söndag 25 juli 2010

Pensionärsfilter på min blogg???

Gårdagen var en riktigt trist dag kan jag meddela – av flera anledningar. Det regnade för första gången på tre veckor här i Stockholm och har så gjort hela natten till idag. Så bra tycker många. Så himla trist tycker jag. Regn gör mig ”deppig”. Då vill jag ha något att skratta åt, något som gör mig glad. För det mesta får jag mig en uppryckning genom att gå en eller fler bloggrundor. Igår blev effekten den motsatta.

Fönsterputsning och garderobsrensning
Anne – eller rättare sagt hennes make satte igång med både fönsterputsning och garderobsrensning. Toppen inlägg, verkligen:-) Varför blev jag då ännu deppigare? Jo därför att jag ser poängen men inte kan förmå mig att röra på påkarna för att följa hennes resoluta exempel. Blev lite gladare när hon dedikerade ett köttinlägg till mig. Tack Anne:-)

Kondom och sopor
I Em:s blogg kunde man läsa om den föga attraktiva kombinationen kondom och sopor. Hon fick 39 kommentarer. Japp jag kommenterade också trots att jag inte sett en kondom irl på sisådär 30 år. Upplyftande, verkligen;-)

Pensionärsfilter
Själv la jag upp ett inlägg till Shannaras Saturday Mix: ”Flygande”, ett ganska så bra inlägg tyckte jag. Det tyckte då inte Red i sin kommentar:

- Hoppas du inte sätter pensionärsfilter på din blogg!

Pensionärsfilter - på min blogg??? Nej nu fick det räcka. Jag tröstshoppade istället och plagget jag köpte (på rea) för ganska så dyra pengar ser ni på bilden. Gud vilken färgglad panschis jag kommer att bli. Med tanke på vad hooden kostade bör den hålla i minst 20 år;-)

PS. Som ni ser finns det olika sätt att ta itu med en annalkande depression, men jag vill fortfarnde ha ”mina” 25-30 grader tillbaka. Å jag struntar totalt i om kossor får äta halm istället för gräs, att golfarnas ”greens” är beige och att era gräsmattor är bruna. Köp konstgräs istället;-) DS

14 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Hahahaha! Blogg-torkan finns ju redan, så sommartorkan kan lika gärna fortsätta, det hjälper ju inte om det regnar ute. // Du, det där med antal kommentarer, det beror ju en hel del på att jag själv virrar runt och kommenterar - återbesök och sånt där. Men ibland blir jag lite förvånad själv. :D

ellis sa...

Haha vadå inte sett dö kondom? Finns ju överallt UTE iallafall i stockholm där jag bor. :P haha läste inlägget "fart" på engelska. Haha humor I say. Jag använder ej av mig av kusinernas datorer utan mobilen via deras trådlösa så kommentera och följa bloggar är lite svårt men jag försöker :D hoppas det är bra med dig. STOR KRAM <3

Olga T sa...

Oj vad gott man kan må av att shoppa! Den här tröjan är ju grym!! Den kommer du att bli glad av att bära hela hösten och vintern, det är jag säker på. Det här pensionärsfilter m.m. fattar jag inget av....har nog missat ngt. Idag har vi regn här också, jag ligger i soffan och tittar på golf på tv....kanske fotboll senare.

S o F sa...

...å jag som blir glad av regn. ;)
(särskilt när jag har hundratals bilder att gå igenom, från alla dagar med sol)

Pensionärsfilter???
Jag fattar ingenting...och jag är ju BARA 50 plus. :)

Att du börjar deppa ihop märks sannerligen inte på din solskenskommentar hos mig.
Tack du vänliga!

Sol imorgon?

red sa...

Hoppsan! Det var bara några kommentarer som jag tyckte var lite anti. "Borde vara förbjudet för pensionärer att tvätta på kvällar och helger".
Men de flygande bilderna var ju bra, det glömde jag i hastigheten.

Jess sa...

Desigual har så fina saker i härliga färger, visst är de dyra, men på rea är det nästan ok!
Vad menade Red med pensionärsfilter? Jag blev nyfiken och fattar inte riktigt...

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Ingen pensionärsvarning där inte - Gud vad läcker den är (påsen gillade jag lika mycket). Tyvärr är inte huvudelen (den gula)en färg som gör sig till mig. Jag måste nog kontra med den mycket färgglada tunikan jag köpte i Finland förra veckan.

Vi har ju inte haft er hetta i sommar, vi hade den i maj men lite kortvarigare. Nu tycker jag att vi har haft helt ok väder, trots lite regn idag. Mycket när vi kom till Luleå, men som sagt jag klagar inte ... och jag tycker inte att kossorna ska behöva äta ... Jag tycker inte att alla trädgårdsälskare ska behöva ha bruna gräsmattor och jag tycker att golfspelarna gärna ska få njuta av gröna greener. =)Däremot tycker jag inte att de ska visa golf på TV - hur kul är det att se?

cat sa...

Ja det där var verkligen ett färgglatt plagg :)

Bilderna hos mig är tagna i Göteborg.

LissenTo sa...

Finns ingen "pensionärsvarning" hos dej. Alltid humor och fart i dina inlägg.
Här har målats och läst bok.
Nu film Jaja flickornas hemlighet.

Ps en tröja att bli glad av Ds

Anonym sa...

Sist jag såg en kondom var den begagnad av okända och låg i skogen.

Hörni sa...

Jag håller med dig angående regnet, bort med det och fram för torka igen.:) Bloggtorka har jag inte, men Lilla Mu får all min tid just nu, så bloggen kommer i andra hand några dagar till. Tröjan är riktigt snygg och ovanlig. Passar perfekt till dig med andra ord.:)

Shannara sa...

Här har det regnat i flera dagar och varit kallt i en vecka nu... Det suuuger. =( Funderar på att trycka in ungarna i bilen och dra till finland, där har de visst runt 30 grader fortfarande... Vill du följa med? Haha

Och du, kvinnan på bilderna är min morsa... Haha!

anne sa...

Tror inte vi ser så många pensionärer i ett sådant plagg - skitkul!!!!

Susanne sa...

Vilken häftig Hood, såååå läcker.
Jag oxå bara ha sol och värme. Jag har inget konstgräs, men däremot mossa. Mossan är alltid grön och även skön att gå på ;)