torsdag 9 november 2017

En "alternativ" mässaDet är torsdag idag, inte (Skylt-)söndag, men jag kan inte låta bli att visa er affischen jag såg i tunnelbanan idag. Samtidigt som jag skrattade högt kunde jag lugnt konstatera att jag uppenbarligen inte hänger med längre. Favo kollegan Yvonne som är betydligt yngre än jag höll helt med, vilket var en stor tröst;-)

Lapdance och Peepshow
"Lapdance" fick jag googla, "Peepshow" visste jag inte heller vad det var. Nu vet jag det i och för sig, men jag tror knappast att showen på Nackamässan har något med den brittiska tv-serien med samma namn att göra. Men jag kan ha fel…

Suspension
Suspension betyder bland annat avstängning från tjänst och hjulupphängning på engelska. Undrar vad ordet betyder i det här sammanhanget…

Öppettider
Till sist - kolla öppettiderna! Den här mässan måste vara en event för yngre singlar, för hur många föräldrar tror ni orkar besöka mässan till klockan 02:00? Jag menar de har ju ändå jobbat hela veckan och stressat mellan skola och olika fritidsaktiviteter med mera?
Pensionärer som kanske skulle må bra av lite ”alternativ stimulans” i form av leksaker och kläder har nog somnat vid klockan 21:00 och mäktar knappast med ett mässbesök. Skulle jag gissa alltså, men jag kan ju ha fel;-)

PS. Undrar hur mycket skräppost jag kommer att få efter det här inlägget. Dessutom är jag nyfiken på om någon av er som vet vad ”Peepshow” och ”Suspension” betyder vågar skriva det i en kommentar;-) DS.

17 kommentarer:

Olga T sa...

Hi hi, Såg skyltarna på tunnelbanan i helgen. Har ingen aning om vad det betyder. Föräldrarna får gå dit på söndag eftermiddag. Då är det både billigt och bättre tider. Men var ska barnen vara då?

SV angående kommentarer igår: Du får gärna stalka mig :) Även om det inte var det du gjorde ;)

Ama de casa sa...

Ooo... Jag som är så pryd vågade knappt läsa det här inlägget ens, än mindre googla - tänk vad jag kanske skulle få se då??? ;-)

Men det är ju trevligt att dom har familjepriser på söndag i alla fall :-D

Ska bli spännande att se dina rapporter från den mässan :-D

Geddfish ♥ sa...

Suspension, måste vara pension i sus och dus ;) Nä, min första reaktion var suspensoar, ett manligt idrottsskydd.
Ja, herregud, jag som också är så pryd ;)

Nyfiken på om nån vart där. Ger sig. Inga bra svar här, men ett leende.

nalta norrland sa...

Var ju tvungen att googla ;-)

Det finns en förening i Skåne Hooked on a feeling De ägnar sig åt suspension vilket innebär att man hissar upp varandra i krokar, som träds in under huden, och hänger, gungar och snurrar sedan runt i dem.


Vad Peepshow är lyckades jag icke klura ut ;-) jag hoppas nån av Dina läsare kommenterar å berättar :)

nalta norrland sa...

svar Okey nu förstår jag varför mitt sötsug triggades av banan... jag som trodde att banan var en bra frukt.
J sa att han höll med Dig :) i teorin ;-) i praktiken visste han icke om han var så bekväm med att ändra sina matvanor, men vi får väl se... en kompromiss är ju möjlig, jag kan ju låta bli det jag vet min kropp mår sämre av om vi ändå till 75% äter typ samma lika.
Ha ha jag bakar ibland, typ lite som Triss reklamen... plötsligt händer det :) jag får mina ryck om än inte allt för ofta.
Fröknäcke har jag ju aldrig gjort,
inte ens smakat, men jag haren plan... återkommer med bildbevis om jag lyckas få till det under helgen ;-)
Idag har jag fortsatt med äggfastan och det har känts bra under större delen av dan,
nu botar ju inte äggfastan förkylning/bihåleinflammation, men det hade ju kunnat vara värre ;-)

nalta norrland sa...

Svar Kinidinsulfat är ett avregistrerat preparat och inte längre tillgängligt i Sverige

Mias Mix sa...

Haha :) Vet inte vad det betyder och lär inte gå på mässan. Gör som pensionärerna och sover då :) Men jag hoppas du går dit så vi får se ett roligt inlägg sen :)

Geddfish ♥ sa...

Måste skriva här också.
Visst var det Carina med hattarna, som jag hade med mig!!
Hon hade 3 hattar med sig och köpte 1 ny. Sammantaget äger hon 45 st.
Mycket roligt att vara med henne, för hon charmar alla och det blir många goa skratt. Naturbarn, om man säger så.
Hennes man var borta samtidigt, han var i Brasiliens djungel och fotograferade vilda djur. Hade lyckats se hela 23 jaguarer.
Ja, du ser...
I januari åker de tillsammans till Burma i 6 v.

Ditte sa...

Såg skylten som hastigast! Tack för att du hann få upp kameran och föreviga det hela. Nu kan jag titta i lugn och ro.

Men vokabulären här är är knepig. Vet att "Peepshow" är en brittsik serie men efter visst efterforskande i detta mer erotiska sammanhang kan det kanske vara "ett fascinerande erotiskt skådespeldär halvnakna flickor utför olika stunts på en mans kropp." Hoppas dock att det inte är under tvång....
Vad gäller "suspension" kanske "Nalta Norrland " har ett rätt svar. I veje fall ett svar.

Och inte hänger jag med längre. Blir tydligt här.

KajsaLisa sa...

Sexleksaker för 15000!
Snacka om vrålorgasm :)

Steve sa...

Ett lärorikt inlägg. Som väl är så behöver jag inte utöva allt nytt jag lär mig. Inte heller behöver jag förstå allt.
Bara fantasin sätter gränser inom sexområdet som är i ständig förnyelse, eller är det kanske bara benämningarna som förnyas.
Jag undrar vad de delar ut för reklam till besökarna på denna mässa och vad belönas den tusende besökaren med ?

FREEDOMtravel sa...

Haha, den där mässan har jag varit på en gång. Men det var nog när jag var i 20-årsåldern så du kan ha rätt i gissningen om besökarnas ålder ;) Ärligt talat så minns jag inte så mycket av den, och det skulle kanske ändå inte hjälpa, eftersom området kanske har ”utvecklats” lite sen dess ;) (PS när jag inte vet vad något betyder brukar jag bildgoogla, men det tänker jag INTE göra just nu eftersom jag inte vet om mina medresenärer på tåget vill se de bilder jag eventuellt får upp ;))

Anki sa...

Hm ... inget för mig som går upp kl. fem varje morgon i alla fall! Lapdans, Peepshow och Suspension - helt okända begrepp och inte bryr jag mig heller. Kanske är det åldern - ja, att jag inte bryr mig alltså :)
Jag skrev i ett inlägg att Ludvig fyllde 6 år - skrev med bokstäver och efter det får jag en massa förslag i skräpposten :)

Åke sa...

Nu satte jag på pannlampan i morse och gick upp på vägen och gick till Nackahemmanet till vänster och bort till Nacka korsningen till höger utan att hitta erotikmässan 😍 Får nog prova imorgon då kanske det syns bättre...

Susjos sa...

Peepshow betyder smygtitta...
Lapdance hade Ditte svaret på tror jag.
Har inte varit på någon erotikmässa, låter väldigt spännande...men kanske lite FÖR mycket!
Kram från ett soligt Gran Canaria, kanske blir det El Duke ikväll, men min mage börjar krångla, vi som vill hitta någon sport- bar som visar matchen ikväll!

Eva Trillian sa...

Det finns folk till allt - men allt är inte för alla ;) Det här var inte för mig ;) och jag har aldrig tittat på Outsider ... en miss i min utbildning som medmänniska kanske? Jaja ...

Anni sa...

Det var nästan lika kul att läsa kommentarerna som affischen! Familjepris på söndagen :-D :-D