måndag 31 augusti 2009

Yiieepphhiieeeeee! Ett helt otippat "Brons"

Klockan 15:11 publicerade Fototriss vinnarna i tävlingen "Rörelse". Och jag kammade hem en bronspeng. Jag är otroligt glad och inte så lite stolt heller för den delen. Tack alla ni därute i bloggosfären för era röster, tack Helena för att "Herr Slump" fick vara med på ett (eller var det på alla fyra) hörn. Utan honom hade mitt bidrag nog inte varit bland de 10 finalisterna. Ett tack även till "Sonny" (namnet på min lilla digitalkamera) som gör som jag vill. Sonny vet mina begränsningar och jag är medveten om hans limits. Ett perfekt par alltså!!!
Ett stort GRATTIS till vinnaren - Helena på citronodlingen och tvåan - Karin - MeMyPhoto. Att komma fyra i en tävling är ju aldrig så kul (Sven Nylander och Stefan Holm vet) men Nina Xi är också väl värd en eloge för sitt fina bidrag.

PS. Bilden ovan karakteriserar mig ganska så bra - i fotosammanhang alltså. Jag tittar upp och ner hela tiden för att hitta roliga och ibland konstiga, lite annorlunda motiv (och vinklar) som passar in på en blogg som råkar heta "Konst eller konstigt". DS

Upp och ner

13 kommentarer:

Jess sa...

Vad kul med brons!!! Stort grattis!!!! Det är du väl värd! Njut nu av ditt brons och ha en trevlig kväll!

Olga T sa...

Grattis!! Perspektivet är viktigt i ett foto och du har verkligen härliga perspektiv i din blogg i både foton och text. Konst eller konstigt - me like :)

pruddan sa...

Grattis!!

Sommarträdgården sa...

Grattis BP!En värdig bronsplats.

S o F sa...

Grattis till bronset!! Kul!

Varma och regniga hälsningar från Västergötland!

(snacka om höstkänsla...)

Lissen sa...

Men goa kompis, stort GRATTIS. Jag känner mej nästan som en bronsmedaljör jag också. Speglar mej i glansen..... Fast Sonny har nog hjälp dej mest, förstås!

Vad glad jag är att kompisen trivdes i Sundsvall!!!!! Du golfbanan i Timrå har jag hjälpt till att kratta =sant! Vän spelar och är medlem där. Så sant med alla vatten som finns där!!!! Hopplöst för golfare *fniss*

Lissen sa...

Of course, my dear!

Artlover sa...

Grattis till bronsplatsen, trots att du ogillar mig. Men men, jag ser på bilden, inte personen bakom, hm, ungefär som Strindbergs kvinnoaffärer som ogillas men älskad för sina verk:-)
Ja, jag gillade måsbilden skarpt i alla fall.
Till sist tog jag det inte alls personligt som du påstod.

Lena sa...

Grattis! Visst är det extra skoj att fota när man kan använda bilderna till mer än egna minnen :D Du tar roliga och bra kort så jag förstår att du blir pristagare!

Kram

Lissen sa...

Nu har jag ätit både frukost och lunch och till kvällen ska det letas skogens GULD. Hamnar kanske på mackan!

Ha en skön kväll!

Mrs Bettan sa...

Jamen grattis då, det var väl inte så dåligt. Det var ju bara kul att du blev utvald av så många, eller hur. Och trea är inte fy skam.
Kram MrsBettan

Nina Xi Fotoblogg sa...

Dina inlägg får mig, som alltid, att dra på smilbanden! Det är en fantastisk gåva, att kunna sprida glädje!
Tack oxå för alla dina kommentarer på min blogg, gör mig alltid glad!
Nina
Ps. Tack för att du nämnde mig på ett hörn... :-)

Anonym sa...

Superkul, när det handlar om kreativit tänkande så tycker jag faktiskt att du var värd ... men brons är en vacker metall och många gånger snyggare än både silver och guld.

/Avsändare Margareta