tisdag 30 mars 2010

Blött hos frissan

Sedan två år tillbaka har jag hittat min drömfrissa. Hon vet precis vad hon ska göra och hur för att jag ska bli supernöjd. Dagens besök blev lite blötare än vanligt. Efter några artighetsfraser nickade hon nämligen mot en ursnygg gay kille och förkunnade:

- Det är han som tvättar ditt hår idag.

Ingenting kan väl gå fel med en hårtvätt... Med huvudet bakåtböjd över vasken och duschen ovanför kan man antingen blunda eller titta rakt fram, däremot kan man inte titta bakåt, vilket var synd i det här fallet då jag gärna vilat ögonen på "snyggingen". Istället kontrollerade min frissa varenda rörelse killen gjorde.

Praktikant?
Snabbtänkt som jag är utgick jag ifrån att killen var praktikant. Det var han inte. Han hade jobbat som frisör i 15 år i Libyen. Ooooops. Medan han masserade min skalle så undrade han om han fick klippa mig. Min frissa svarade blixtsnabbt:

- Nej hon är speciell (????!), det går nog inte.
- Men hon har så fint, tjockt hår, jag vill klippa henne.
- NEJ!!!


Detta negativa svar fick jag sota för. Duschen åkte upp, huvudet likaså och vattnet strilade nerför min nacke, sökte sig söderut och dränkte tröjan och T-shirten under.

Jag fick inte lämna salongen förrän både mitt hår och mina kläder var fönade och därmed torra. Ursäkt och rabatt på priset erbjöd frissan också. Det sistnämnda bytte jag mot en saftig dricks.

PS. Bilderna visar min påskpresent från Veronika (alias Nika). Pappa och IT-kompisen Radde överräckte den och gjorde mig såååååå glad :-)))))) DS

11 kommentarer:

Jess sa...

Haha, han hade lite humör,snyggingen!
Hoppas du blev nöjd i alla fall!

anne sa...

Menar du att han "hivade" upp ditt huvud för att han fick nej på att klippa dig!?!

Han lär ju inte få jobb på den salongen....

egoinasmamma.nu sa...

Hahahaha! Ursäkta att jag skrattar, men jag kom på en egen fadäs. Jag jobbade i frisörsalong ett år när jag var 16 och gjorde precis samma sak som killen och hon som blev offret var en känd skådespelerska. Det gjorde det hela tio gånger värre. Jag återgick till att vara kontorsnisse.. ;D
Sv: Jepp, jag är nära att spricka eller som jag skrev hos Anne, nära att stånga huvudet i taket av ren stolthet. :D (Jag gillar inte jantelagen :D)

egoinasmamma.nu sa...

Sv: Jag är också blogg-beroende. Inte så att jag inte kan göra annat, men är jag i närheten av datorn så är det kört. :D På jobb MÅSTE jag ha disciplin, jag sitter vid datorn hela tiden. Och om dottern, tack, jag tycker också hon är vacker, men det tycker väl alla mammor om sina barn. :)

egoinasmamma.nu sa...

Svar om Mumannen: Hahaha! Det var ju så namnet "Mumannen" kom till också. Gun kallade han för "Ipren-mannen", men jag tyckte det var "Mumsfillibabbamannen", men det blev för långt så vi förkortade det till "Mumannen". Dvs jag håller fullständigt med dig. :D

anne sa...

Ja, hellre funderar jag och skrattar sen än får pajen rätt i nyllet...å andra sidan läste jag nyligen att "den som skrattar sist, fattar sämst..." ;)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag har skrivit det tidigare och gör det igen. Allt tokigt och konstigt som kan hända -det händer dig.

När hon var så bestämd i sitt nje så funderar jag hur du har skrämt upp henne att hon inte törs överlämna dig i en sådan erfaren (och snygg) frisörs händer.

Presenten var ju riktigt något som jag gått och varit sugen på under kvällen, när jag inte sovit.

Hörni sa...

Nämen! Vilket humör man kan ha då! Tur han var snygg i alla fall så du hade någon glädje av att han var där. ;D

Vad gulligt att ge dig godishjärtan och fint kort. Inte alla som fått present av en prinsessa!:)

Jag ser allt att ni diskuterar Mumannen, hahahaha!!:D

S o F sa...

Äsch, nu blev jag lite rörd över Raddes omtanke med fina ord till dig och gelehjärtan. Gulligt!

Fina ord till en omtänksam kvinna - alltså du!

Varma kvällshälsningar.

LissenTo sa...

Vilken grabb, vad paff du skulle ha blivit och även frissan!

Vad gulligt med presenten från Radde och hans familj.

Ellis sa...

Hahahaha ojoj, han ville få dig o bli våt alltså? :D:D:D Vad säger mannen om det? En gay som gör HANS kvinna våt! ajajajaj!

Kul med rabatten och bråket om vem skall klippa ens hår, de får en o känna sig speciell. folk hatar o klippa och föna mitt hår då de är så tjockt och långt haha.

Kram på dig!