torsdag 25 januari 2018

XXLMaken och jag styrde kosan till Täbyförorten Arninge idag. Anledningen var att han hade sett i XXL:s reklamblad att de sålde broddar i hans skostorlek (46). Dessutom var han sugen på en ny ryggsäck. Okej, broddarna behövde han knappast idag, då den ”riktiga” temperaturen låg på 7,9 grader och all snö och is var borta för tredje gången den här vintern. Temperaturen på balkongen – ja, ni ser själva! Ren njutning:-)

Utbud
Maken sätter inte sin fot frivilligt i en klädes- eller sportbutik, så jag blev totalt överrumplad när han föreslog en promenad i den gigantiska XXL-lokalen. Trodde inte mina öron när han spontant kommenterade XXL:s utbud som innehöll allt från billiga varor till riktig proffsutrustning bland annat för fjällvandringar, skidåkning, löpning och skytte/jakt. Han njöt! Det finns hopp om honom;-) Nu är ju dessa saker ganska tråkiga att titta på här på bloggen, så jag valde i stället att fota de här två ”gladbilderna”.

Färgglada bollar så långt ögat når. Underbart att titta på!


På leksaksavdelningen för hundar hittade jag den här "butt":-) (butt är slang för bak). Här brast vi ut i skratt båda två.

16 kommentarer:

Ditte sa...

Vilken skön temperatur på balkongen! Nästan lite vårvärme! Snygg termometer också!
XXL är riktigt bra och även jag har handlat där. Varierar med Decathlon som vi också gillar.

Bollarna pigggade upp och de limegröna fastnade jag särskilt för. Sista bilden lockad eäven mig ett ett gott skratt och skratt piggar upp. Även dina pigga bilder!

nalta norrland sa...

Sista bilden YES :D

Jag har aldrig varit ens i närheten av den butiken,
jag vet att det finns i Umeå... men jag vet inte vart.

På tal om broddar så har jag faktiskt icebugs, inte för att jag använt dem än i år... men jag har ett par :)

Olga T sa...

Sportaffärer besöks flitigt här. Där satt jag en gång på en pall och fotograferade mig i spegeln....hade fotot på mina skor på bloggen :)
Vad snygga bollar! Färgglada och din favvofärg fanns med. Hundens leksak lämnar jag onämnd..

Geddfish ♥ sa...

Sådär, jag kunde inte kommentera förut, har aldrig hänt så hos dig.
Japp, gillar dina färgglada bollar särskilt de gröna och så din gröna kaktustermometer förstås. Och sista bilden var ju rolig, haha.

Urra burra, fryser, har lite feber, ogillas. En Alvedon, en brustablett Echinacea, en sked hostmedicin, ska väl funka några timmar.

Ulla Maria sa...

Härligt färgglada bilder som livar upp i gråmörkret. Jag och sambon (som inte heller är förtjust i att gå i affärer) har också varit och butiksvandring idag. För vår del blev det Biltema, Jula och Bauhaus. Broddarna kunde vi lämna hemma då både snö och is försvann under nattens och gårdagens regnväder.

Paula i pörtet sa...

Haha, vem kan låta bli att le åt den lurviga butten???
Skorstenen hos mig är 78 meter hög upplyste en bybo mig när han såg fotot. Imponerande. Och visst är Blinka en tant, vi är två gamla damer eller käringar om jag får välja själv. En pappis är en liten hund och robust, kan leva ett gott liv i 15 år med lite tur. Och vi ska ha mycket tur så vi säger minst sexton! Trevlig helg bland broddarna, hoppas ni hittade rätt storlek

KajsaLisa sa...

XXL gillar jag, bra grejer och hyfsade priser Bollbilden fick du verkligen till.

Anni sa...

Tack för ett gott skratt så här strax före läggdags. En rumpa till hunden så den inte rör brevbärarens, eller?
Bollutbudet är fantastiskt! Tänk så mycket glädje en boll kan ge.
Och tackolov för två dagars vårvärme, med sådana ljusglimtar klarar vi bakslagen bättre.

Åke sa...

Ja XXL:s utbud är man imponerad av... Har ett köpcentrum som heter Birsta City eller som jag döpt till Djävulsdalen :) Jag läser ofta bladen... Ska titta in på ett par cykelbyxor faktiskt snart... jag letar vindtäta tänker starta upp så här i vintertider med cykling... dubbdäck kanske de också har. Jag har tyvärr dålig uppbackning på/med personalen där och skridskoslipningen förra året kommer jag aldrig att göra om där... Min temperatur kom nog upp till +5 igår... så jag tog och skottade av ett av altantaken igår kväll, 80-90 cm snö är tunga grejor det... Måste nog ta två till i helgen... och den där gamla Boden med... Egentligen finns det två köpcentrum på varsin sida om motorvägen (östra och västra)
Balkonghäng kanske det blir här med om temperaturen håller i sig... Lillplutten hämtas vid 15 tiden från fritis idag och stannar till söndag :)

Anki sa...

Härlig temperatur på balkongen ... förstår att du uppskattar temperaturhöjningen :)
XXL är en bra butik - där finns allt för både sport och fritid och hyfsade priser.
Tack för din omtanke .. allt är OK, förutom inspirationen :)

Steve sa...

Du stod väl där i bollhavet och längtade till fotbolls-VM kan jag tro.
Den där partyrumpan vore nåt för Osborne.

Ama de casa sa...

XXL har jag inte nån koll på alls, men den verkar vara ungefär som Decathlon som vi har här. Där är vi lite nu och då och jag har bland annat köpt mina slalomskidor och ett antal fleecekoftor där :-D
Inte så jättestort utbud på skidor på Zenia Boulevard (av nån konstig anledning) men jag lyckades hitta ett par som passade. När vi bad att dom skulle ställa in bindningarna efter mina pjäxor såg personalen ut som frågetecken och ville skicka dom (och en av mina pjäxor) till Madrid. Haha! Jag såg framför mig en tur till Sierra Nevada utan skidor och med bara en pjäxa :-D Anders googlade och fixade det hela :-)

Härlig bollbild - och rumpan var ju helt perfekt då det handlade om hundleksaker :-D

Susjos sa...

Härliga färgglada bilder hos dej, det gillar vi i januari! XXL har jag bara varit inne på någon gång på Bromma blocks, en enorm butik med massa spännande saker, minns inte om jag köpte något där?
Visst är det härligt med plusgrader och att snön är borta, då kan jag cykla till bokcirkelträffen ikväll! Ha en bra dag!

Eva Trillian sa...

*asg* men, om hunden lär sig jaga "butt" så kan det ju bli jobbigt på många smärtsamma sätt?

Carita Liljendahl sa...

Förresten - när jag ser bollarna - grattis till finalplatsen i handbolls-EM! Jag såg matchen mot Danmark, en sådan rysare!
Jag hejar alltid på de nordiska lagen, men nu förstås på mitt andra hemland Sverige då jag var tvungen att välja :-)
I morgon söndag gäller det!

christian sa...

Rumpan = I like!
XXL = don`t like, var inne där en gång höll på att aldrig hitta ut...just hate it :(