torsdag 15 september 2016

Tre ”stilstudier”

Kan inte låta bli att visa er tre ”stilstudier” idag. Stilstudie är kanske inte rätt ord, speciellt inte vad gäller den tredje bilden, men ändå;-) Alla tre foton är dagsfärska. Enjoy!


Här ser ni innetorget i Täby Centrum. Jämfört med Döda Torget utanför centrumet är den här platsen i högsta grad levande. Till och med pianot, som i och för sig är ett konstverk får liv ibland när någon spelar på det. På innetorget sitter det alltid folk som visserligen inte umgås, men ändå. Förresten finn ett fel här! Pappan till höger har ingen mobiltelefon i handen.


Här ser ni den andra sidan av torget. Om man vill kan man ta en kostnadsfri tidning ur stället och relaxa. Behöver jag tillägga att intresset för tidskrifterna är lika med noll. Det är som sagt mobiler som gäller. Här hittar ni inget fel, då alla stirrar på sina telefoner.


Om ni minns gårdagens inlägg som handlade om min fina, nya skulpterade tand så kan ni ungefär tänka er hur jag skrattade när jag såg det här gapet i fiskdisken hos den lokala ICA. Måste säga att mina framtänder visserligen är mindre men betydligt finare och rakare än fiskens. Dessutom ligger dom och baktänderna "på rad" och inte som här "bakom" varandra. Även min gom är mera tilltalande liksom tungan. Firrens tunga är minst dubbelt så stor som min förresten. Ja, nu vet ni det. Å nej, jag tänker inte lägga upp en selfie till med min gom och tunga, det får räcka med tanden igår;-)

19 kommentarer:

nalta norrland sa...

Det var en ful fisk Du fångat ;-)

Ikväll gick jag med Bullen genom samhället i kringelkrokar för att finna ett liv att fota så Du skulle få se viss mänsklighet... Du vet allt för bloggen ;-)
Tyvärr misslyckade jag.

Ditte sa...

Kul bilder med olika stilar! Och tänk att mobilerna är så dominerande. Räknad ei tunnelbanan häromdagen och av 20 resab´nde satt 18 försjunkna i sina, en läste bok och en sov.
Undrar hur fisken ställer sig till det hela. Men den ser ut som om den ville säha något...Men den saknade ju telefon.
(Skönt att dina tänder nu är i fas.)

Geddfish ♥ sa...

Haha, du är underhållande. Tänker på fiskgapet och dina jämförelser ;)

Dina stilstudier är alltid coola. Så kan inte jag få till det med min mobil, inte riktigt så.
Men jag har samma tankar som du vad gäller mobilhandhavandet. Helt otroooligt. Alla stirrar på denna döda tingest. Iofs är tidningarna inte mer levande...

Snyggt jobbat!

Olga T sa...

Men vad är det för best till fisk? Den ser ju förfärlig ut! Men ändå cool. Sen har jag aldrig hört talas om baktänder. Däremot bakben, men på ett djur då. Ja, du förnekar dig inte. Jag har skrattat :)

Susjos sa...

Såklart tänkte jag på dej igår när vi var i Täby Centrum, började redan tänka på dej när vi parkerade i garaget på planet som var grönt :-) Vi var där vid 15-tiden, så hade vi varit där lite senare kanske vi hade stött på varandra! Innetorget med pianot gick vi förbi. Var in på Kjell & Kompani där och köpte mej ett nytt mobilskal (apropå mobiler!) Tänkte även på dej när jag gick förbi Melanders fisk, men ser nu att det är på ICA du fotat den fula fisken!

KajsaLisa sa...

Ingen fara, vi tror dig :) Snygg selfie på fisken.

Steve sa...

Vem f.n kom på uttrycket "fina fisken" som varande något mycket bra?

Kolonilotta sa...

Jag hittar ju direkt samma fel på den andra bilden. Killen i kepsen har ju ingen mobil handen! :)

Men du den där fisken. Usch!

Kolonilotta sa...

Tack för tipset om böckerna förresten. Skall kolla efter dom på biblan. Nu har jag fått en massa bra tips! :)

Ama de casa sa...

Haha! Det var en rysligt ful fisk det där :-D

Jag tycker att det ser ut som om grabben längst bort i bild på andra bilden ser ut att sakna en telefon han med?

Det ser ut som om du lyckats ta dig betydligt längre än 20 meter från en toalett. Det måste betyda att du mår bättre? SKÖÖÖNT!

Eva Trillian sa...

Det skulle inte förvåna mig om det finns ett Pokéstop precis där sofforna finn a :) då är det klar man passar på att spela -annars kan man ju lika gärna gå därifrån ;)
Ful men god? En fisks öde!

Mias Mix sa...

Tur att fisken är godare än vad den är söt 😊. Men visst skulle du ha lagt upp en bild på din gom bredvid som jämförelse 😊.
Fint Inne torg ni har och kul med pianot! Och ganska hemskt när man reagerar när en person INTE har mobil.

cat sa...

Åh herre jösses vilken hemsk fisk! Den skulle jag då rakt inte köpa med mig hem och om jag någonsin skulle äta den på restaurang, så skulle jag inte vilja veta om att jag åt den.
Ja det är inte klokt så absorberade människor är i sina mobiler. Jag förstår faktiskt inte hur de orkar.

Ulla Maria sa...

Intressant notering att tidskrifterna inte längre behövs. Numera behöver ju ingen sitta ensam och sysslolös utan kan umgås med sin kompis mobilen.

http://ingemix.bloggplatsen.se/2016/09/16/11364874-namnsdag/ sa...

Ja dessa mobiler, min ligger i fickan
nästan jämt eftersom jag inte vill snubbla
och om den ringer blir jag rädd HAHA
Finns det fiskar med så mänskliga tänder
trodde bilden var fejk men eftersom du
tagit den själv får jag lita på att den stämmer.
Ha en skön helg:-)

Anki sa...

Haha ... kul bild på fisken - undrar var uttrycket "fina fisken" kommer ifrån - inte den här firren i alla fall :)
Lördagsbloggarna - numer Veckans rubrik kan du läsa om i fliken med samma namn under min header...

Comsi comsa sa...


Ha ha ha ha, du e ju helt galen. Ha ha..

Kram ❤

Anita Malta sa...

Vilken otroligt ful firre eller så har du lyckats fota den ur en väldigt speciell vinkel, den ser ju nästan groteskt ut :-D
Ja, vem läser tidsskrifter som dessutom är gratis när man kan sitta och glo på sin mobil, vart är vi egentligen på väg och hur ska det hela sluta !! :-D Tackar för ännu ett informativt och kul inlägg :-)

Anders W sa...

Tur att den sista inte har skaffat mobil ännu ;-)