söndag 16 mars 2008

Psykedelisk konst

För första gången på exakt ett år åkte vi till Hagby soptipp i Täby idag. Nu har tippen visserligen fått ett nytt finare namn - Hagby ÅVC - men förutom den ändrade infarten (tack vare den nya motorvägen) var allt sig likt... inklusive köarna.
Hagby AVC
Väl framme vid elektronikcontainern fick Tintin (vår bil) lätta på trycket: fem Lidl kassar + två flyttkartonger med gamla datordelar åkte ned. Ingen medkänsla där inte. Containern blev full och Herr Hagby AVC kom direkt med hjullastaren, tog containern och lyfte skrotet till en större.

Fyra minitavlor
Ja, så blev det lite kreativa takter också under eftermiddagen. Skapade nämligen fya riktigt fina minitavlor, som jag har tänkt att ställa ut på mitt jobbs vernissage. Ramarna är borstad stål och "high-tech" enligt önskemål.
Självklart vill jag visa er tavlorna. Kolla. Ja det är ju inte så mycket kolla där inte. Tog min egen liten digitalkamera som jag inte lyckats med att ta en enda bra bild med.. bilderna ovan är inget undantag.
Men jag tänkte att lite psykedelisk konst en söndag kväll kanske få er att drömma om nå't roligt. Lägger bara upp tre bilder. Den fjärde hade ni nog drömt mardrömmar om.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Tavlorna ser inte alls så dumma ut. Helt suveräna tycker jag. Det är bar för mycket ljus som stör.

Puss