fredag 31 mars 2017

Röstfiske för HIF Kämparna


Om ni mot förväntan inte vill rösta för HIF Kämparna så säger jag som Blondie: ”One way or another I'm gonna get ya'. I'll get ya', get ya', get ya', get ya'”;-) DS.

Kommer ni ihåg fotoutmaningen Fototriss som tyvärr inte finns i bloggform längre? När det var tävling lyckades jag faktiskt några gånger komma till final. Jag vann till och med en tävling och kom 2:a respektive 3:a i andra omgångar. Allt detta tack vare era röster. Röstfiske lönade sig alltså:-)

HIF Kämparna
Nu vill jag gärna fiska några (= många) röster igen. Den här gången för något betydligt viktigare än en seger i en fototvävling, nämligen för HandikappIdrottsFöreningen Kämparna i Sundsvall.

Energichansen 2017
Som jag har förstått det är det Sundsvall Energi som kommer att fördela 150 000 kronor till olika föreningar i området, och det är vi/ni som röstar vilka klubbar som får ta del av pengarna. Energichansen 2017 kallas ”filmtävlingen”, där föreningar fick skicka in en liten filmsnutt som är upp till oss att bedöma. Åke gjorde en film (40 sekunder) om Kämparna och den har alltså tagit sig till final, å jag tycker att den ska vinna. Hoppas ni håller med mig. Klart ni gör!

Enklast är att gå in här, kolla filmen och sedan rösta via knappen ”Rösta via Facebook”. Ni får rösta tre gånger per dag till och med den 6 april. Det går så bra att trycka på ”Rösta via Facebook”-knappen tre gånger i följd. Det tar tre sekunder:-)

Vill ni läsa mera om tävlingen kan ni kolla här.

Mer om HIF Kämparna hittar ni här.

Det här inlägget är mitt 31:a bidrag till Blogg 100. 31 down, 69 to go.

19 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jomen då har jag röstat då :-)

Cool - men huvudlös - kämpe på din bild :-)

Husbilen-Ellen sa...

Då trycker jag till!

Ditte sa...

Jag vill gärna rösta men jag har ingen "ansiktsbok" så hur gör man då, hittade inga alternativ. Lite trist! För detta är verkligen något jag stöttar. Verkligen!Ligger mig varmt om hjärtat.
Har sett filmen nu hos dig och vill lägga min röst här.

Comsi comsa sa...


Det var en trött krake där på bilden. :D)

Klickar in och röstar...

Kram ♥

nalta norrland sa...

Om man - jag - inte har Facebook hur kan man rösta då?

nalta norrland sa...

Yes jag har sett att det finns nyinspelade MacGyver 😀

KaJsaLisa sa...

Hänger självklart på.

Åke sa...

Tack till alla som är med och stödjer denna handikapp idrotsförening. Ni är mycket värdefulla :)

Anki sa...

Självklart får Åkes film min röst!
Har dessutom gjort en påminnelse åt mig själv att rösta varje dag t.o.m. 6 april :)

Haha ... din roliga figur fick mig att tänka på Karl-Alfred - han som blev stark av att äta spenat. Fråga mig inte varför ... det bar kom upp i min hjärna!

Olga T sa...

Hade också gärna röstat men då jag Vågar Vägra Facebook är jag inte heller med bland de "röstberättigade". Synd.
Har tittat igenom dina senaste inlägg. Har inte hunnit med bloggandet då jag haft fullt upp med att "överleva" ;) Idag är det en speciell dag. En del uttrycker det som att man kan börja leva igen, det gäller inte mig själv då, men en och annan match blir det att titta på. Imorgon live dessutom. Kram!

Anita Malta sa...

Hahaa... trodde först det var din skugga och att du inte mådde riktigt bra. Skönt att så inte var fallet.
Rösta på vad ? Stöder till fullo allt som kan underlätta för de utsatta i samhället liksom de som drabbats av något handikapp. Nu har jag inte facebook om det nu är enda vägen att lägga en röst, eller ja, flera röster. Men varför fördelar inte Sundsvall Energi hela summan rättvist så att alla får ta del av den så välbehövda inkomsten. Fattar inte riktigt men det är inget ovanligt alls. Heja Åke !!!

Fast nu tänkte jag efter lite extra, det är alltså inte bara handikappade det handlar om utan vilken förening som helst. Då är jag förstås med, men hur gör man ?

Anni sa...

Hallåååå? Var det inte du som vägrade Facebook? Jag har stängt av alla plattformar till mitt FB-konto så jag kan inte rösta, annars hade jag gärna gjort det.

Anni sa...

ps. svar: jo, teknisk lantmätare med inriktning på kartframställning, satellitbilder och sådant. ;-)

Carita Liljendahl sa...

Ja, nog minns jag Fototriss, det var en kul tävling.
Men förstår att den som håller i trådarna för sådant där priser delas ut och röstning arrangeras har fullt upp.

HIF Kämparna hade jag inte hört om förut :-)

Days by Johanna sa...

Så synd fototriss inte finns på blogg längre, såg den fanns på instagram numera, så kanske orkar hacka på där nu när man mår lite bättre! :)

Skall absolut in och rösta på åkes film!

Biggeros sa...

Nu har jag röstat!! Jag stödjer helhjärtat till handikappsföreningar. Min systers mans bror blev förlamad från midjan och ner i tio års åldern.. Han spelade kälkhockey för landslaget. Han vann 2 brons och ett guld. Tyvärr gick han bort 2011
Jag gick in och läste lite om HIF kämparna för jag har inte hört talas om dem innan.

Steve sa...

Facebook??? No!
Lovvärt initiativ annars.

Eva Trillian sa...

EN del tävlingar är det ju värt att ge sig in och rösta i :)

truongmuunghenhan sa...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ gửi hàng đi Úc, mua hộ vòng tay pandora úc ship về Việt Nam uy tín và dịch vụ vận chuyển hàng đi campuchia uy tín và kinh nghiệm cách order taobao về VN giá rẻ.