tisdag 25 augusti 2009

Ändrade planer på grund av slumpen

Det här inlägget skulle har handlat om kollegan Evas och min skaparglädje på jobbet idag, men det får vänta tills imorgon.

"Herr Slump"
Slumpen har nämligen sett till att jag är en av 10 finalister i Fototriss tävlingen "Rörelse" som gick i helgen. Yiieeepphhiieeee!!! Jag älskar "Herr Slump", en riktig sympatisk kille faktiskt;-). Bra smak har han också! Det är inte bara Herr Slump som ska få ett stort TACK för "nomineringen" utan en lika stor eloge skickas också till Helena som håller i Fototriss. Tycker det är riktigt, riktigt roligt att det inte bara är proffsen - som har f/32.0, 1/60, "focal length" och "metering mode" som "modersmål" - som har en chans att vara med.

Röstfiske ;-)
Självklart kommer jag att vara hur glad (och stolt) som helst om ni vill rösta på mitt bidrag. Som ni förstår vill jag helst undvika jumboplatsen ;-). Det tar bara tre sekunder (lite längre tid om ni kollar mina duktiga konkurrenter också, men det är det värt!):
Gå in på "Fototriss". Om ni gillar mitt triss så är det bara att klicka i "bullet" framför 61. och trycka på "Vote" längst ner på sidan.

PS. Dagens Google loggo hyllar Galileos uppfinning av teleskop för 400 år sedan. DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Vad roligt!!! Har givetvis varit inne och röstat på dig! Lycka till, jag håller tummarna!

anne sa...

Jobbajobba? ;)

Lissen sa...

Jag gillar också Herr slump. Det är sådan som han som gör att den vanliga människan får sina "15 minutes"! Härligt med lite uppstickare, som dej Beate.
Me like, som ungdomarna skulle säga!

anne sa...

Mission completed! :)

Olga T sa...

Grattis! Självklart har du en röst från mej!!

Artlover sa...

Grattis till finalplatsen. Ha ha..., det där känner jag igen, som du skrev om fotodata 1/60, 1/10..., osv. Det kändes som det var riktat mot mig. Varför jag gör det är därför att jag vill visa vilka slutartider jag har haft och vill dela med mig av dessa uppgifter för att andra ska lära sig något om kamerans inställningar, för att uppnå vissa effekter.
Lycka till med tävlingen:-)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tack för de uppskattande orden! Det gör mig jätteglad att läsa att det jag gör uppskattas. Jag lägger ju rätt mycket jobb på Fototriss mellan amningar och blöjbyten och när jag får positiv respons så blir det ännu roligare att fortsätta med trissen.

Och det var rätt roligt att samarbeta med Herr Slump, så han kanske får fortsätta dela arbetet med mig :)

Lissen sa...

Mmm när dom där öronen fladdrar, så smälter jag!
Kramizzz