tisdag 11 augusti 2009

Ner, upp, rakt fram och i sidled

Gårdagens inlägg blev ju aningen lång, så dagens får bli litet kortare. Det är ju "Foyle" som väntar på TV1 klockan 21:00.

Ner 1
På väg till bussen upptäckte jag den här upphöjda och målade "grejen" vid sidan av en bushållplats. Ett hinder för rullstolsbundna eller bara "compact street art" som i "compact living"? Kommentera gärna om ni vet vad den fyrkanten föreställer.

Mycket bättre Ner 2
Kollegan Yvonne visade upp sina nyinköpte skor idag. Tycker dom är otroligt häftiga (se ovan). Jag menar vem har bling-bling på hälen. Så himla coolt! Hennes man Kenneth har dock redan aviserat att han inte kommer gå bredvid henne på stan. Jag ställer gärna upp som stand-in ;-)

Rakt fram
Lunchpromenaden gick (nästan) rakt fram till Vegagatan 8, där Ola Claesson ställer ut sina kattmålningar igen. Alla intäkter går oavkortat till katthem som tar hand om hemlösa kissar. Ola är såklart redan inbjuden till vernissage på mitt jobb nästa år. Det är väl ingen som kan stå emot den här sötingen eller hur!?


I sidled
Efter 35 minuters väntan och ett förskräckligt motionerande av mitt huvud i sidled kunde jag (och 30 till) än en gång konstatera att 73:ans buss varken gick åt ena eller åt andra hållet. Tanken på att bomba detta elände känns då där härligt lockande. Semtex "next", yes!

PS. För er som undrade kan jag berätta att gårdagens "bilfynd" på St. Eriksgatan var en fransk Simca. DS

5 kommentarer:

Jess sa...

Hur stor var den där grejen i gatan?
Coolt med bling-bling på skorna!
Tur att någon tänker på alla stackars hemlösa katter, tyvärr finns det alldeles för många!
Bussar=irritation!

anne sa...

Jag kan gå med dig och Yvonne! :)

Sv. Dotterns dröminlägg handlade inte om mardröm, hon vaknar till det där ofta nu under sommaren...Är det inte ena sonen som dundrar på, så är det den andra....

Lena sa...

Hahaha..de där bling bling dojorna var läckra...fast undra om de är sköna att köra bil med ;) Skulle tro att bling blinget känns mindre fräckt då..haha

Har ingen aning om vad den där rutan kan vara men som du skriver kan den vara ett hinder för somliga.

Kram

Anonym sa...

Konstigt att fyrkanten var upphöjd men annars tror jag att det är en lokaliseringspunkt som syns från luften när man tar bilder från flygplan till kartor och så'nt. Gällande skorna så vill hennes man kanske gå bakom henne på sta'n så att ingen får för sig att det är äkta stenar och vill bara skydda sin fru? Eller plocka upp stenarna hon tappar? :-)
/R

Artlover sa...

Hm, angående grejen på gatan, så kan det vara ett farthinder för gående(?). Kan vara välbehövligt för stressade själar idag:-)