söndag 2 augusti 2009

Sten + stekt ägg = fågelbo


Fick mig flera riktigt goda skratt igår kväll och idag när jag läste era kommentarer om gårdagens fototema "Sten". De flesta tyckte att skapelsen liknar ett fågelbo. Jo varför inte!!! Riktigt kul med olika tolkningar, det uppskattar jag :-)

Åter på jobbet imorgon
Semestern är nästan slut för den här gången. Solen var på sitt bästa humör hela dagen för att skratta åt alla som har en eller flera veckor kvar av ledigheten. Själv åkte vi till Vasastan (mjukstart inför morgondagens återkomst till jobbet för att minnas att allt finns kvar ;-)) och besökte vårt somriga after work ställe utan namn. Det ligger bakom Stadsbiblioteket på Odengatan och byggs upp varje sommar. Det kan varmt rekommenderas till såväl barnfamiljer, singlar och vanligt folk som vill sträcka ut benen och kolla läget på förbipasserande. Bilden ovan visar hur det såg ut när jag hade sträckt ut mig.

7 kommentarer:

Olga T sa...

Ja något gärdsmygsbo var det ju inte men helt klart ett fågelbo.
Att träna/mjuka upp inför jobbstarten låter bra. Lycka till imorgon!

Per-Anders sa...

Jag har följt reserapporteringen från Polen lite sporadiskt (har av olika skäl inte kunnat använda datorn så mycket under semestern) men Sopot och Gdansk verkar ju riktigt lockande. De gamla öststaterna håller ju på att utvecklas till intressanta resmål och själv har jag på senare år upptäckt Baltikum. Nu ligger Gdansk på min lista på framtida resmål.

Anonym sa...

Ser härligt ut, skulle nog kunna avnjuta något drickbart där! Ha en härlig dag på jobbet i morgon!/Jess

anne sa...

Det där bensträckarstället ser väldigt trevligt ut, har aldrig varit dit. Än så länge...

Sv. Det bidde en 46-tummaren....Manipulationen av bilden (när det blir så dags) överlåter jag gladeligen till den som finner nöke i det..:)

Jo, och denna inställarperson blev väldigt intresserad när jag rapporterade om dina Polen-rapporter! :)

anne sa...

Oj då...Inte nöke men nöje, menar jag förstås!

Fast, nöke låter som ett bra ord. Undrar vad det betyder?

S o F sa...

Hej BP!

Jaså, dags att börja jobba igen. Hoppas du har det bra på din första arbetsdag och inte lider av för svår gå-tillbaka-till-jobbet-ångest.

Tack för alla vänliga ord hos mig, om mina bilder! :D

Ha det nu gott framöver!

Ulrica sa...

Mmmm, ser najs ut:) Jodå, jag ska ta mig i kragen och fota med min lilla kamera. Det är klart att det fungerar också... men att fota med en systemkamera är så mycket roligare.

Vi har två kattmammor och det är den andra som fått ungar nu. Och alla små söta ungar ska flytta hemifrån. Det räcker gott och väl med två katter. Även om jag tycker väldigt mycket om djur så finns det ju gränser :)

Ska njuta lite till av ledigheten innan det är dags att börja ragga jobb till den nystartade firman.