måndag 26 juli 2010

Måndagstema: "Sommarflört"


Tack vare LissenTo (igen) har jag upptäckt ytterligare en fototemasajt: norska Måndagstema, som idag vill att vi flörtar lite.

Pride festivalen
När jag såg temat tänkte jag inte helt osökt på Pride festivalen som började i Stockholm idag. I år har festivalen flyttat från Söder och Tantolunden till Djurgården och Sjöhistoriska muséet. Här slipper alla tjejer och killar att käka grus. De kan ligga på gräsmattan, flörta lite (förhoppningsvis mycket) och avnjuta olika artister på en "riktig" utomhusscen.

Flört
Nu till mitt bidrag: Personen på bilden vet ju alla (jo nästan i alla fall) vem det är. En av Sveriges bästa fotbollsspelare och nu SVT:s expertkommentator - Glenn Strömberg. Jag fick ju en kort intervju med honom i mars i år. En fin autograf skrev han också. I verkligheten är Glenn faktiskt lika trevlig, naturlig och inte minst lika snygg som på bilden.
Vad jag vill säga är: jag skulle inte ha det minsta emot en sommarflört med den killen. Å visst skulle ni inte tacka nej ni heller. Eller vad säger ni?

Fler flörtiga bidrag hittar ni här.

17 kommentarer:

Petunia sa...

Så kjekt at du vil være med på Mnadagstema:) Og bilde av en kjekk kar du deler med oss også!!
Ja, en sommerflørt med han, er sikkert ikke å forakte!!

LissenTo sa...

Skulle inte heller ha något emot en liten flört med den killen. tack vare dej vet jag ju att det är en trevlig kille.

Kanske han kan hjälpa mej måla och sätta upp lite hyllor rakt. Så det blir lite fart på fixandet med min lägenhet!!!!

Mona sa...

Inte säger man nej till en snygg, trevlig och sympatisk man.

Pialotta sa...

Han är precis min typ av man.. fast min nuvarande inte alls liknar den här mannen;) Härlig närbild du fick på honom.. sommarflirt, blink, blink;)

Per-Anders sa...

Han påminner lite om Jeff Bridges tycker jag. Tackar så mycket för alla (mat)nyttiga tips inför vår Gdanskresa. Jag blir riktigt hungrig när jag läser om dem. Sopot verkar väldigt spännande. Det känns som om vi kommer att vara där minst lika mycket som i Gdansk.

Monica o Jacob sa...

Hihi inte alla i den åldern som tål en så nära granskning, han är nästan lika söt som min kille.
Ha det bra;-)

cat sa...

Han ser ju trevlig ut :)

S o F sa...

Tack BP för länken du gav mig.

Helt helt bedårande vacker bil! Låter/ser ut som ett ställe helt i min smak. Undrar hur många hundratals kort jag skulle knäppa där...

Är vi konst(älskande) eller BARA
konstiga - det är frågan!? :D

Glad tisdag!

Hörni sa...

För mig får du ha honom ifred, haha. ;)

Jess sa...

Jag överlåter honom till dig! :)

B i r g i t t a sa...

Tack för dina snälla ord om mina bilder :)
Håller med om att Glenn verkar väldigt trevlig och du vet ju att det är så ;)

Petra sa...

Åh min stora idol fångade du på bild. En underbar man som pratar Italienska med göteborsk dialekt.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag tackar JA, men han verkar vara för lycklig med sin kvinna och då ska inte jag förstöra =)

Jag har en gång skrivit lite illa om Pridefestivalen, inte på grund av festivalen som sådan utan hur vi prioriterar viktiga "utanförskap". Jag som ser mycket av otillgängligheten för funktionshindrade kan bli riktigt förbannad eftersom jag ser hur politikerna prioriterar. Det som ger mest media är självklart mest intressant. Samtidigt skulle jag gärna uppleva festivalen, bara för att ...

Jag har en kompis som är kvinna, funktionshindrad och lesbisk ... Vi brukar skratta och säga att det måste vara det ultimata "handikappet" i Sverige.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag måste tillägga att jag har flera nära som är tvingade till rullstol genom olyckor och även mycket nära vilket gör att jag ser allt det där så otroligt tydligt och hur klumpiga människor är i både sitt sätt att tala och bete sig. Okunskap - för ingen kan vara så elak.

Lennart sa...

Jodå, jag tyckte Berlin var en härlig stad men kände att det var lite trist att åka själv. En dag var jag tillsammans med en familj, men det kändes lite konstlat på något sätt. Vissa samtal får jag så att säga betalt för, jag får skriva upp övertid på de. Har även så svårt att stänga av telefonerna, även min privata. De är ständigt påslagna, dygnet runt.

Melusine sa...

Fotball vet jeg lite om, så jeg ante ikke hvem denne personen var...hehe! Sikkert en ålreit fyr, veldig bra innlegg på temaet :)

Olga T sa...

Tala om close up! Kanonbild!
Men jag låter dej flörta i fred.