onsdag 24 mars 2010

Vem är jag?

Då jag verkar ha drabbats av bloggtorka idag (ingen fara imorgon händer det saker igen, ett besök på Stockholms Mässan är inplanerat!) tänker jag helt enkelt "knycka" idén om temat "Vem är jag?" från Jess och Anne. Utgår iskallt ifrån att ni inte misstycker... eller rättare sagt att ni säger precis vad ni tycker.

När man följer ett antal bloggar över en längre tid så växer det fram en bild av personerna bakom. Jag föreställer mig hur dom ser ut, hur gamla de kan vara, hur deras liv ser ut, vad de jobbar med och så vidare. Ser jag rätt eller fel bild framför mig... jag vet faktiskt inte.

Vet ni?
Tycker det vore roligt att få lite kommentarer om vem ni tror att jag är. Ris och ros, era ärliga funderingar och tankar... det kan bli en intressant läsning - hoppas jag. Självklart lovar jag - precis som Jess och Anne - att berätta för er om ni har "träffat" rätt.
Ni är väl med eller...;-)

PS. Tro nu inte att dagens bild har någonting med inlägget att göra;-) Såg Telenors reklam på bussen imorse och studsade till. Jag vaknade till och med och kollade lite bakåt i bussen. Kan försäkra er att ingen hade sex på bussen och att det var förvånansvärt tyst äaven på mobilfronten. Det är roligt att "leka syftningsfel" med en trött morgonhjärna;-) DS

12 kommentarer:

Lissen sa...

Appropå reklamen, den som svarar, tja det måste vara en person utan romantik och kärlek för den andra.

Du Beate, är en varm härlig människa, som samtidigt är rak med tankar och åsikter!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Skulle det kunna vara du? =)
Det tål att funderas på och visst ska jag fundera. Problemet är bara att när jag kommer med min profilbild av dig (har sett för många deckare) så räcker kanske inte kommentatorsfältet till.

Jag håller med dig om att jag blir nyfiken och går det så kollar jag och söker lite extra. Eftersom du har ett yrke som jag gillar så har jag kollat in och spanat redan tidigare. Jag har läst både tidningsartiklar om en viss konstnär och någonstans har jag både sett sett dig på bild och även sett åldern. Nu är inte jag en sådan att jag kommer i håg ansikten trots att jag kommer ihåg bilder, men ansikten är inte något som jag lägger så stort fokus på därför kan det bli ganska fel. Däremot siffror och din ålder tror jag att jag har någonstans i bakhuvudet.

Ditt arbete har jag luskat ut vid ett tidigare inlägg. Intresse för något skapar än mer nyfikenhet och det gör att jag tar reda på saker, om det går.

Jag ska fundera över profilen och som kuriosa kan jag berätta att jag har en kusin som är ett medium och äpplet faller inte långt från trädet. =)

Nu känner jag inte min kusin speciellt mycket och jag har nyligen fått reda på det. Däremot så sa en god vän till mig en gång att jag är synsk. Ingenting som jag funderar över fast det kanske är dags att ta fram det nu om du klarar mina avslöjanden. =)

Kommer tillbaka ...

Petra sa...

Du är en varm tjej med en underbar humor och otroligt duktig i ditt yrkesliv.

Hörni sa...

Du är mycket konstnärlig såklart!
En rak, ärlig kvinna. Dessutom klok. Man (jag) tror på, och lyssnar på det du säger.
Du ger gärna komplimanger. Talar om när du tycker något är bra.
Du är varm, humoristisk och glad. Utom när det snöar och är kallt, det hatar du.
Du älskar ditt jobb, och jag tror du är bra på det också.
Jag trodde du gillade sport, men nu vet jag inte riktigt. Men jag tror du var sportig som ung i alla fall.
Din man betyder allt för dig och ni har stor respekt för varandra.
Pengar betyder inte mycket för dig, och du har inställningen att allt ordnar sig. Du oroar dig inte.
Jag har inte fått uppfattningen att du är jätteintresserad av inredning och mode, men där kan jag vara helt ute och cykla.

Hoppas jag har rätt på något.
Jag gillar dig hur som!:)

Malin B sa...

Jag kan ju dra till med lite.Jag som inte är rädd för att göra bort mig och gärna bjuder på mig själv. Du är smal, har en engelskspråkig man har ett arbete du gillar, trevliga kollegor, jag tror att du helst är med vuxna människor "till största delen av tiden", men är trevlig i kortare doser med både djur och barn. Ingen sötsliskigätare eller bagare, blommor bör vara lättskötta, åker oftast kollektivt, äter gärna "spännande" mat.En stor skapande ådra finns i ditt blod. Du har glimten i ögat och väljer att se livet från dess positiva sida. Jag tror att du kan säga ifrån och inte "jamsar" med.
Så fotbollstok, i grönt och vitt men du äger inga gummistövlar. Äter lunch på restaurang mest varje dag. Lite si och så med kunskapen om namn på blommor. ;)

Hur långt inlägg får man skriva? ;)
Malin = en sann ordbajsare.

egoinasmamma.nu sa...

Du är omtänksam, rolig och väldigt hemlig. Och nej, jag svarar INTE i telefonen när jag har sex. Hur skulle jag kunna det? Telefonen ringer aldrig och inte har jag sex heller för den delen.. ;D ;D

anne sa...

Jaha du, nu ska vi se...

Jag har sett bild på dig och du ser mycket trevlig ut, mörkt halvlångt hår, du är liten och späd (din man är desto större). Du skapar under vinterhalvåret. På jobbet har jag inte riktigt blivit på det klara med vad du gör, men det skulle kunna vara något i stil med layout, redaktionellt arbete. Du älskar mat och vet precis vad du gillar och är inte mutbar, asiatiskt är ofta på tallriken på luncherna. Hemmavid är det inte fullt så kinkigt inbillar jag mig. Du kan allt möjligt oväntat (som 10 terminer japanska). Du är privat och jag inbillar mig att du väljer vem du släpper in dig på livet, jag tror nästan att din privata sfär är ganska stor. De du släpper in håller du desto närmare. Fotboll, humor, sovmorgnar, rödvin, fotografering gillar du, inte mode och tjafs och kyla och trilskande tekniska prylar.
Jag tror att du kan hålla en rätt tuff yta utåt men du har en ömsint sida och ett hjärta av guld!

Så tror jag!

Nina sa...

Of the top of my head? Omtänksam, snäll, humoristisk, lite "weird" humor :-) ärlig och en smula envis (tror jag...)

Hörni sa...

Jag har kommit på en sak till, du gillar inte ROSA!:D

Ellis sa...

Heeeeeeeeeeej Beate!!!!!!
Hur mår du? Jag är trött som en linslus! :O

Hmm du verkar som en väldigt gohjärtad men galen brutta med humorn på topp, lite fin i kanten men ändå riktigt underbar och lätt att älska. Med konstnärlig förmåga ser du saker vi andra ser och uppskattar sakers värde mer än oss dödliga. Du säger vad du tycker och det uppskattas till tusen.

Sedan är du väldigt givmild med komplimanger - hos mig iallafall och det tackar jag för :)

Jag gillar dig!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jaha, då var det dag för de stora avslöjandena. När jag ska sia om något så gör jag det oftast ordentligt, ibland i alla fall. Här har jag gjort det riktigt grundligt, jag är påläst.

Ska vi börja med rena fakta så är du en kvinna som älskar livet och det har du gjort i X antal år (jag vet) med en viss koppling till en kunglighet och även något gemensamt med min Lilleman, en liten dubbelnatur.

Utseende och sådant lämnar jag mest därhän, men att du inte är överviktig har jag sett på vissa avslöjanden från naveln och neråt i vinter, samt att du är betydligt kortare än mannen som du delar bostad och kärlek med. =)

Kreativa tankar och bilder som verkligen lockar fram till skratt och även en stor förundran, från min sida, över var du hittar allt. Jag läste på lite om dig och kunde bland annat läsa att små ormar av CD skivor var början till de fantastiskt vackra tavlor du idag kreerar. Det som vi kastar och ibland har problem med att bli av med, de blir underbara konstverk under din lupp. I stället för att återvinna och söka rätt på rätt station – skicka till Beate.

Du och Picasso, inte den andra lik den första. Inte en idé om en tavla under en match men det räcker väl med att ditt lag gjort tillräckligt många tavlor? Det är svårt att få något gjort när man sover – eller hur? Vackra och underbara saker gillar vi alla sedan skiljer det sig nämnvärt från vad vi tycker är vackert och underbart – en läsare till en hårddisk? Hur många delar den fascinationen? Du måste vara ensam.

Efter alla de här kryptiska meningarna tror jag att du kanske förstår och nu vet vilken superb Sherlock Holmes jag är, eller hur doktor Watson?

Alltid svar på tal kvittrade också något i min hjärna, genom mina ögon. Det har jag förstått men främst har jag förstått att du är helt otrolig på att skriva och få till det mest oväntade och underhållande texter med lika oväntade bilder. Första gången jag ”mötte” dig var med en bild av dina fötter som du satt i viftade på balkongen med. Jag kommer inte ihåg texten men bilden har fastnat i min hjärna och jag vet att det du skrev gjorde att jag då bestämde mig för att komma tillbaka och det har jag gjort många gånger och ofta med ett leende på läpparna när jag lämnat din sida. Att skriva med den glimten vid tangentbordet är inte alla förunnat helt prestationslös känns det som och det blir så bra.

Jag skriver inte så mycket mer =) för en hel del har andra redan skrivit och det mesta är så uppenbart vem du är men jag ska i alla fall skicka tre bilder av en och samma sak, något som du gärna skulle vilja sätta dina verktyg i och du vill bli sentimental. =)

Ps Jag har haft en mycket intressant läsning.

Britt sa...

Men jag känner att jag inte kan säga så mycket om dig. Jag har inte hängt här så länge så jag gjort mig någon hel bild av dig.

Konstnärlig med en blick för det sköna, det annorlunda, detaljer.

Tycker om fotboll?