fredag 7 juli 2017

Attraktionskraft

Kostar "man" mellan 4 100 000 och 7 744 000 miljoner kronor, är en sprillans ny orange(!) Lamborghini Aventador och står parkerad i Täby Centrums garage får man räkna med en viss attraktionskraft. Vilken otroligt läcker bil alltså.

20 kommentarer:

Days by Johanna sa...

Kanske just därför hen parkerat där ;)

Vi kör på avfallspåsar, billigare och bättre för miljön, hihi! :)

Ditte sa...

Instämmer helt! Vilken läckerbit och i "rätt" färg dessutom. Såg att den ägs av ett bilföretag i Järfälla.(Enl.ofentliga uppgifter) Kanske till salu? Tyvärr inte i min prisklass.

nalta norrland sa...

Snygg bil å fräsch färg :)

Emma, Sol som sol? sa...

Oj! Vilken bil! Den där hade du fått slåss om med min man som älskar orange! Däremot misstänker jag att din längd är mer lämpad för den där bilen. Mannen min hade nog fått vika sig på mitten för att sätta sig i bilen.

Olga T sa...

Har du hört hur de låter??? WOW säger jag bara!

Geddfish ♥ sa...

Wow, lavvar den bilen. Kommer ihåg när jag såg en röd sån i Italien första gången, wow. Och så orange, wow. Hur vågar man bara parkera en sån godbit?

Jag är rätt impad av bilar idag också. Har haft första parkett.

KajsaLisa sa...

Häftig bil, förstår att du gillar färgen.för 7744000, ingår dubbdäck :)

FREEDOMtravel sa...

Cool! När vi ser såna där bilar brukar vi trösta oss med att säga att "den har ju inte ens kylskåp" haha, men allvarligt ... häftig bil!

Ama de casa sa...

Men får man inte väldigt lite för dom pengarna? Dom andra bilarna ser mycket större ut... ;-)

Steve sa...

En bil bland andra bilar i ett P-garage lockar i a f inte mig.

Eva Trillian sa...

Att man ens vågar ställa en sådan i ett vanligt parkeringshus utan vakt! Tyder kanske på att det handlar om någon som faktiskt har extremt mycket råd med en så dan som vardagsbil ... så långt från min vardagsmiljö så det är svårt att förstå :)

Anki sa...

OM jag hade en sån så skulle jag nog aldrig våga parkera den i ett parkeringshus!
Läcker bil i läcker färg ... nu undrar jag bara - hur är det med framkomligheten på grusväg med naturliga farthinder i form av hål och gupp?

Åke sa...

Så läcker kärra :) Påpassligt fotografen ;)

Anita Malta sa...

Helt otroligt att man kan betala så mycket för en bil!!!! Tycker den ser ut lite som någon slags rymdfarkost och passar utmärkt som bloggfoder. Visst är den läcker men för de slantarna skulle jag hellre köpa en sprillans ny lägenhet med havsutsikt, och en vovve förstås ;-)

Marina sa...

Nu är jag en sådan där knäpp person som inte ser vitsen med de där svindyra och enligt utsago )i alla fall från min man ;) häftiga farkosterna. Men man vet aldrig, även jag skulle kanske falla för den efter att ha fått provkört, vem vet...

Carita Liljendahl sa...

Iögonenfallande färg och form.
Inte sådana jag skulle välja - men om jag bara fick just den här bilen och ingen annan, så okay då :-)

Guldkryckan sa...

Ja jösses vilken bil, skulle aldrig våga gå mer än tre meter ifrån en sådan....räcker nästan att titta på lacken så blir man ersättningsskyldig ;)

Men snygg är den :)

Marie i Skrifvarstugan sa...

Oj vilken häftig bil ! Den skulle man väl aldrig våga ha stående i ett parkeringsgarage :-) Skulle jag nog kunna tänka mig att åka i ... :-)

Annette sa...

Ha ha, vilken underbar bildserie! Jag ser framför mig dig fotandes på ena sidan av bilen och småkillarna på den andra :)) Jag önskar att någon hade fotat er och bilen på ett och samma kort, det hade du kunnat vinna pris med, det är jag säker på!

Bilen i sig själv är litet för mycket för mig, jag gillar stora bilar som har rejält med utrymme under, så att man inte fastnar i en snödriva på vintern ;) Dodge Ram är nog min favorit, så litet annat än den här sportvarianten.

Anni sa...

Där får man inte vara stel i lederna ...