fredag 26 mars 2010

Profilbild


"Vem är jag"-uppdraget är slutfört. "Profilbilden" (Margaretas uttryck) som ni gjorde är klockren! Ni har helt enkelt järnkoll. Stort, stort tack för alla uppskattande ord och komplimanger. "Love you guys out there".

Överraskning 1
Margareta avslöjade mycket om sig själv i kommentaren. Jättekul... om än lite "skrämmande";-) då tjejen verkligen gjort sin hemläxa. Hon fick mig att fundera över varför jag själv inte är mera nyfiken på er bloggare. Har inte kommit på ett klokt svar än.

"Bonusinfo" och små rättelser
Anne: jag är 1,66 m "kort", väger kring 55 kg och dricker endast vitt vin/öl. (Tack för späd-komplimangen:-)):
Gun: Den enda allmänbildningen jag har är sportrelaterad = älskar allt utom kampsport. Har varit fotbollsmålvakt i många år. Är mycket intresserad av inredning... men inte i vårt eget hem tyvärr, alldeles för lat.
Nina: Jag är inte snäll, men trevlig och omtänksam. Tycker nämligen att "snäll" är lika med "dum". "Weird humor" tar jag definitivt som stor komplimang:-)
Ellis: Är heller inte "fin i kanten" (asg:-)) men japp, du har rätt att vissa av mina inlägg kan uppfattas så. Dessutom bor jag ju i Täby;-)

Tack även till Lissen, Petra, Malin och Em, som förresten tycker att jag är väldigt hemlig. Jo du jag försökte så gott det gick... men inser att misslyckades;-).

PS. Bilden har såklart inte ett dugg med inlägget att göra. Lilla Nika är nu 53 cm lång och väger 3 700 gram. Här "bevakas" hon av Prince (till höger) och en odöpt kvinnlig nalle, vilket betyder att Prince har två "kvinnor" att leka med;-) DS

9 kommentarer:

Hörni sa...

Vad kul! Jag har trott att du varit sportintresserad, men så fick jag en kommentar en dag som fick mig att undra, men jag minns inte vad det handlade om.
Roligt att vi hade så många rätt i alla fall, även om du gärna hade varit hemligare än så.:D

Lilla Nika är så himla söt!:D

Petra sa...

Åh vilken underbar bäbis.
Roligt att få veta lite mera om dig.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Av den moderna bilden att döma så är det inte Beate som liten. =)

Ja, nu vet du ju hur skrämmande jag kan vara. Jag är nyfiken i allt som jag ska ta rätt på och speciellt om något jag ska skriva. Idag blev objektet en viss person och då vill jag gå till botten oavsett vad det gäller. För övrigt kan jag lämna mycket åt slumpen.

Jag är inte (har inte varit i alla fall) så speciellt nyfiken på det sättet när det gäller andra människor men du har genom dina tavlor gjort att jag blivit intresserad av produkterna och då dyker man på lite. Sedan kan jag ju ibland få lite skrivklåda =)

Jag tycker inte att snäll är lika med dum däremot brukar jag säga åt sambon när vi pratar om någon som är "snäll" som en fördel att det är hunden också.

Jag skulle aldrig ha gissat på att du är fin i kanten, tror jag absolut inte. Det for inte ens genom mitt huvud och jag förstår om du skrattat. har du visat det för mannen? Han måste ju haft roligt åt det.

Du får nu fortsätta att behålla det hemliga du lyckats behålla. =)

Hoppas att vinet inte gått dig för mycket i huvudet och du kanske får storhetsvansinne efter allt beröm du nu fått. =)

En fortsatt bra kväll och vakna före 12 om du ska hinna se solen, för värmen verkar jag finnas där söderut någonstans.

egoinasmamma.nu sa...

Se där, nu fick vi veta lite mer, men jag tycker fortfarande du är lite hemlig. :D
Sv: Efter att ha haft hund i många år (och inga mattor) så är drömmen en sån där långhårig kritvit matta under soffbordet, men frågan är om det är så smart.

Mia sa...

Hur jag hamnade i din blogg vet jag knappast, men tycker bilden är ljuvlig! Är det din baby månne?

Snäll är inte lika med dum, även om jag också tyckt så för några år sedan. Jag har dock ändrat mig, gillar snälla människor! Att vara snäll är att inte vara elak, gärna omtänksam och vänlig! Så ser jag på ordet snäll idag. Tänk vad man kan ändra uppfattningar under sin livstid... ;-)

Olga T sa...

Det där missade jag i min dimmiga vecka. Kul att läsa!!
Har sovit 10 timmars skönhetssömn plus någon timme i soffan dessförinnan.....vaknat med huvudvärk....:(
Hon är så söt! Apropå att vara snäll så gillar jag inte det uttrycket om bäbisar. "- Är hon snäll?" Då menar man att hon är tyst och sover.

anne sa...

Med 55 kg får du allt anses späd, speciellt i jmf med de 196 cm du har vid din sida! :)

Ellis sa...

Fin i kanten med en positiv bemärkelse såklart, menade inget illa underbara du! :)

Söt Nika är! Idag sade mor när jag fortsatte me mitt barnsnack: skaffa dig en man och sedan kan du skaffa hur många bebisar du vill! ;)

Meee want so badly, får man fråga om varför du och mannen ej vill ha barn? Du kan maila mig svar om du ej vill skriva i min blogg? Kram

LissenTo sa...

Sitter i bilen, vid Ånge, 10 mil kvar och en timmes batteri. Använder tid för att läsa igenom dina trevliga inlägg och lite tror jag att jag känner dej, genom att ha läst bloggen länge.
Vad gullig lilla Nika är!