lördag 27 mars 2010

Shannaras SaturdayMix: "Rund"


Det är lördag idag och 7,5 plusgrader ute. Ja det är grått också. Perfekta förhållanden för en härlig sovmorgon alltså. Icke. Grannen (måste vara en han då jag vill ha mina fördomar bekräftade) tyckte att våren är till för att börja snickra i lägenheten. Vi vaknade till ljudet av en borr... eller fler. Maken som har tandläkarskräck fick uppenbarligen vissa associationer och studsade upp ur sängen vid 10:30. Själv brukar jag slockna i tandläkarstolen, vilket betyder att jag somnade om i 30 minuter till.
I runda tal kan man säga att jag sov drygt 10 timmar.
Hade jag velat plåga er så hade jag kunnat plocka fram en borr för att fota, för den är ju rund längst ner också... tror jag.
Nej, jag bestämde mig istället för att bidra med två andra ganska så coola bidrag till Shannaras SaturdayMix "Rund".

Några friska fläktar
Några friska och coolt belysta fläktar - som dessutom är runda - hittade jag i torsdags på Nordbyggmässan i Älvsjö. Perfekt till temat tycker jag. Fläktar behöver inte vara tråkiga. Sätt några disco-lysdioder bakom och vips har man en fräck dekoration.

Processor
Den här gamla Intel 486 DX processorn har 289 "pinnar" som sitter på lika många runda "fötter"... om jag nu har räknat rätt. Ni får gärna provräkna - bilden är ju faktiskt förvånansvärt skarp om ni förstorar den;-)

Flera runda bidrag hittar ni här.

12 kommentarer:

Marie-Louise sa...

härliga runda fläktar, jag hittade en riktigt cool fläkt förra sommaren när det var som varmast och jag upptäckte att min nya lägenhet är dövarm. Jag köpte fyra stycken direkt. Sedan låg min dotter och jag och flåsade med alla fyra riktade mot oss. hahah Det är svårt att tänka sig nu. Snygga bilder.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Här orkar jag faktiskt inte göra någon grundlig koll utan jag lite på att du har kontroll över laget och antalet runda fötter. Snygg -till och med det inte varit en processor. Du skulle kunna skriva det om vad som helst och jag skulle tro att det var så.

Fläktarna var verkligen friska fläktar som lite mysbelysning. Läckert.

Jag vaknade av spikande, men tror att det var en kvinna. Låt så på spikningen. Där kom mina fördomar. Nej, jag ljuger lite för jag vaknade faktiskt redan klockan fem och har inte sovit sedan dess, men låg och slappade när spikandet började.

Jag lade mig redan 23:00 igår och det måste ha gått till min historia i rekord de senaste åren, förutom att jag sover på kvällarna/eftermiddagarna i fåtöljen, men att gå och lägga sig.

Helt klart runt och även sunt (återvinning)

Misswhatsit sa...

Det var ju en riktigt passande bild till temat. Runt var det och snyggt fotat.

Shannara sa...

Jag absolut ääälskar dina bilder! Coola fläktar. Pappan till mina små älskar å pula å dola. Får be han bygga några sådana till barnens rum i sommar!

Och en av pinnarna sitter inte på en rund fot utan fyrkantig väl? =)

Tack för att du medverkar i min utmaning och veckans tema!

Petra sa...

10 timmars sömn är aldrig fel. Hoppas att dagen har varti bra.

Hörni sa...

Vilka coola runda prylar. Jag litar på att det är 289 pinnar, och tänker inte räkna.
Vi har grått och tråkigt här också, och kallt, trots plusgrader.

egoinasmamma.nu sa...

Vad underbart att ha så bra sovhjärta!! SOMNA hos tandläkaren? Du måste vara i en klass för sig!! :D

Bitten sa...

Jättesnygga fläktar du hittat. Själv sov jag fjäderlätt i natt eftersom kissen inte mådde så bra. Men nu har jag tagit en tupplur så nu är jag back in business.

Jess sa...

Nog är det runt alltid! :)
Härliga färger på fläktarna!

Britt sa...

Som sagt du har öga för snygga detaljer. Jag hade nog inte kommit på att fläktar kunde vara så snygga....kanske för att jag bara dokumenterar barn i lek och arbete hela dagarna.

Artlover sa...

Nog fläktas det här runt, runt alltid.

Ellis sa...

Jaa tandläkarstolen på Eastman är SJUKT skön, brukar också känna för o vilja blunda. Då man haft tandställning i lite över 2 år så har man ingen tandläkarskräck haha.