söndag 24 mars 2013

Fototriss: ”Siluetter”Siluetter, där ”lite motljus i någon form är bra att ha” skrev Helena i gårdagens inlägg. Nu hade vi mycket ljus och därmed även motljus i Täby igår och idag – solen sken nämligen och det gör den fortfarande. Yiipphhiieee!
Alltså tog jag min lilla Sonny till balkongen för ett tag sedan och tog dessa tre bilder. Vet ärligt talat inte om jag är nöjd med dom eller om de ens föreställer siluetter som Helena hade tänkt sig, men efter mycket letande i mina (icke kategoriserade) mappar hittade jag inget bättre.

Fler siluetter hittar ni här.

22 kommentarer:

Jane sa...

visst platsar räden som siluetter :) Så där blå himmel har vi också idag, men utan det där ulliga, vita! Rena vårvärmen om man står i lä och snön smälter, tjohooo! Tyvärr är det lite mycket snö så det märks knappt ... undrar när det blir riktig barmark igen :/
Lämnade in 28 små verk igår, hann med en halvtimmes marginal innan deadline. Bra jobbat, va ;) Problemet var bara att jag inte visste hur jag ska "sälja" dem, ett och ett eller som ett stort verk med 28 småbilder ... bestämde mig på plats för att ha det som ett verk och är det någon som är intresserad av en liten får de väl kontakta mig ... så svårt det kan bli ibland.

Jah Hollis sa...

Visst bildar träden siluetter mot den ljusare bakgrunden. Klart godkänd triss.

Per-Anders sa...

Träden och hustaken bildar förvisso siluetter mot den tjusiga blå himlen. Själv hoppade jag över Fototriss denna vecka. Var för trött för att fota igår.

Anita - Malta sa...

Härligt att läsa att du äntligen fått lite sol och värme där du är !! Känner som du :-) Yiipphiieee!! Tycker förresten att dina siluetter är alldeles utmärkta. Jag skulle gjort som dig och lagt in bilder som jag gillade men istället avstod från för jag var osäker på om de verkligen var siluetter. Spelar ju faktiskt inte någon roll, det är ju för sjutton ingen tävling ;-) Bara det är kul räcker långt. Maken tyckte jag var lite trist som bara la in en massa kala träd ;-) Nåja.. ha det bra i vårvärmen där uppe i Stockholm. Nu ska jag ta kameran och gå en motionspromenad ! Bye Bye BP!

Olga T sa...

Visst är det siluetter! Blå himmel också! Det gillar vi. Men hu vad det fortfarande var kallt idag. Riktigt kall snålblåst. Jag har tvingat mej ut på promenad två dagar i rad!

Anonym sa...

Siluetter av träd och vackra puffiga moln fick du med. Det är aldrig fel att få se fint väder på bild, det blir man glad av :0)

Rantamor sa...

Du gjorde som jag satt ute å bara funderade på siluetter...
hade som inte tänkt att lägga in någon triss idag, men så blev det ändå.

Tjingelingen...i stora staden.

Benita sa...

Visst är träden siluetter. Roligt att även du fått se solen. :)

Eva Trillian sa...

Strunt i silhuetter ;) Du bjuder ju på blå himmel och sol :) Kan det bli bättre?

Freja sa...

Den andra bilden påminner mig om marsmallowmonstret i "Ghostbuster", med det molnet hoovrande över mig i skyn hade jag nog lämnat balkongen och gått in...

Axart sa...

Fina himlar!

AX

llh sa...

Trädsiluetter mot blå himmel är väl näst intill oslagbara. Under över alla under, blå himmel här också i två hela dagar. Nu väntar jag bara på värmen som borde höra ihop med solen.

Tack för tips om pxvärden och länk! Jättegulligt att du engagerar dig, det är en stor hjälp ska du veta!

Annemor sa...

Nydelige silhuetter, etter min mening og så deilig himmel!
Ha en vakker kveld.
Mormor

http://www.starbear.no/mormor/2013/03/24/fototriss-del-212-siluetter/

Pumita sa...

Du kan vara fullt nöjd med din triss, tycker jag, så varför rota i byrålådan? Älskar ljuset i bilderna! Oavsett från vilket håll det kommer. :)

P.S. Det blir ingen "mangiamo" i Alingsås, den saken är klar. ;)

Marit Johansson sa...

Ja nog tusan är det stiliga siluetter mot den härligt blå himlen. Stort grattis till det vackra väder, jag håller tummarna att det håller i sig hela veckan :)

Monica sa...

Visst är det siluetter, hustak och trädgrenar snyggt jobbat
Ha en bra dag

Mona sa...

Jo, men visst är det siluetter. Just träd blir ofta så vackra i motljus. Härligt att ha den blåa himlen att titta på!

Hörni sa...

Ja jag ser siluetter i alla fall, och en vacker blå himmel. Det har vi här även idag, så härligt!

Ama de casa sa...

Visst är det där silhuetter! Helt klart :-)

KajsaLisa sa...

Tycker du lyckades bra, det är ju inte alltid man har tid att överbearbeta en triss under helgen och hittar man inget som passar i arkivet så. En härlig himmel fick du ju med också.

Anni sa...

Fnissar lite, det känns som om du kryper ner i den sista smältande snön på balkongen för att få med lagom mycket (lite) av utsikten och slippa husen som annars skulle dominera bilderna ...
Men vad gör man inte för trissen?

När Annie fotograferar sa...

Häftiga bilder!