lördag 29 mars 2008

Hundar - gärna mopsar efterlyses

Mopsar i stället för ugglor, katter och möss. Nettan kommenterar förra inlägget med att jag skulle införliva mopsar i mina tavlor. Hon har ju rätt! Har haft möss, katter, elefanter och till och med sniglar med i mina verk. Har faktiskt fått förfrågningar om "hundtavlor" förr.

Var finns hundarna?
Visst inga problem om det inte vore som så att det inte finns några hundar. Jag menar hundar som ser ut som sådana ... i form av smycken. Det närmaste jag kommit i mitt letande är en korsning mellan en Cocker Spaniel och en nallebjörn.
Det får ju inte vara en plastig "kitsch-variant" på en mops till exempel utan en "estetiskt fin" vovve. Så om någon hittar en "smyckehund" som liknar en riktig sådan i en storlek på max 10 mm x 10 mm, säg till.
I avsaknad av en "tavelhund" får ni hålla tillgodo med Hampus, Nettans köttbulle-glupska mops. Bilden är tagen från hennes blogg.

Några fina bilder
I väntan på hundar får ni hålla tillgodo med några coola shots som jag tagit idag av nyplockade delar ur två gamla IBM Notepads från 1995. Den översta bilden är två folier som sitter under tangentbordet och väntar på ett nytt hem i en fin tavelram. Bilden i mitten föreställer två 4 MB minneskort. Fotot längst ned visar hur en avläsningsenhet i en Laptop såg ut för 13 år sedan... som en fyr tycker jag.

Ingen isärplockning imorgon
Har lovat mig själv att inte plocka isär någontig imorgon, åtminstone inte nå't som har med en dator att göra. Hoppas jag kan hålla löftet!


1 kommentar:

said nasser sa...

Welcome, my friend ..
Happy holiday week.
With greetings.