tisdag 2 mars 2010

Pinfärskt "bloggfoder"

För fem minuter sedan
Just när jag undrade vad jag skulle blogga om så ringde telefonen:

- Hej jag heter XX från undersökningsföretaget NN. Just nu genomför vi en undersökning med personer mellan 45 och 75 år. Har du tid i två minuter.

Då jag älskar marknadsundersökningar svarade jag givetvis JA.

- Jag kommer att ställa en mycket känslig fråga till dig nu men jag försäkrar dig om att ditt svar kommer att stanna hos företaget NN och bla bla bla.

Min konstiga hjärna radade blixtsnabbt upp potentiella frågor typ:

- När har du haft sex senast?
- Lider du av värmevallningar?
- Hemorrojder kanske?
- Hur mycker pengar har du på banken?


Ja ni vet... Frågan som ställdes var:

- Har du lösgom, löständer, brygga eller titanimplantat...

Girl Power
IT-kompisen Raddes prinsessa växer så det knakar. På 3 1/2 vecka har hon blivit hela fem centimeter längre, det vill säga hon mäter nu 50 cm och har "gått om" sin nalle "Prince". Och girl power har fått ett nytt ansikte :-)

15 kommentarer:

red sa...

Så'na frågor ställer dom inte till mej. I stället är det: Vill du ha hjälp med att optimera din hemsida för sökmotorer?
Varför?
//Olle
som nu fått tillbaka sitt Googlekonto

egoinasmamma.nu sa...

Så söt hon är! Ser ut som en "tänkare". BTW, hur är det egentligen? Har du några löständer eller sånt? :D
Sv: Tusen tack, vad gullig du är!!

Petra sa...

Hahaha, jag hade blivit förbannad och slängt på luren tror jag!
Sötis unge.

Olga T sa...

Du missade att rapportera svaret ;)
Gillar inte sådana där telefonsamtal.
Hon är sööööt!!

anne sa...

Bröt du ihop av skratt???? det hade jag gjort!

Veronica är ljuvlig! :) Go Girl!!!

Sv. Ptjaa...Om du har några uppenbara preferenser för än det ena eller det andra när det gäller webbsidor...Vi är på gång men har inte finilized något ännu.

Gun sa...

Hahaha, jag trodde lätt det skulle handla om sex!:D
Gud vad söt hon är lilla prinsessan!:)

Ja, just det...vad svarade du? ;D

Sv: Tack!:D

Lissen sa...

Den frågan måste ha fått dej att tappa hakan? Jag skulle också ha trott någon av dom du sa.

Vilken underbar bild. Vilken klokskap i den fina blicken. Dom har något speciellt, ett djup som jag blir förundrar över.

Jess sa...

Hon är så himla söt!!
Roliga frågor...(haha)

Britt sa...

Får man inte lite lust att sabba en sån undersökning och dra till med något...ja, jag har löständer sen jag var 6 år...det växte aldrig ut några nya tänder då mjölktänderna lossnade.

S o F sa...

Fniss!

Ja vad som just är en känslig fråga beror ju förstås på vem man frågar - den hade inte varit den minsta känslig för mig heller.

Åh, vilken fin bild - på en guuuullig tös! Mjuk i hjärtat blir jag...

Ha det gott!

Ellis sa...

HAHAHAHAHA du brode sagt ja, men att de inte får komma ut för du har dolt de så bra för din man som förmodligen hade dumpat dig för sekreteraren om han fått nys om att dina tänder inte satt. sedan skulle bli tyst och säga: elleeeeer... han skulle nog gilla de, fatta tandlöst..... (nej förlåt nu blev ja snuskig på ett äckligt sätt hahaha såg en tant framför mig blowjoba.. och DU ÄR INGEN TANT, menade bara utan tänderna... oj nu svammlar jag på. hahaha)

sv: Jag har gjort alla möjliga tester angående vikten sedan jag var 13 år och de TRODDE jag hade anorexi och att jag ljög om det. Jag har gjort gastroskopi och en jävla massa saker, gått på dieter, tagit massa extra intag som drinkar och skit men inget har funkat - jag är helt enkelt såhär :)Ingen mask i magen eller liknande som du tror.

Toan kan jag besöka varannan dag eller var tredje, jag går sällan på toa, maten bara försvinner, ingen vet vart, enligt gastroskopin tar magsäcken all näring som den skall och är helfrisk. Men ingen vet vart maten försvinner.... Boooorta...

Britt sa...

sv: Japp det bidde inget mer. Och idag är jag glad för det för inte kort efter det så hittade jag och Mannen tillbaka till varandra efter 13 år ifrån varandra.

färg o form sa...

Jag kan inte hålla med dig ang marknadsundersökningar, MEN det är tur att sådana som du finns. Jag fräser i luren och låtsas att jag inte hör...hii.ha. Tack för kommentaren hos mig, gjut på du duktiga kvinna. Kram Betong Hanna
ps! Sööööt bäbis

anne sa...

Och här ser vi den goa lilla jäntungen igen! :)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

=) Girlpower.

Jag älskar också marknadsundersökningar och speciellt de där riktigt tjocka som jag sällan får vara med i. Brukar fylla i sambons när han får någon. Nu har jag verkligen avslöjat hur sanningsenlig den där statistiken är som du kan läsa om.

En riktigt känslig fråga fick du tillslut. =)