på Söderhallarna i Stockholm. Chansningen att åka upp till 25:e våningen på Skrapan sprack, då baren och restaurangen inte öppnar förrän kl 18:00. En liten missräkning som snabbt glömdes när vi flämtande slog oss ned på Snaps vid Medborgarplatsen. En kall öl är det bästa som finns när termometern visar 25 plusgrader.

1:a parkett
Att sitta på Snaps och betrakta folket som promenerar/springer förbi eller slår sig ned i sofforna brevid är som att sitta på 1:a parkett på Dramaten. (Har i och för sig aldrig varit på Dramaten men antar att de har både 1:a och 2:a parkett) Det är till och med bättre på Snaps kan jag tänka mig. Som åskådare på semester är det ett perfekt ställe för att suga in atmosfären på söder... och alla looker så klart.

Tattoo
Kunde - trots min mans protester - inte låta bli att fota en kille med världens tatuering på ena armen. Han hade en på andra armen också fast den var tråkigare. Det är konstigt hur en kille i 30-års åldern kan förstöra två vältränade kroppsdelar på ett sätt som han säkert kommer att ångra om sisådär 15-20 år... senast. Tycker ändå att vänsterarmen är värd en bild på min blogg då den ju också är en slags konst, eller hur?!

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Du har ju verkligen timat in din semester åtminstone denna veckan. Det blir ju bara varmare och varmare. Vår herre gör allt för dej synes det. Visst är söder härligt det vet ju jag som är uppvuxen där även om det då inte fanns tillnärmastevist så många krogar som det finns nu, inte söderhallen heller.
Killen med tatueringen måste ha suttit bra många timmar för att få en sån fin. Jag håller med dej, han kommer att ångra sej när han blir äldre och slapp i musklerna, då hänger tatueringarna och blir helt annorlunda. Hoppas han får gäddhäng.
Kram MrsBettan