torsdag 25 augusti 2022

Tråktorsdag


Absolut ingen Tråktorsdag idag, bortsett från arbetena på innergården som fortsatte även idag. Efter att allt asfaltbråte hade forslats bort var det markvibratorns tur att väsnas idag. Har fortfarande inte klurat ut vad det ska bli när det är klart.

Varmluftsballong
Förutom en blå himmel, sol och värme bjöd kvällen även på sommarens tredje varmluftsballong som flög över området. Bara att tacka, ta emot och plocka fram kameran.
Polisens dag. Orsakullan vill att vi berättar om en polis. Spontant tänker jag på Robinson-vinnaren 1997 Martin Melin, som inte bara minglar runt bland kändisar utan även jobbar som inspektör och ordningspolis. Snubblade över hans Instagram för ett tag sedan. Gillar hans mix och sättet han skriver. Å med tanke på att han precis fyllt 55 år är han fantastiskt välkonserverad;-) 

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag. 

Det är Orsakullan som håller i ”Augusti 31 dagar”.

15 kommentarer:

femfemman sa...

Underbar blå himmel. Tycks täcka rn stor del av Sverige idag. Njutbart! Verkligen batteriladdande, när sommaren är som bäst när det är sensommar!
Ha det gott!

LillaSyster sa...

Ja vilken dag! Blev glatt överraskad då jag klev ut från jobbet och värmen slog emot mig och det var en knallblå himmel =) Det var lite kylslaget i morse då jag åkte strax efter klockan 06
Det är bara att njuta av varje dag, om de spått rätt så kommer det att bli galet blött i början av nästa vecka.

Paula sa...

Att dom törs! Har du åkt luftballong? Jag har det inte och om jag inte gjort det när jag var yngre o mer våghalsig så tänker jag inte göra det nu. Inte ens om jag fick det i present. Tänk så många som får såna presenter, glidflygning, ballongfärd eller bungyjump, är dom så säkra på att mottagaren jubla...Om inte du klurat ut vad det ska bli då är det bra konstigt!!

Ditte sa...

Kanske får du ta dig en tur ut och fråga vad som är planerat här. Säkert får du ett svar.
Lufballonger såg vi också några i kväll hemma på Söder men vi har sett ganska många i slutet av juli och i början av augusti men betydligt färre än tidigare år.
En kanonbild! Och den gula ballongen mot den blå himlen gör sig verkligen.
(Vi har testat att flyga ballong för några år sedan och det var häftigt.)

Geddfish ♥ sa...

En vacker bild var det, inte alls tråkig!
Älskar blå himmel och gul sol.......

Susjos sa...

Härligt med luftballonger mot en blå himmel, men tror inte jag själv vågar flyga luftballong!
Spännande med din innergård, undrar vad det kommer att bli?

Å tack än en gång för surströmmingstipset i Sundbyberg, vilken kväll vi fick, och hela tre fileér, men detta år ville Lions ha betalt, helt okey om du frågar mej!

Ha det gott!

KajsaLisa sa...

Riktigt tråkigt, det blir nog bra när det blir klart, frågan är ju vilket år :)

Guldkryckan sa...

Är ju skönt när det där på gården är klart, tänk att det ännu 2022 inte går att göra sådant lite tystare. ;)
Martin Melin följer jag också, trevlig prick det där tycker jag.

Ha en fin fredag Bp.

Anki sa...

Det blir spännande att se hur det blir när det är klart ...
Fint sommarväder för dig och alla andra som gillar sol och värme :)
Ha en fin fredag!

Anna i Portugal sa...

Vad kul att ha luftballonger så nära! Jag tycker de borde informerat boenden i området om vad som händer med gården samtidigt som de ursäktar sig med störande arbete. Nåja, det får bli en överraskning då, förhoppningsvis positiv!

Äventyret framtiden sa...

Skojigt med Nokia-ballongen, upp och ner, haha...Hoppas den hålls i det där läget! ;) Du ser, jag har lite sjuk humor...
Spännande är vad det ska bli på området. Roligt att följa med via dig!

christian sa...

Riktigt häftig bild på ballongen...blev du sugen?

Hanneles bokparadis sa...

dumma jag som inte ville flyga varmluftsballong i min ungdom

Anni sa...

Jaså, du snubblar på snubbar på Instagram numera! Trodde inte att du gav dig in i den världen? Men visst känns Martin Melin som en klok kille.

Kul med ballonger sådär, man blir lite glad av att se dem. Här flyger de inte lägre, är väl för nära Bromma flygplats kan tänka.

Anki sa...

Jag igen ... vill bara uppdatera dig angående Ludvigs present - det blev fiskedrag av olika modeller - fiske är ett av hans intressen - han gillar också detta med att vara ute i naturen ;)
Ha en fin lördag BP! Själv är jag på väg till skogen :)