torsdag 18 augusti 2022

Tråktorsdag
Nej, jag kan inte påstå att jag har haft en Tråktorsdag, men jag kan inte låta bli att skratta åt det faktum att inläggsrubriker som innehåller ord som fotboll, EM, VM, CL, PL och andra beteckningar som har med idrott att göra inte ökar min läsarstatistik. Tvärtom! Tråkigt, men sant;-) Vill gärna tacka Christian för att han är en av få som delar mitt intresse:-) 

Wilma Murto
Gissar att Paula också jublade sent igår kväll. Då tog nämligen finskan Wilma Murto ett helt otippat guld i stavhopp på EM i München. Hon klarade 4,85 meter och höjde därmed sitt personbästa med hela 14 centimeter. Fantastiskt jobbat. Å japp jag skrek och applåderade under luftfärden.
 

Blique
Har ju bloggat om designhotellet Blique i Vasastan förut här. Då var bästisen Yvonne där med sina körsystrar. Tackade för bilderna men ”efterlyste” lite fler spännande vyer från hotellets tak när hon var där på AW igår kväll.. Å självklart mejlade Yvonne tre bilder som jag tycker är helt suveräna. En blandning av gammalt, nytt, dynamiskt och helt underbart - helt i min smak. Tusen tack:-)

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

9 kommentarer:

LillaSyster sa...

Första bilden så tänkte jag på Karlsson på taket.....
Nä, inget tråkigt med denna torsdagen, lite åska på långt håll och några droppar regn, men det var välkommet. Det kom i sakta takt och var alldeles för lite för att göra någon nytta för växterna - så okej det var det tråkiga då=)
Njut av kvällen nu ska jag fortsätta i boken jag sett här tidigare i somras. Dansa in docka

nalta norrland sa...

I motsats till hos Lillasyster så har det regnat skapligt här hos mig idag, jag tror tisdag är den enda dag hittills i veckan vi icke fick regn.
Det gäller att tänka till och skriva en fyndig rubrik så får Du fler besökare 😁
Tror inte torsdagar egentligen är tråkigare än andra veckodagar.
Såg lite från gymnastik programmet på tv idag och oj va de tävlande inte vara är smärta och smidiga utan de är nästan helt lealösa 😅 starka kroppar.
På söndag eftermiddag ska vi till Lycksele på studiebesök på Elins gymnasieskola, intressant.
Kanske finner jag lite bloggmaterial 😃

Geddfish ♥ sa...

Häftiga bilder från bästisen Yvonne! Inte alls tråkiga.
Förr kunde vissa ord generera fler läsare, men det verkar inte så numera. Det är ganska slött på bloggfronten, förstår inte varför. Finns ju gott om tidpunkter när åskan går, regnet öser ner. Alla är väl inte på badstranden nu? Nä, de tittar på TV 🤣 Jag lyssnar på bok.

Susjos sa...

Tjusiga bilder från Vasastan, tack till Yvonne!
Kul att en finska tog guld i fridrotts-EM, det hade ja gingen aning om, men så har jag jobbat i natt och sovit idag.
Ingen tråktorsdag här heller, trots flera timmar i köket, är ju ledig nu i två nätter!
Ha det fint!

Äventyret framtiden sa...

Att det blev finskt guld gick inte att missta sig på när maken ropade högt Guuuuuld! Då visste jag att guldet gick till Finland ;).
Det blev ingen som helst tråktorsdag här inne hos dig idag.
Fina bilder!

Ditte sa...

Jodå! Här är ju en till som delar intresse både för fri idrott, simning och fotboll- Och även en hel del annan sport.
Eloge till Wilma Murto.
Kul med designhotellet Blique. Vill till att kolla upp det personligen- Superläckra bilder-
Men, absolut ingen trist torsdag-

Carita Liljendahl sa...

Vädret och utsikten ser ju i alla fall inte tråkiga ut :-)

christian sa...

Jag har aldrig haft så många besökare, som härom veckan när jag skrev om Ulf Lundell . . . synd att det inte alltid är samma riv efter bloggen . . .

P.S. Har du ingen mer som är idrottsintresserad bland dina läsare?!? Skamligt . . .

Paula sa...

Visst är det fina skylines du visar, jag skulle ju dock helst radera husen och bara njuta av det gröna som skymtar mellan skraporna, japp, vi har helt olika åsikter, men jag får erkänna att jag är exceptionellt negativ till städer och trängsel och vill ha öppna naturliga ytor omkring mig. Och som tur är har vi bägge fått vad vi vill ha, eller hur?Ikväll var det Mäkelä som fixade nytt pers i tresteg och tog silver, förutom guldet i hinderloppet. Är ja euforiskt lycklig? JAAAAA