Då jag är tämligen säker på att ni inte vill veta vad jag gjorde i natt än mindre vad jag har hållit på med idag så bjuder jag på en delikatess i stället: Confiterad grissida med sötpotatispuré, chorizosky och syrad lök hos favon Cliff Barnes som förresten har lunchöppet igen alla arbetsdagar. Denna superba lunch intogs i måndags tillsammans med chefen Håkan som var på besök i Stockholm (han är ju numera bosatt i Madrid) samt kollegorna Eva och Gabriella.
PS. Går snart på en bloggpromenad hos er, ska bara först leta rätt på mina verktygsfält i Photoshop som jag "tappat". Grrrrrrrr. DS.
Sista inlägget
1 år sedan
22 kommentarer:
Det var en oerhört färgrik matanrättning! Syrade grönsaker är bara så mums!
Det låter ju spännande vad du gjort inatt och idag, men det får vi väl aldrig veta, haha...
Ha det så himla bra! ♥
Så gott det ser ut!Aptitretande bild!
Och Cliff Barnes lunch har ännu inte blivit av. Men tid kommer.
Inser med glädje att det kommer att ätas mer än en lunch här.
Det där med verktygsfält i PS som försvunnit har jag också råkat ut för. Efter att ha finkammat "Fönster" brukar det dyka upp till slut.
Tack för upplysningen, tänkte luncha där någon dag när jag är ledig. Ser gott ut.
Mums!
Mums!
Hoppas du hittar det förlorade eller att det bara kommer tillbaks... kram ❤
Maträtten var då väldigt snygg måste jag säga, ser lyxigt ut. Hoppas du hittade verktygen du tappat :)
Låter ju grymt gott det där! Hoppas verktygsfältet dyker upp igen! Datorer verkar leva ett eget liv ibland ...
Hoppas verktygen hittades - snabbt :)
Mat är gott - och det gör ju inget när den är lockande för ögat till att börja med!
Det låter och ser gott ut. Allt förutom den där confiterade grissidan. Men så är ju kött inte heller min grej.
Trevligt att träffa f d arbetskamrater.
Hoppas att du hittade dina verktygsfält.
DUMMA verktygsfält! Bara försvinna sådär... :-(
Men maten såg fantastisk ut! Cliff Barnes fortsätter att hålla samma höga standard år efter år tydligen :-)
När du skriver sådär så tror man ju att du har ätit något olämpligt och spenderat natten därefter.
Men då känns det inte riktigt som att du borde skriva ett inlägg om mat ...
Fast maten såg riktigt mumsig ut! Snyggt serverat också!
Nog är det sant allt Att man äter med båge gom och öga. Söta djur på kaffet och en super uppläggning Det kan ju inte annat än smaka gott då Eller???
Ha det gott idag och hoppas du hittade ditt program. Jag har åxå tappat en del, men som tur var är det inget jag måste ha.
Kram Meta
Läckert och aptitretande. Kan vara ett käckt tips inför kvällens middag. Eller också blir det något mera lättlagat och inte lika fotogeniskt. :)
Mums,det där såg mycket gott ut÷) Trevligt att mötas upp med "bossen" på en god bit mat. Trevlig helg😚😙
Såg ju helt okey ut, färg var det oxå,
Har Du nå bra tips på böcker får Du gärna dela med Dig :)
Såg ju gott ut det där :)
Har börjat samla "poäng" på "Jensen" numera, stället ligger precis under "L" arbetsplats och även min spårvagnshållplats för mina inköpsturer till Nordstan.
Helt ok ställe att kasta sig in på innan man shoppar loss ;)
Madrid?
Jo...frestande minst sagt ;)
Ha de bra Bp :)
Intressant att du nämnde Cliff Barnes just nu.
Jag har kollat in Sue Ellen som är syster restaurang och dom har Grisfest nu! :)
Blev jätte sugen på att boka.
Så gott det där lät och såg ut! Confiterad grissida, smarrigt! Och syrade grönsaker och sötpotatis är ju så gott. Blir nyfiken på chorizoskyn, men det passar säkert perfekt till gris som inte är så smakrikt i sig själv. Kommer att tänka på kreolskans söndagsgryta, i den ingår ju fläsk och chorizo. Måste beställa den där rätten nästa gång jag är på Cliff Barnes!
Ja, jag vet inte jag, men den där rätten såg
väldigt rörig ut. Man kan inte se ingredienserna.
Gillar inte när rätter serveras i lager så där;
en grej ovanpå den andra. Föredrar platt "plating". :)
Ruth i Virginia
Skulle också vilja smaka!
Jo photoshop med verktyg är nog att föredra. Usch för grissida (vego:-)))+ fisk då)
/Kiki
Skicka en kommentar