fredag 18 maj 2018

Ett märkligt sammanträffande

Jo då jag har överlevt fönsterbytet med flytt av möbler och annat bråte. När jag skulle koppla upp datorn igen var allt stendött. Efter en halvtimmes felsökning hos Telenor/Bredbandsbolaget visade det sig att routern hade packat ihop. Den ingick inte i flytten...

Någon gång nästa vecka lär jag väl kunna återkomma här i bloggen. Men då jag hade det på känn att allt liksom gick alltför smidigt, tog jag i alla fall en bild som jag lägger upp till Skyltsöndag.
Grrrrrrrrrrrrrrrrr

16 kommentarer:

ulla maria johanson sa...

Så irriterande när tekniken strular. Vad gäller sådant är mitt tålamod synnerligen begränsat och även om jag har en klyftig telefon föredrar jag dator för blogg och dylikt.
Önskar dig en trevlig helg och hoppas du snart har en pigg och kry router igen.

Paula sa...

Alltså, tycker så synd om dig, men detta är lagen om alltings jävlighet, Jag har ännu inte varit med om många lyckade flyttar kan jag säga. Fast nu när jag flyttade gick allt med datorn smidigt, det var teven som krånglade istället. Välkommen tillbaka när du kan orkar o vill, o till dess önskar jag dig en fin pingsthelg!

Geddfish ♥ sa...

Kul att se dig igen i bloggen men inget skoj att det strulade med routern.
Du är inte som jag då, som rycker ut och in sladdar, trycker på knappar och ger mig inte förrän eländet går igång? 😀
Ja, jag föredrar också datorn. Men har lärt mig att blogga 2 till 3 bilder via mobilen, men det blir inte så bra. Har också lärt mig att kommentera från mobilen och det tar evigheters evigheter, så helst inte.

Jag önskar dig och din make en fin pingsthelg med vackert väder!

Ama de casa sa...

Men attans också... Sååå typiskt! Jag säger bara ännu en gång: Ta med datorn till McDonalds. Att blogga på mobilen gör man ju helst inte, så himla pillrigt.

Hoppas den nya routern kommer på plats snabbt!

Carita Liljendahl sa...

Men fy så snopet! Allt måste man tydligen komma ihåg / veta själv!
Styrkekram till dig!

Susanne ❤️ sa...

Tänk vad tomt det är när nätverken inte fungerar, kanske ett steg att avvänja sig hihi nä för guds skull gör inte det du behöv s i cybe3rspace !
KRAMIS fån en mkt trött Sanna

Åke sa...

Vilken röra 😢 Inte kul...

nalta norrland sa...

Blev glad då jag nu såg Du är tillbaka... men säg viken lycka som är beständig ;-) jag hoppas verkligen Du kommer igång med bloggandet så snart som möjligt, Du är saknad <3

KajsaLisa sa...

Hoppas det löser sig, miss you

Emma, Sol som sol? sa...

Ska bli spännande att få höra mer om fönsterbytena. Verkar ha gått smidigt ändå om man jämför med våra som tog ett halvår på sig att fixa allt ...

Ibland ska man tydligen inte röra i saker, det är då det går sönder. Tur att du ändå kommer ut i omvärlden med hjälp av mobilen!

Ditte sa...

Skönt att fönsterbytet flöt på bra men trist med routern som packade ihop. Minns att vår också gjorde det hemma i Stockholm, dock utan fönsterbyte. Bara att köpa en ny och få den installerad. (Perfekt med makens som som kom ilandes)
Trevligt med ett inlägg från dig och visst är det bra med mobiler. (Har saknat dina inlägg.)

Steve sa...

Det kommer bättre dagar, inte minst på balkongen. Håll ut!

Anonym sa...

Åh nej, sååå typiskt!!! Hoppas det löser sig!!!

nalta norrland sa...

Typisk svensk sommardag ;-) kyligt och inget väder att bli glad av... fleecejacka på vid utegång. Trött som faan men kan icke sova... vaknar av mardrömmar eller värk, vet inte riktigt vad som är värst ;-)

Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge eller hur det nu är... jag väntar på att Du ska återkomma till Blogglandia :)

Tack för kramar och tack för kommentar - jag vet ju att Du inte gillar att kommentera från mobilen.

Anki sa...

Inte alls kul! Skönt ändå att fönsterbytena gick bra :)

Eva Trillian sa...

Hoppas ni bor på något ritkgit trevligt ställe under tiden de bökar runt i er lägenhet :) klokt att leja bort allt det omkring-jobbet.