lördag 15 augusti 2009

Fototema 19: Frö


Den senaste tiden har Helgen i Focus bloggen valt ut ut teman som passar Konst eller konstigt bloggen som handsken. Snyggt jobbat!
Dagens tema är allt "frö".Att så ett frö
Man kan så ett frö på olika sätt: själv gillar jag att väcka tankar eller skapa en idé som jag hoppas på ska gro och växa till sig. Maken däremot, han "återvinner" frön från olika grönsaker, typ chilli, koriander, lavendel med mera. Antingen sås dom i jord eller också hamnar "dom små" i soppor och grytor.

Mitt bidrag till temat är torkade korianderfrön. Hoppas ni gillar bilden ...och smaken av koriander som är en av mina absoluta favoritörter:-)

7 kommentarer:

anne sa...

Jag gillar bakgrunden...Hushållspapper? Det blev så natur och manmade, kontrast.

Sv. Fokuserar och fokuserar...Jag bara trycker! :)

Lissen sa...

Mmmm du är så duktig att så frön med dina roliga och tänkvärda inlägg! Sådan där som kan gro snabbt ibland och gör så att jag och många fler ler!

Kram min vän!

anne sa...

Har tänkt skriva ut dina poleninlägg innan jag glömmer (kan det vara möjligt) var jag läst dem. Jag vill fundera och klura på en ev resa dit. Äldsta sonens flickvän, LillasötaC, säger att hon följer med som tolk (mamma polska)! Då vet vi vad vi beställer in från menyerna!

ormbunke sa...

Stilfullt. Anita

Jess sa...

Visst kan man så ett frö på olika sätt. Gillar bilden, lade märke till samma som Anne, är det hushållspapper? Ser så annorlunda ut!

sv: Absolut ska jag ta med mig de restauranger du har tipsat om. Speciellt den där Thailändska Eastanbul. Det lät gott!

Helgen i Focus - NatureFootstep sa...

japp, jag gillar bilden. Men kanske den skulle varit aningen ljusare. Och tack för komplimangen. Den värmde. Jag har ju börjat undra om jag varit för "svår", det är ju inte så många som deltar. Men jag gör om lite nu.

Ingela sa...

Fin bild på frön du fångat!