onsdag 20 maj 2020

Onsdagsmix med I-or


I-or i närbild.


I-or bland pinnar och den andra delen av vår balkong, som jag inte visat upp förr tror jag.


Bonusbild: Visst är det fotot roligt. När jag såg kvinnorna med sina stavar tänkte jag att det bara var skidorna som saknades;-)

Det var ju givet att jag skulle klicka hem den här fågeln när jag såg den hos LillaSyster. Har döpt honom till I-or, då han från och med igår bor i ett hus av pinnar, precis som hans namne åsnan alltså. Blogglandia är fantastisk:-) Han finns hos Gecko.

Trött
Orsakullan vill veta vad jag är trött på just nu. Nog är rejält trött på det kalla majvädret.

Inspiration
Orsakullan vill även veta om jag har en person som inspirerar mig. Nja, egentligen inte. Oooops, mitt självförtroende är det uppenbarligen inget fel på;-) Men som fotbollsmålvakt på 1980- och 1990-talet inspirerades jag absolut av Liverpools sydafrikanska målvakt Bruce Grobelaar. Han var så härligt galen och varvade kanonräddningar med ödesdigra utrusningar. Som jag då ungefär;-)

Dokusåpor
Nope, Varken Robinson eller Big Brother hag jag sett på drygt 20 år. Många av er vet det ju redan, men för nytillkomna läsare är det kanske nytt att jag nästan blev en Robinson deltagare 1998. Här kan ni läsa mer. Ex on beach har jag inte ens hört talas om, och Paradise Hotel har jag aldrig sett.

En del av mitt hem
Att visa en del av mitt hem som jag tycker om är lätt. Det låter kanske väldigt konstigt, men min absoluta favo plats är balkongen. Den ena sidan har ni ju sett hur många gånger som helst vid det här laget, så idag lägger jag upp en bild på den andra sidan.

Det är Orsakullan som håller i ”Maj 31 dagar”.

19 kommentarer:

tanthuset.blogg.se sa...

Jag äääälskar din I-or <3 <3 Så förstår jag verkligen att du gillar din balkong, dina bilder från den är ju superhärliga :) åsså har du bra utsikt därifrån också :)
Ha en toppenkväll, BP <3

Susjos sa...

Va, har du nästan varit med i Robinson? Nu blev jag imponerad, hinner inte läsa din länk, är på väg till jobbet, men jag får läsa den senare!
I-or är precis din smak, och du och jag, vi gillar våra balkonger! Underbart!
Ha en skön kväll!

Ditte sa...

I-or blev ju ett verkligt lyckat köp. Förts trodde jag att du tillverkat honom. Jag vet ju att du har en synnerligen kreativ ådra. Tror din I-or trivs bra i sin nya miljö på din fina balkong. Förstår helt klart att du trivs här. Och visst är det en fördel att ha tak över balkongen. Något vi saknar som bor högst upp. I princip. En takvåning över men den ger oss inget balkongtak.
Tänker också på skidor när jag ser människor med stavar. Men de kan ju hjälpa till med balansen också. Här verkar då damerna stötta sig på dem.
Kul att du nästan kom med i Robinson. Tror du passat bra där. Måste in och läsa om detta. Spännande!

Ditte sa...

Nu har jag läst om din nästan vara med i Robinson. Kan nog påstå att produktionsbolaget här missade något väsentligt. Nämligen dig. Du hade klarat det hela galant. Vad gäller dykningen och magplasket så borde man haft visst överseende.Absolut!

Geddfish ♥ sa...

Här överraskade du mig med Robinson! Tror du hade passat där.
Jodå, jag följde det programmet i början, det var spännande. Såg ett avsnitt av ett Big Brother, å fy, neeej!

Din I-or var ju för häftig, den flyttade automatiskt till dig, haha!
Balkongen, ja. Här är en till som älskar min balkong.

Guldkryckan sa...

Ni tycka ha större balkong än oss här, härligt, våran är bara en fyrkantig liten "plutt" i jämförelse om jag nu inte ser fel.
Balkongen är ju en skön plats att sitta på helt klart, det är härliga tider nu.

Kollade ju på Robinson en gång i tiden men det var längesedan nu, tappat det totalt.
Men börjar man kolla igen så kan man nog lätt fastna i det igen, så jag låter bli ;)

Ha en fortsatt fin kväll.

LillaSyster sa...

Oooo du har en lila solstol! Jag bytte ut mina röda till svarta, de gamla återvinner syrran nere vid deras brygga. Då han har kommit nu Ior =) önskar dig en härlig lång helg på din härlig balkong!

Klimakteriehäxan sa...

Det ser himla trevligt ut på din balkong! Större än min, konstaterar jag avundsjukt. Och Ior (är han en åsna, jag tycker han mer liknar en fågel?) är helt i min smak!

nalta norrland sa...

I-or var ju cool jag undrar om jag inte ska härma Dig å klicka hem en sån jag oxå :)

För att inte ha nån erfarenhet av varken hundar eller barn så verkar Du ändå ha viss erfarenhet å barn har Du själv varit så just det kan Du väl känna igen.

Stavgång eller håll avståndet med en stav :D Det gäller att stava rätt.

Emma, Sol som sol? sa...

Men I-or var ju lite söt! Och fint hem fick han också.

Anki sa...

Din balkong ser verkligen trevlig ut - och I-or kommer att må förträffligt där i ditt sällskap :)

Gunnel sa...

Så mycket nyheter jag fick här om dig. Tänk att du nästan varit med i Robinson! Tror du hade höjt nivån på programmet avsevärt om du varit med. Att du varit fotbollsmålvakt också!!!!! Du har många dolda talanger. I-or gillar jag...både din och Nalle Puhs. Kram

Ama de casa sa...

Nu blev jag riktigt, riktigt impad! Robinson minsann! Ja nästan i alla fall. Synd att du inte gick hela vägen.

För min del skulle jag åka ut snabbt som fasen med huvudet före ifall jag varit med i Robinson. När jag är hungrig blir jag grinig. Griniga personer är inte kul och hungrig verkar man vara heeeela tiden! Ja, jag följer fortfarande Robinson (men har inte sett nån av dom andra programmen).

I-or är superfin!

Carita Liljendahl sa...

Kul att få se din balkong! Den har du inte visat förr :-)
I:or... jag förstår ännu inte vad det är - hahaa!

Susjos sa...

Wow!!!
Nu har jag läst ikapp om ditt Robinson äventyr, blir såå imponerad! Var det till den allra första säsongen? Det hade varit helt underbart att få se dig deltaga i Robinson!
Kram

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Det var jättefint att få se din balkong återigen. Får jag berätta att jag precis övertagit gångstavar ;D. Jag vet inte om jag kommer kunna använda dem så ofta nu med valp här hemma men får kolla upp om det går :D.

Paula sa...

Jag förstår mycket väl att ni trivs där på balkongen. Jag måste säga att jag också är väldigt nöjd med mitt arrangemang då jag har sittplatser både på framsidan och baksidan. Bara att välja om jag vill ha sol eller skugga, från morgon till kväll.
I-or är underbar, kanske behöver jag också en kompis, om jag nu vågade lita på att den får vara ifred.
Angående stavgående damer, här går och går och går alla, utom jag, med stavar. Jag kan inte riktigt kombinera det med hundkopplet. men ibland om jag vet att jag ska gå i terrängen där hunden går lös kan jag ta med dem. Fast, det är väldigt mycket skidåkning också, året runt. Jäklars vilken fart de har under skidorna på asfalten!

Paula sa...

Nu har jag läst om ditt nästan-Robinson-äventyr! Men vad jag undrar ändå, vad fick dig att söka? Jag tycker inte du verkar vara en tjej som vill vistas bland konstiga exotiska djur tillsammans med en bunt helt okända människor i tät kontakt med övriga deltagare, typ sova sked. Men det låter onekligen spännande. Jag skulle inte fixa det sociala spelet, men jag älskar att titta på Robinson, fortfarande!

Anni sa...

I-or passar hur bra som helst där hos dig! är det en keramikboll som kropp eller är den av betong? Jaha, ska jag kanske klicka på länken ;-) Nu har jag gjort det, men där fanns ju hur mycket som helst att titta på!