söndag 13 juli 2008

En trip till Vaxholm

Sovmorgon, precis som igår. Lite ligga-på-balkongen-och-läsa-en-bok-stuk, men sedan tog vi bilen och gjorde en trip till Vaxholm.
Har ju varit där massvis med gånger, men varje gång man åker dit under sommaren förvånas man över pulsen i denna lilla stad. Inte bara alla backpackers som hopper på/av båtarna, bilfärjorna som går i skytteltrafik utan alla människor som ryms "på land", alla språk som hörs ...som surret av flitiga bin. Usch, nu blir man till och med poetisk...

Några intryck
Tog några foton i och kring Vaxholm som inte visar att det är ganska roligt att titta både upp och ned - inte bara rakt fram när man promenerar. Vattenlocket, som man bara går över i vanliga fall är ett konstverk i sig tycker jag. Älskar vattenlock och deras utformning. Ska leta efter fler framöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har också pratat om att åka till Vaxholm, men just nu är det ju altan som du kanske vet på tapeten. ha, ha !

kram

Mrs Bettan sa...

Vaxholm är ju toppen. Nettan vill visst också dit. T.o.m. Sigtuna tycker jag är värd en utflykt liksom lilla Trosa. Det finns många ställen att åka till och bara njuta av. Härligt, hoppas vi också kommer på en utflykt. Jag har dessutom båtbiljetter på Strömmabolaget som jag fick när jag slutade av jobbet på 1500 kr. Det måste ju också utnyttjas, eller hur.
Kram MrsBettan