lördag 3 juli 2010

Shannaras Saturday Mix: "Weather"


Shannara verkar gilla vädret just nu. Det gör jag med. 30 grader ute och strålande solsken. Vad gör jag inne då? Självklart så prioriterar jag fotoutmaningar en sådan dag;-) och temat den här helgen är "väder".
Då jag inte har några dramatiska bilder på regnbågar och åsknedslag, samtidigt som jag vägrar tvärt att lägga upp en bild med snö efter den långa vintern så får mitt bidrag visa det som jag gillar bäst med vädret just nu: blå himmel, strålande sol och värme.
Bilden är pinfärsk. Tog den igår på Norra Stationsgatan i Stockholm. Den visar en "gatstump" där man har lyckats med att kombinera gamla och nya byggnader. Dom gör sig ganska bra i solskenet tycker jag:-)

PS. Nu ska jag plantera mig på balkongen och ladda upp inför Argentina-Tyskland matchen. Har fortfarande inte kommit över Ghanas sorti ur turneringen. DS

6 kommentarer:

S o F sa...

Här laddas det inför matchen...ja laddas o laddas...jag spenderar tid framför datorn före jag ska gå några meter o sätta mig i soffan.

Det är ju ändå för varmt att vara ute idag. ;)

(fast jag har faktiskt varit ute på förmiddagen)

Tänkte jag skulle lagt in en vinterbild hos Shannara idag, men jag vågade inte, för jag tänkte att du får du väl fnatt. ;)

Synd att inte Ghana vann igår. Suck.

Ha det gott i sommarvärmen och vid tv:n!

Anonym sa...

Ladda och ladda men det gav permission från målandet eftersom maken vill se.

Hörni sa...

Vilken snygg bild!
Och jag håller med dig, det var synd att Ghana inte tog hem segern igår.

Shannara sa...

Härlig bild på en underbart vacker blå sommarhimmel. Gissa hur mycket jag njuter nu... Åtta timmar på stranden non-stop är som balsam för min själ! Ska strax avhandla dagen i ett inlägg... Såg något kul idag den enda gången kameran var med ut i vattnet. hehe

Och jag får väl sympatideppa lite över Ghanas förlust trots att jag inte är intresserad... bara för att! =)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Bilden är superläckert fotat. Nu håller jag med dig om att det inte är så lätt att fota och illustrera väder om man inte förklarar. Som tur är har vi inte det vädret just nu som är enkelt att illustrera med en bild.

Joy sa...

Lovely blue sky scene, 30 degrees, wonderful.