onsdag 19 augusti 2009

Soldränkt balkong


Läste precis dagens inlägg hos Pruddelutt och då slog det mig: tjejen har ju helt rätt. Ska göra precis som hon: ta ett glas vin på vår soldränkta balkong och fira en utmärkelse jag fick på jobbet idag. Dessutom är det onsdag och då är det ju full legalt att ta sig en drink ;-) Mmmmhhhh. Klockan 20:00 ska jag dock förflytta mig cirka sex meter till tv-soffan för att kolla "Stilpoliserna" i Kanal 5.

PS. Bilden som jag laddar upp är så himla kul tycker jag. Den har ingenting med självaste inlägget att göra men hur många gånger har jag inte tryckt på "CTRL C" samt CTRL V" i mitt liv utan att någonsin har klistrat in en tvilling;-) DS

5 kommentarer:

Jess sa...

Bilden är ju bara såå cool!
Det är ju lillelördag, så det är helt ok att ta ett glas vin i kväll + du hade ju något att fira! Grattis till din utmärkelse!
Säger man lillelördag hos er?

anne sa...

Jovars, Trinny och Susannah är på här också! :)

S o F sa...

Grattis! :)

ullrika sa...

grattis till duktig på jobbet! å bilden var fantastisk. får jag nånsin tvillingar i min närhet kör jag en egen ctrl c och v och detta blir den bästaste första födelsedagspresenten!

Lissne sa...

Tittade efter mail address till dej. Hittade ingen. Tänkte skriva att jag röstad på dej från min dator, en väns och smygit på jobb datorn (= 3 röster). Så får man väl inte göra, men det gör jag än då!
Ha en skön helg!