onsdag 22 mars 2017

Två av varje sort och ett leende

Som de flesta av er vet jobbar Susjos inte bara som barnmorska utan också som gympaledare hos Friskis och Svettis. Som ni ser på bilden så är det inte alls ofarligt att röra på sig. Man kan tappa en ganska så vital kroppsdel.


Det är uppenbarligen inte helt riskfritt att vara ”modell” heller. I det yrket kan man till synes tappa både huvudet och båda armarna. Då skyltdockan står i en klädesbutik i Danderyd Sjukhusets entré är det dock nära till hjälp.


Det här två bilderna är till AMA, som troligen behöver leta efter en papperspåse nu för att häva hyperventileringen. Den här väldigt konstiga motorcykeln hade uppenbarligen väldigt svårt att hitta en parkeringsplats.


Har man en Mercedes SUV och parkerar utanför förlossningsavdelningen på Danderyds Sjukhus är det absolut inget krav att vara läskunnig för att kunna tyda skylten (Parkera med fordonets front mot husväggen).


Hoppas ni fick er fyra goda skratt så här långt. Avslutar därför med ett tandlöst leende på en otroligt god macka som jag åt idag.


Det här inlägget är mitt 22:a inlägg till Blogg 100. 22 down, 78 to go.


21 kommentarer:

Biggeros sa...

Haha, det liknade verkligen en fralla med ett brett leende:) Alltså jag säger då det med att bilförare har svårt att tyda vissa skyltar. Du både lära dem ett och annat om skyltar. Hujedamej för att tappa lemmar på det viset.....

Comsi comsa sa...


Hahaha, :D))))))))))))))))))))))

Kram ♥

Days by Johanna sa...

Haha ja det är så kul när man inte kan läsa.... undra hur vissa får körkort ibland.

Klara S sa...

These are really nice vehicles ;)

nalta norrland sa...

Mackan får dagens pris :)

Alltså fattar Du väl att MC:n är kamouflerad till bil så det är ingen tokig felparkering ;-)

Jag har idag beställt boken Orten på biblioteket :)

Noll golvvärme i Sporthallen men jag har aldrig hört Elin klaga över kalla fötter, de är indelade i tre grupper... små, medium å stor ;-) men tränar samma tid, även om de stora tränar längre tid.

Idag har Elin misskött sig så nu har hon utegångsförbud resten av veckan, kan väl säga att den här mamman icke var så poppis så där runt 17tiden ;-)

Ditte sa...

En leende macka uppskattas verkligen. Och även de andra bilderna gav mig ett rejält leende.
Och du vet väl att mc- tillverkningen gått snabbt framåt. Korsningen av Monark och Crescent har fått fram en helt ny modell som inte vet vad han är och testar parkeringen för att se vad som händer.
Och har man en Merca suv eller diplomatbil behöver man inte förstå vad som står på skyltarna. Har sett detta förr.
Men visst skulle det underlätta. Å andra sidan tyckte kanske ägaren att det inte spelade någon roll.
Att röra sig kan vara skadligt, se bara på många idrottsutövare....
Nu ler jag igen....Tycker dock susjos ser ut att ha sina kroppsdelar intakta. Bra så!

Ditte sa...

Susjos med stort S ska det vara. Och alltför många .... ser jag också. Slinter på tangenterna.

Anonym sa...

Hej min bloggvän. Nu fick du mej att le igen och mackan var pricken över i:et

Olga T sa...

Ha ha ha ha ha ha !! Och så mackan som avslutade inlägget som pricken över i !

Susjos sa...

Hihi, så du har fotat friskiskläder, inte på Danderyds sjukhus va? Tusen TACK för länken, från en Susjos som inte är så glad idag, men ditt inlägg gjorde mej lite gladare!!! Varm Kram!

Marina sa...

Det där med parkering är inte alltid lätt ;) Nu kan faktiskt föraren av bilen utanför förlossningen vara ursäktad, det kan ju vara så, att det fanns något annat som upptog dennes uppmärksamhet så det inte lästes några skyltar...

Ama de casa sa...

hsal auellla ahdfjkk!! ksjfb,,i...

Ama de casa sa...

Ooops! Ursäkta men det är faktiskt inte så lätt att skriva med en påse över huvudet - startade med fel fingersättning... ;-)

GAAAHH!!! Vilka parkeringar! Jösses... Men tack för förvarningen och länken :-D

Sista bilden får mig både att le och att ropa efter frukost :-D

Att det är farligt att träna - det visste jag redan :-) Och den där Friskis-tjejen ser ut att behöva handledning av Susjos ;-)

Anki sa...

Vilket helt underbart leende - känner mig genast mycket bättre både till kropp och själ! Tack för det!
Det är inte lätt att läsa när man redan backat upp ... och samtidigt är lite nervös ...

cat sa...

Oj, oj, oj! Även jag hade behövt en påse att hyperventilera i! Folk med för stora bilar, verkar ha väldigt lite vett i skallen. Dina bilder och mina dagliga erfarenheter är empiriska undersökningar med otvivelaktiga slutsatser.

Skyltdockan kan för övrigt även behöva hjälp med eventuell ätstörning ;)

Herr Nilssons Fru sa...

Det är väl med läskunnigheten som med rörligheten till blikisen. Den funkar ju långt i från för alla, även om den alltid sitter rätt bra till i bilen, alla når den :) Så kan man ju backa in så slipper man se skylten - kanske till och med parkeringsvakten köper det. Vilken glad macka, den var väl rent synd att äta upp :) Skyltdockar gillar jag, skulle så gärna vilja ha en hel, idag har jag en huvudlös utan ben men med läcker kropp :)
Hoppas du läst svaret på min blogg ang cyklen.
Kramiz

Maria sa...

Konstigt att man ens tar sig tid att backa in när man ska till förlossningen!!

Husbilen-Ellen sa...

Både huvudlöst och armlöst inlägg, men jag skulle kunna tro att du varit på GC och tagit kort på parkeringssättet här! Hur som åker mungiporna uppåt!

Eva Trillian sa...

:) Ett inlägg helt i BP-stil! Gillar't!

Anni sa...

Nog undrar man hur svårt det kan vara att följa instruktioner, eller är förarna sådana som vill vara lite wild and crazy? Tycker kanske att de valt fel forum för sina laster/lustar då.

Din macka är dock skrattretande :-D

Anders W sa...

Fin spaning!!!