söndag 8 oktober 2023

Skyltsöndag #439

Är så himla glad och aningen imponerad av mig själv att veckans skyltskörd blev riktigt bra. Tycker jag i alla fall. Är väl medveten om att ni som skyltar varje vecka år in och år ut är betydligt mera ambitiös än vad jag är. Varje söndag levererar ni skyltar av högsta kvalitet.  Tusen tack för att ni är med och ser till att Skyltsöndag är ”still going strong”:-) Enjoy! 

Gissa hur trött jag är på höstens svarta plagg. Räcker det inte med mörker efter klockan 18 just nu…ICA gör ett slag för Rosa Bandet. Det har företaget gjort i många år. Eloge! Sedan kan det ju inte bli rätt alla gånger. Men det är tanken som räknas;-)Veckans höjdare 1: No comment - hahaha;-)Veckans höjdare 2: Denna rollator som körs av en kvinna är den smidigaste jag någonsin sett. Och ”mottot” är bara så himla bra. En riktig höjdare:-)

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

17 kommentarer:

LillaSyster sa...

Snygg lack på rullatorn och bra med uppmaningen på sidan av den.
Sen kan det inte alltid bli rätt i butiksskyltningen, det ser vi bevis på varje vecka.
Ha en bra ny vecka imorgon. Kram

Guldkryckan sa...

Frugan ska väl få en rullator här, men hon vill ha en "cool" sådan, inga standardgrejer där inte. ;)

Rosa bandet är ju en fin grej, man bidrar ju med en hel del då....toppen.

Ja, varför ska allt gå i mörka färger?
Det kan man ju undra, behövs ju andra ljusare under höstmörkret kan jag känna.

Ha nu en fin kväll Bp.

åsa sa...

Oktober är en mörk månad och förutom det rosa bandet vill jag be alla som vistas ute efter mörkrets inbrott använda reflex - det kan rädda liv och det vill vi väl alla…
Bra skyltat som vanligt 👏 Du är skyltproffs 👍
🤗

byblixtra sa...

Ehh...svarta kläder. Jag gillar svart! :-D Både i kläder, inredning och trädgård men har andra färger också men mest svart, i alla fall vintertid. ;-)
I inredning är svart ett komplement och inte en huvudfärg, gillar färgstarka fondväggar till lugnare färger. Bäst att förklara, så ni inte tror att jag har ett svartvitt hem! ;-) Men i trädgården är det svart och grått till växterna och grönskan.

Rosa gillar jag också. :-)

En ny variant av kiwi? ;-)

Det var en snygg på rollator med kaxig text.

Susjos sa...

Du skyltar så bra BP! Kiwi i korg...där blev det lite fel, haha!
Gillar verkligen rullatorn, så snygg och med den texten ,tummen upp!
Ha en fin kväll!

PS. Första svarta lådan får godkänt, fetaostfylld färsbiff med provensalsk grönsaksblandning med quinoa smakade gott, fick salta quinoan bara som var helt osaltat. Lite sallad till så blev jag mätt i alla fall, min man komplimenterade med chips, haha!

Geddfish ♥ sa...

Det är tyvärr mycket svart nu, mer än jag kommer ihåg från förr. Tom barnen ska kläs i svart, hujedamej.
Du hittar ju alltid fräcka skyltar och rullatorn med den texten, den var ju verkligen frän!
Det ska sticka ut!

femfemman sa...

Svart är basfärg för mej. Men bör kombineras med en gladare färg. Sen kan man diskutera vad som är en glad färg... just nu är jag mest inne på grönt och lila som uppiffning och brytning till det svarta. God kväll!

KajsaLisa sa...

Jag gör så gott jag kan när det gäller svart, men det tar tid. Jag har alltid älskat röda kiwisiner. Folk som har rullator behöver också röra på sig.
Länkar upp dig nu.

Klimakteriehäxan sa...

Vi prismedvetna kan hitta en hel del att klaga på ... som på kiwikorgarna! Men kiwi är gott.
Och svart är en bra färg som kan brytas av med allt annat! Men jag försöker att inte köpa fler svarta plagg (försöker snarare göra mig av med en del).

Klimakteriehäxan sa...

Nu letade jag upp Carita och skulle erkänna mig besegrad av hennes skyltstinna bild och gratulera min överman/kvinna. MEN på hennes blogg har nu något hänt som gör att jag inte kan kommentera som Klimakteriehäxan utan måste kommentera inloggad i Faceook, Wordpress eller ett tredje alternativ. Med mitt "riktiga" namn. Vilket jag inte vill. Inte för att jag tror att jag är "hemlig" på minsta vis, men jag har mitt blogg-ego som jag vill behålla. Alltså blir det ingen kommentar från mig.
Samma sak har hänt på fler bloggar, minns inte just nu vilka. Undrar om det handlar om medvetna ändringar av inställningarna? (har kunnat kommentera tidigare)

Äventyret framtiden sa...

Jag är också väldigt trött på det svarta, även om jag har några svarta plagg i min garderob som en viss bas. Men mera färg åt folket, det behöver vi.
Ja, så kan det gå, fel ibland. Kiwi, nej...haha

Bra skyltat BP, du kan du!

Ditte sa...

Instämmer helt i att det blev en extra rolig skyltning. Lite sen med min kommentar, men nu kommer den.
Visst är det trist med allt det dystra som färgmässigt verkar trenda nu i höst vad gäller kläder. Och att sedan finns det ju många som verkligen gillar svart men visst kunde butikerna ha lite mer färg att bjuda på. s.
ICA här lyckades få till det med lustiga kombon. Men visst är det tanken som räknas.
Dessa kiwi med annorlunda färg kanske vore värda att testa.
Rollatorn är ju toppen. Och inte minst budskapet.
Och det rosa bandet i kombo med allrengöring skulle jag aldrig kommit på för egen del.

Marita sa...

SVAR. Totalt Täby Vallentuna är det 6 som endast har akvarell som teknik, bara i Täby 5. 8 st har lagt till annan teknik också. 22 st har inte akvarell som teknik. Jag vet att alla medlemmar var inte med i år. Då får man hoppas att det är fler skulptörer och oljemålare som söker medlemskap till nästa år. Saknar dina skulpturala små tavlor :-)
Hela helgen gick jag i klatchigt svart men med en accessoar som bryter samt rött läppstift :D

Paula sa...

Jasså var det en rollator på sista bilden, trodde det var en cykel. Oavsett så var den stilig och uppmaningen har jag redan tagit till mig idag, blev en rejäl runda i det vackra höstvädret.
Ibland tror jag inte någon korrekturläser affischerna som hängs upp i butikerna, eller är de alla analfabeter som jobbar däe= Nå, de ger oss andra roliga stunder, så jag klagar inte. Jag som inte diggar svart har inhandlat en stickad långkjol att dra på mig när det blir kyligt om benen, gissa färgen? Jamen visst, svart såklart!

christian sa...

Ja du, hur deppigt kan det bli, man behöver ju all färg man kan få så här års!
Det var mig en annorlunda variant av Kiwi vill jag lova... :)
Tänk att du hittade en absolut höjdare med den där rollatorn, det är ju helt underbart...synd bara att det står på english.....

Ha en fin vecka!

Anki sa...

Förlåt BP ... missade dina skyltar, men bättre sent än aldrig :)
Snyggt skyltat tycker jag, du är bäst!

Carita Liljendahl sa...

Ja, ja - jag trodde att det där var mandariner 🙄
Trodde kiwin var grön, men så fel man kan ha 😂 hahaa!