söndag 21 mars 2010

SM-guld

Grattis Hammarby! Efter sju (!!!) försök tog laget äntligen ett SM-guld i bandy. Jag vet: de flesta av er tycker nog "who cares" men som Hammarbyit har man liksom inte så mycket att glädja sig över just nu. Fotbollslagets sorti ur Allsvenskan svider än, återkomsten till högsta divisionen lär dröja. Med andra ord: man tager det man haver och jag tager gärna ett mycket välförtjänat SM-guld i fel "gren".
Stort GRATTIS!!! Hoppas ni firar rejält ikväll. Det kanske dröjer 100 år till nästa guldfirande. Det gjorde det för fotbollslaget.

PS. Fotot är lånat från Sportbladet. DS

9 kommentarer:

Hörni sa...

Grattis Hammarby!:D
Det var väl skönt att de äntligen fick vinna!:)

Britt sa...

Du är inte ute och super och skrålar SM-GULD! Det gjorde vi när Luleå Hockey fick SM-GULD och Plannja Basket fick SM-GULD...men det var så länge sen så länge sen...

anne sa...

Grattis Hammarby!

Sv. Nää du. Kunskap är aldrig tungt att bära och man vet aldrig när man får användning för den. Dessutom vet du väl; ju mer man vet, desto mer inser man hur litet man vet...;)

Ellis sa...

HAHA du skulle sett mig då AIK tog sm guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuld. :D:D

sv: Jag vet, men vet inte vad jag skall göra, känns som om de inte tar en å allvar då blodtesterna är helt friska :( Då skickar de ju bara hem en! Jag orkar inte med sådant längre.

LissenTo sa...

GRATTIS till Stockholmslaget. Men nästa år tar vi norrlänningar tillbaks det. Så passa på och njut :-)

Mrs Bettan sa...

Jätteskönt att äntligen Hammarby fick vinna. Det var en tröst.
Jäkla skitväder de fick spela i.

anne sa...

Och här firas det fortsatt! :)

Olga T sa...

Bandy? Vad är det?

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag såg det och "who cares"? =)
Fast allvarligt talat har jag blivit lite bloggtänkande jämt. Vsrje gång jag hör ordet Hammarby så tänker jag ödmjukt på en viss bloggare i min närhet och önskar dem lycka till.

Fat jag fortsätter att älska att hata de övriga, AIK och Djurgården.