fredag 18 juli 2008

Semester

Klockan 15:00 idag började jag min semester. Två veckors ledighet - härligt! Det ligger ju ett par konstprojekt i hallen (ha, ha, men det är precis där det skramlar) och det ska bli roligt att skapa något fint av mina återvunna ventilationsdelar.

Nu vet jag mera
Berättade ju igår om den nya famlijemedlemmen - det cirkulära takdonet. Nu vet jag mera om det och har även fått tips om den planerade växten:
- Ditt takdon liknar vår genomföring av den nya fläkten som vi satt upp i köket. Något liknande i alla fall. Klart du ska ha en hängande grönsak i den. Köp en murgröna, de är ganska tacksamma och klarar sej bra. Det finns flera sorter att välja på, mörka eller ljusa små blad, kommenterar Mrs Bettan.
1 000 tack Mrs Bettan!

En snutt ventilationstrumma
När jag snokade i containern ute på gatan igår uppmärksammades jag av byggjobbarna som satt på caféet i huset och mumsade på varsin latte. En blond kille - jättesöt, snygg och ja, ni vet - undrade varför jag hade plockat med mig takdonet. Usch vad pinsamt tänkte jag. Men det visade sig att killens pappa är konstnär och han misstänkte direkt att jag väl också måste vara det. Pust, pust..
Idag när jag köpte en capuccino på samma café dök killen upp och undrade om jag inte ville titta på allt han hade samlat på sig åt mig. Så nu har jag fått en snutt ventilationstrumma, cirka 45 cm hög med lock (yiiphhiiee) också. Hoppas han inte blev besviken att jag inte tog allt han hade samlat ihop, men någonstans går ju gränsen. Det ska ju inte bli skrothögar här utan snygga utsmyckningar.

Fredagsvinet
Nu ska jag faktiskt fira att jag har semester med ett glas vitt vin (det första för kvällen men definitivt inte det sista under semestern), vilket jag tycker jag är väl värd, ha, ha. Vi hörs imorgon.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Du är ju helkul med din ventilationstrumma, skapa något kul med den. Väntar med spänning vad du lyckats åstadkomma.
Kram MrsBettan