söndag 20 december 2020

Skyltsöndag #293

I min Skyltsöndag #239 introducerade jag The Chocolate Workshop för er. På grund av pandemin trodde jag inte att de skulle dyka upp som pop-up store i Täby Centrum i år. Men där hade jag fel. I onsdags såg jag den coronasäkra montern på plan 0. Gissa om jag sprintade (överdrift) dit.

En röd tråd
Så synd att jag redan hade skickat iväg alla julklappar förutom en. Men jag hoppas att personen som får mina godsaker kommer att gilla mitt val. Ja, det hoppas jag att ni också gör – gillar mitt urval av bilder idag alltså. Här behövde jag inte ens anstränga mig för att få ihop en röd tråd;-) Enjoy!
Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

PS. Ni hängde med, va'!? Alla föremål ni se på bilderna är gjorda av choklad, som förresten smakar himla god enligt bästisen Yvonne som bland annat fick en flaska nagellack av mig ifjol. DS.

23 kommentarer:

LillaSyster sa...

Helt otroligt, vilka skapelser!

Gunnel sa...

Mums! Godis! Kan inte bli bättre. Ha det gott.

Herr Nilssons Fru sa...

Häftiga choklad figurer, verktyg o allt i en farlig blandning. Kul, de gör de säkert lite extra kul att både ge och äta. En sax kunde jag tänkt mig - säkert god.
Kramiz

Åke sa...

Häftigt!!! Kul skyltat! Jag undrar hur länge man står där och funderar... tanken för mig tillbaka då man stod och valde smågodis när den låg på 5 öre styck... då man lagd upp 50 öre och man frågade kiosktanden: Hur mycket har jag kvar?

Freedomtravel sa...

Coolt! Riktigt snyggt! Älskar såna här chokladgrejor! Såg riktigt mycket på en festival i Kroatien en gång: https://www.freedomtravel.se/2016/12/chokladfestival-i-kroatien/

Ditte sa...

Verkligen läckert! Vilka skapelser i choklad! Och väldigt fint skyltat. Som vanligt, Jag skulle nog ha svårt att välja här. Och klart att de som får det du valt ut kommer att bli både glada och överraskade.
Stort tack!

Äventyret framtiden sa...

Men oj oj, vilken fin skyltning. Så mycket gott och så härligt utformat. Vilka presenter det kunde ha blivit om jag hade varit där och handlat. Nu får jag "fönster"-shoppa istället via din blogg. Tack för det BP!

byblixtra sa...

Åh, de är så läckra de där "chokladbitarna". Jag hade inte kunnat hålla mig ifrån att köpa. Det hade kunna bli ett kontokort och varför inte ett par solglasögon eller patroner? Jag skulle kunna ge allt det till en och samma person. :-D

Geddfish ♥ sa...

Verkligen chokladigt och läckert! Jag vill ha en skiftnyckel, det passar mig. Jag har en massa verktyg från min salig make men de går inte att äta ;) ibland har de hjälpt mig i vardagen. Bl.a. en tång som jag tar till hjälp om jag får omöjliga ögondroppsflaskor (ska det behöva va på de här viset - Plus) ;)

femfemman sa...

Men så häftigt! Skulle dock aldrig förmå mig att äta upp den! Så egentligen, så skulle det vara helt bortkastat på mig....eller inte... kan ju vara ögongodis som varar länge.

Paula sa...

Här kan man ju prata om kreativitet. Och så roligt att allt inte behöver vara ryschpyschigt och glansigt och glimmigt, det duger bra med olika typer av verktyg, saxar o en massa andra saker som jag inte har ordförråd att namnge. Undrar hur en chokladsalami smakar, haha.
Riktiga konstverk är det du visar, jätteskoj, tror jag skulle välja fällkniven ändå, finne som jag är...

Klimakteriehäxan sa...

Kul choklad! Själv ska jag aldrig glömma den jul då jag av Maken fick en korv med bröd, gjorde i marsipan, synnerligen naturtrogen. Den var oätlig, trots marsipan av bästa sort. Ögonen sa att jag bet i en varmkorv, tungan sa något helt annat, det blev kortslutning!

KajsaLisa sa...

Oj en hel verktygslåda med choklad, sen chokladgarn så man kan sticka ett par chokladvantar att gnaga på när man är ute.
Häftiga bilder men jag undrar varför jag får felstavningslarm på chokladgarn och inte på chokladvantar :) Vi får testa med chokladtekanna, nej det godkände tydligen blogger :)
Länkar upp nu.

Mirjam Halvarsson sa...

Alltså det där är ju helt otroligt, vilket arbete! Måste kolla om det går att beställa via nätet...till nåt annat tillfälle!
Ha det fint BP!

nalta norrland sa...

COOLT Så himla läckert.
Säger som Mirjam Halvarsson här ovan... måste kolla om det går att beställa å ifall de har innehållsförteckning, typ 99% lär innehålla sånt jag är allergisk mot ;-)

Men OM det finns vegan choklad... Du kan väl kolla, då skulle ju Du kunna köpa å skicka till mig å jag betalar Dig, tänker på R som är värsta godisgrisen ;) han fyller år i slutet av januari.

Emma, Sol som sol? sa...

Helt fantastiskt, vilket hantverk! Verktygen... Och nystanen. Helt fantastiskt!

Hade faktiskt tänkt vara med i dag, hittade en kul skylt i veckan, men jag har inte haft tid till det, inte suttit något vid datorn. Nåväl. Det kommer ju fler söndagar!

Susjos sa...

Vilka skapelser! Lustigt nog såg jag liknande skapelser på MoS i fredags, men min chokladälskande man missade dem! De stod och sålde mitt i en gång, vet inte vad det var för företag, men de såg precis ut som dessa som du lägger upp!
Snyggt skyltat!
Ha det gott!

Shannara sa...

Riktigt häftigt. Fastnade i massa klipp på youtube med dottern en dag där de skapade det mest fantastiska med bara choklad. Snacka kreativa personer. Önskar att jag hade tid och ork att lära mej, men jag får nöja mej med att se andras konstverk!

Ama de casa sa...

Riktigt snygga, roliga och superhäftiga chokladkonstverk! Jag köpte en skiftnyckel på en skidresa nån gång som jag åt upp. Såvitt jag minns så var den god. Hela blev uppäten i alla fall :-)

Anki sa...

Härligt! Minns att du visat såna här fina skapelser tidigare och man kan inte sluta förundras över hur kreativa en del människor är! Snyggt skyltat!

Guldkryckan sa...

Ja du Bp, man kan ju bli hantverkare för mindre än så ;)
Fantastiskt vilka skapelser de kan få ihop, gott är det ju också om man äter upp dem och inte sparar dem, nästan synd att äta dem fast det kan man ju inte låta bli förstås.
En får tacka för tipset inför framtida inköp av presenter.

SV: Jodå, enda författaren jag läser nästan ju, en liten röd tråd på min blogg kan man kalla det.

Ha det bäst Bp.

Christian sa...

Helt otroligt hantverk... :)

Carita sa...

Härliga choklad"prylar" - men inte vet jag om jag skulle känna mig lockad att äta alla - en sax eller ett nystan?
Pop-up-butiker har blivit vanliga under pandemin hos oss, man ser bara till att det inte blir trängsel, - viss försäljning är utomhus osv.