måndag 24 mars 2008

Vackra smycken

Som kompensation för mitt tidigare "brutala" inlägg tycker jag att det är dags att visa er nå't riktigt vackert - datorsmycken.
Konstnären som gör dem heter Astrid och jag träffade på henne under Täby Konsthelgen för två år sedan. Hon fastnade framför min monter, köpte en tavla och berättade att hon också håller på med datorkonst, nämligen smycken. Vi har självklart hållit kontakt och inlett ett slags "samarbete".

Speciella krav
Astrid som bor med sin partner i Tel Aviv, Israel har nämligen precis som jag en enastående förmåga att "snubbla över" vackra datordelar. Båda två har vi ju speciella "krav" på utseende och storlek på delarna. Det visade sig snabbtatt många grejer som inte jag har någon användning för är perfekt för Astrid och vice versa. Har själv köpt ett halsband av henne som jag gillar skarpt (folk tror oftas att det är jag som har skapat det. Då berättar jag samma story som ni läser här.

Utbyteshandel
Hon besöker Sverige ganska regelbundet och vi försöker då träffas över en fika och göra lite utbyteshandel. Skitroligt för oss båda två.
Lägger upp några smakprov på Astrids vackra smycken, annars kan ni också kolla hennes hemsida eller besöka Konst & Kakor i Viggbyholm, där hon ställer ut sina verk under våren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skithäftiga smycken. Passar perfekt för dej att bära också.

Kramar MrsBettan