torsdag 18 mars 2021

Tråktorsdag

Arbetshandskar behöver inte vara tråkiga. Och om jag vore mera tekniskt begåvad då skulle jag absolut köpa ett par sådana:-)

LED-slingor älskar jag, men ärligt talat - vem köper knäckta äggskal med LEDar. Okej, det är påsk, men guuuu så tråkigt.


Till viss mån håller jag med – att det var en tråkig torsdag idag alltså. Vädret gör nog ingen glad just nu, åtminstone inte i Täby. Medan nollåttaland jämfört med resterande Sverige kunde njuta av en jättefin vår och sommar ifjol verkar det vara raka motsatsen i år.

Fortfarande vinter
Okej, det är fortfarande vinter, så jag borde nog räkna med en och annan ”snöskur”, isande vindar och två plusgrader, men jag tror nog att jag blivit bortskämd de senaste åren.

Något jag skulle vilja lära mig
Orsakullen undrar vad jag gärna skulle vilja lära mig. Det är rätt mycket faktiskt. Kan väl börja med att jag skulle gärna kunna andra simsätt än bara bröstsim. Vill inte vara så oteknisk som jag är heller. Att kunna programmera skulle sitta fint det med, för då skulle jag kunna utveckla min egen bloggplattform. Det skulle även underlätta att vara kapabel att byta ett torkarblad på bilen. Listan kan göras mycket längre, men jag vill inte tråka ut er i onödan;-)

Det är Kajsalisa som har uppfunnit Tråktorsdag. 

Det är Orsakullan som håller i ”Mars 31 dagar”.

13 kommentarer:

LillaSyster sa...

Men du anmäl dig och maken till en crawlkurs då vi får leva normalt igen! Maken och jag gick det 2016 oj vad kul, men det gäller att träna själv mellan kurstillfällena. I vår grupp var det blandade åldrar från 20 år och upp till 72år alla har fullt upp med sig själva. Arbetshandskar i din favorit färg du kan säkert nyttja dem som vanliga fingervantar =) Ha det bäst! Idag både sol, blåst och lite snö- men mest bra väder skulle jag säga. Hade dock inget fönster att titta ut i mellan 7.15 och 12.30

Ditte sa...

Vädermässigt var det ju en ganska tråkig torsdag. I alla fall fram på dagen. Här drabbades vi av både hagel och snö under en timme på eftermiddagen när vi var ute. Men bortsett från det en otråkig torsdag.
Arbetshandskarna är superläckra och kanske skulle jag köpa ett par inför vårsäsongen med växterna på balkongen. LED-slingor gillar jag också eller än mer LED lampor. Men ägg känns trist.
Visst finns det mycket att lära sig och knepigt blir det att välja vad. För egen del så jobbar jag nu på detta med foto och systemkamera. Inser att jag får ta en sak i taget.

nalta norrland sa...

Led-lampor är ett plus men spruckna ägg... nej tack.
Vädret jo men yes lite småkyligt när solen inte var samarbetsvillig.
Handskarna... köp dem, Du kan ju ha dem som fingervantar.
Kunskap... jo yes mer datorkunskap skulle jag behöva, skulle även vilja lära mig fotografera... sedan så lite historia är ju inte dumt, jag gillar ju sånt :)
Idag har jag mest känt mig som en skugga.
Jo, jag tror inte heller att problemet med ansiktsmasken är ME relaterat, om jag skulle skylla på något utöver panik då jag inte kunde andas så kanske min astma kan vara orsak?
Fast jag kände ren och skär panik... ångest och rädsla.

Susanne ❤️ sa...

Underbar tråkig torsdag till påsk kommer det nu vara slingor med äggskal i varje butik ganska lustigt att det ens kan säljas men kanske jätte fint ?;)
Att lära sig ngt nytt tror jag är bra för oss alla så ta en kurs lillasyster hade ju gjort liknade , själv har jag börjat klättra igen behöver utmana mig själv då jag är så trött både Corona och att inte gjort ngt med maken på år dax att ta tag i igen .
Tänkte på det när du skrev att jag inte berättat om när maken räddade livet på mig , bloggen finns inte kvar men var säker på att jag berättat om ggr vi var på väg till Frankrike för att klättra och hjärtat gav upp ?
Men får ta det ngn ggr har som sagt börjat blogga lite igen :)
Kram

https://madamesusanne.blogspot.com


Concurious sa...

Ja usch ja, vädret... när jag tittade ut genom kontorsfönstret mitt på dagen idag så vräkte snön ner. Det var sannerligen inte vad jag ville se. På plussidan får jag medge att det både slutade att snöa och den snö som kom töade bort innan jag hann ge mig hemåt så jag ska väl ändå inte klaga!

Emma, Sol som sol? sa...

Älskar att lära mig nytt, är lite för nyfiken och ogillar starkt att inte kunna saker. Crawla är jag dålig på, dock.

Handskarna är snygga , hade liknande men då röda så klart.

Susjos sa...

Vi åkte från ett grått Järvsö idag, fick lite yrsnö i Uppsala, annars var det fina vägar, men nu får det gärna bli mera vår!

Svar: Toppstigen där vi bott i Järvsö, är bostadsrätter visade det sig, de vill ha 2,9 miljoner för huset som har en avgift på runt 3300kr /månaden, jag googlade också!

Ha det gott!

femfemman sa...

Kallt som attan här också. Trots att solen varit ganska ihärdig. Nordanvinden tog ändå kommandot idag. Men det blir bättre till helgen... Eller nästa vecka...
Jo du, det är mycket man skulle vilja bli bättre på. Teckna och måla, spela riktigt bra på något instrument, tro på mig själv, säga ifrån, åka skidor...Kan säkert räkna upp hundra saker... Men får vara glad och nöjd med att man kan det man kan och är halvbra på en hel del, men inte är riktigt bra på något.

Ama de casa sa...

Här har fulvädret överfallit oss igen, men det ser ut att ordna upp sig framåt lördag/söndag.
Jag tycker att dom där äggen var rätt fräna faktiskt :-) Fast jag skulle inte köpa såna eftersom jag inte bryr mig om att påskpynta, påsken är alldeles för kort för att orka göra det.

Visst är det mycket man skulle vilja lära sig. Jag tycker du ska testa på att lära dig fjärilssim, det vore väl en utmaning? ;-)

Annika sa...

Älskar ljusslingor, har flera stycken härhemma året runt. MEN äggskal, nej det skulle jag nog inte heller vilja ha. HAHA.
Men slingor året runt? YES!!!
Torsdagar är nästan aldrig tråkiga, tisdagar däremot ... hehe.

VILL också vara mer teknisk. Skulle också vilja koda om bloggen och göra den mer personlig, men jag kan ju fasiken knappt lägga in en header.

Jag är som du, simmar bara bröstsim.
När min dotter lärde sig simma på simskola här då hon var liten lärde de ut crawl som första simsätt. Sen kom bröstsimmet in i bilden. Men nr hon simmar idag så crawlar hon.
Jag KAN inte, har försökt. Tycker bara det är svårt och jag får vatten i öronen.

BP, en trevlig helg önskar jag dig och din man!!!

Guldkryckan sa...

Finns ju en risk för mer snö men till och med ungarna på skolan svär högljutt över den risken...det säger ju en hel del.
Men nu är det fredag , ha en fin sådan kväll Bp.

Klimakteriehäxan sa...

Jag säger som du: listan över saker jag skulle vilja kunna kan bli hur lång som helst.
Och så är det det där med påsken: ska den nu också firas jättelångt i förväg, som julen? Onödigt tycker jag, som lovar att jag inte ska köpa ledljus i äggskal.

KajsaLisa sa...

Var med om en riktig snöskur idag, ledäggskal, kreativiteten när det gäller att skapa meningslösa produkter är oändlig :) Handskarna passar din stil och tänk på att ingen föds tekniskt kunnig med oranga arbetshandskar, det är bara att öva :)
Tack för länken.