fredag 3 november 2017

Sol och ett kärt återseendeSol
Hör och häpna – idag sken faktiskt solen från en klarblå himmel. Det har vi nollåttor inte varit bortskämda med under en lång tid. Tackar för det vädergudarna:-) Här ovan ser ni beviset.

Kärt återseende

Har ju bloggat om Hamburgarstugan många gånger. Efter att ha fått lämna den gamla lokalen i Arnige den 30 juni är killarna nu äntligen tillbaka på min hemmaplan – ja, nästan i alla fall. De har tagit över och byggt om Abbe's Fisks små söta hus vid Willy’s i Arninge – lite ”rough and ready”, men prydligt och rent. En uppvärmd och inglasad uteservering kommer på plats nästa vecka.

Lycka

Lycka för maken och mig, då vi verkligen älskar Hamburgarstugans hemlagade högrevsburgare som serveras i hembakat bröd med dressingar som ägaren Ashi uppfunnit. Krispiga pommes frites och rikligt med ”kvalitetssallad”. Ingen isbergssallad där inte;-) Vi var där klockan 13:00 och kundtillströmningen var stor. Det var verkligen ett kärt återseende med många stamkunder, bland annat med oss.

PS. Alltså idag fick jag ju äta upp mitt påstående att torsdagar och fredagar är tröga bloggdagar – oooooops! Stort tack för alla era synpunkter. Det känns faktiskt ganska ”tryggt” att fler av er också har märkt av en minskad bloggtrafik under dessa dagar. DS.

19 kommentarer:

nalta norrland sa...

Mmums :) det ser gott ut :)

Sol hos Dig och mer gråmulet hos mig.

Sista dagen på Höstlovet och Elin har knappt rört sig ur fläcken ;-)
hon har legat med iPad hela dan... men då Elin faktiskt varit relativt aktiv tidigare under veckan så är det okey med en slapp dag.
Elin har tränat karate två gånger denna vecka å hängt på Simhallen här hemma med kompisar en eftermiddag. Dessutom har hon hunnit med Halloween disco, gått runt å tiggt godis trick or treat, varit på bio samt tillbringat en dag i Örnsköldsvik ihop med karateklubben på Paradisbadet.
Fullt ös med andra ord :)

Ditte sa...

Vad trevligt att Hamburgerstugan återuppstått! Roligt även att kunderna kommer.
För min del blir det nog till att testa den vid Odenplan. Ligger närmast. Och hamburgaren ser lika gid ut nu som tidigare tillfällen. Vill testa. Och rapport kommer när det gjorts.

Och vad gäller sämre "bloggstatiskti" så vsar ju dina kommentarer att just veckosluten har en viss nedgång...

Susjos sa...

Såg nån reklam att Hamburgerstugan skulle återuppstå i dina trakter! Va roligt! Blir ju sugen att prova på jag också! Å min man älskar ju hamburgare så....

Å sol hade vi idag, men jag har varit inne hela dagen, städat och packat...men hoppas på en solig vecka på Gran Canaria! Kram och trevlig helg!

Anki sa...

En riktigt trevlig dag alltså! Hamburgaren ser väldigt god ut! Måste erkänna att det är måååånga år sen jag köpte en hamburgare...
Ha en bra lördag!

Ama de casa sa...

Där var det pommisar som såg riktigt goda ut också. Inte sådär sladdriga som dom igår (som ju var bläckfisk ;-) ).
Trevligt när såna där favoriter återuppstår :-)

Ama de casa sa...

Inte dumt med sol heller - den såg vi knappt till här igår, och nu fick jag ju svaret vart den hade tagit vägen ;-)

Anni sa...

Oj, så gott det såg ut! En riktigt hamburgare kan verkligen vara helt fantastiskt god!

Jag kom på mig själv att få rena vårkänslorna igår när jag satt med ett fönster öppet. Vilket önsketänkande, va? Sedan tycker jag förstås att jag haft fler soliga dagar, men det har väl varit lokalt över mig och inte så "varmt" som det var igår.

Svar; Brooklyn IPA gillar jag, dricker mer och mer IPA framför stout numera. Inte lika tungt och mättande.

Susanne sa...

Nu blir jag avis. Hamburgestugan har stängt på Odengatan och det har blivit Korvköket, hoppas på att det är riktiga korvar och inte typ hot dogs.
Ha en härlig lördag.

Steve sa...

Hamburgarstugan, ett fräscht och härligt avsteg från McDonaldsstuket. Men, det var många år sedan jag åt en hamburgare.

Annette sa...

Hurra, det var goda nyheter! Ashiburgarna var enormt goda, men det var länge sedan jag fick möjlighet att äta en sådan. En utflykt till Arninge snart, låter det som :)

nalta norrland sa...

BP, om Du är orolig att jag ska missförstå Dig då Du kommenterar mina sjukdomsblogginlägg går det bra med ett *Krya på Dig* 😉

Monica sa...

Det blir väl mer fart nu när dom flyttat till
centrum, vi bruka vara där tidigt(apoteket öppnar
ju åtta alla dagar)men någon dag när vi ska till
Elgiganten måste vi smaka på deras hamburgare.
Ja det blir mycket åka sådana här helger i morse
Sumpan för att tända ljus för Jacobs mor och Arne.
Fint är det nere vid Lötsjön.

KajsaLisa sa...

Grattis, du lyckades i alla fall fånga den blå himlen, nej det var inte min fotodag igår :)

Carita Liljendahl sa...

Hamburgaren ser HÄRLIGT god ut!
Och vi har haft lite sol från och till även här - behövs för att pigga upp!

FREEDOMtravel sa...

Jag är inget stort fan av hamburgare, men den där låter god! Ääälskar hembakt hamburgerbröd! Idag var vi i dina trakter förresten (kommer på bloggen imorgon).

Paula i pörtet sa...

Oh så gott det såg ut, här finns bara närpizzerians variant, o den är inget att skryta med...
Skyltsöndagen var också lyckad, tycker det är så roligt att titta runt på alla skojiga skyltar för här finns ju mest traktorskyltar, därför har jag inte börjat delta själv. Denna disiga regniga söndag går mot sitt slut, lika väl det så får vi ta nya tag! Ha en fin vecka

Eva Trillian sa...

Den där hamburgaren lyckas ju till och med SE god ut :)

Anders W sa...

Du har mycket att välja på! Dags för en 10-i-topp-lista?

Olga T sa...

Mmmm, det där ser ju så smarrigt ut!