lördag 19 juli 2008

Sideshow Bob eller Twist'n light

Sideshow Bob
Så har man varit kreativ igen. Takdonet har blivit klar (eller nästan i alla fall) och döptes till Sideshow Bob av min man, som är en dedikerat "The Simpsons" fan. Han tyckte att blommans vilda växt påminde om den elaka Sideshow Bobs hår. Håller med.


Twist'n light
Personligen var jag mera inne på Twist'n light. Varför?! Ju, blomman jag föll pladask för heter Aeschynanthus eller "Twister" på svenska/engelska och light är ju lampan. Men jag ger mig: Sideshow Bob är tuffare, så nu är den nya familjemedlemmen döpt ...på riktigt.
Hoppas ni gillar "honom". Själv tycker jag att han blev riktigt skaplig. Imorgon ska jag bara borra ett hål på baksidan, så att kabeln inte ligger löst. Wish me luck, är nämigen inte speciellt bra med mmmhhhh verktyg.

Twister
En kort förklaring om varför det inte blev en murgröna utan en Aeschynanthus. Svaret är enkelt: Twister är av samma famlij (den ser i alla fall ut som brorsan) som "korkskruven" som jag fick av Mrs Bettan för några månader sedan. Tyckte att korkskruven (som har blivit riktigt stor) ville ha lite sällskap i vardagsrummet eller på balkongen. Och lättskött är den också, vad meare kan man begära!

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Den blev ju tuff. Kul att ni sätter namn på allt. Dina konstverk i mitt kök väcker också intresse bland våra besökare som undrar vad det är. Kul va. En härlig färgklick i vårt fina kök som jag är så stolt över.Ser till min förvåning att även du har virkade dukar också.
Kramar MrsBettan