onsdag 23 september 2009

Ordlös

Ni som läser min blogg har säkert förstått att jag gillar att skriva. (Ja, jag tycker om att prata också). Under min bloggrunda såg jag att Ordlös onsdag har temat "trasig" idag.
Det första bidraget hittade jag redan igår kväll hos LissenTo. Ett otroligt vackert bidrag som inte kunde feltolkas. Sedan kikade jag in hos Gärdsmygen och tyckte spontant: - Oj vilket fint - om än trasigt - brunnslock. Nu var det inget brunnslock utan ett runt fönster. Ooooops.

Båt eller tak
Sedan hamnade jag hos Bildgatan och beundrade hennes trasiga tak, fast det var visst en båt som låg där i skogen. Mmmmmhhhh.

Vad jag vill säga är att jag uppenbarligen behöver ord för att förstå vad som visas. Min trasiga (eller var det knasiga) och konstiga hjärna är bevisligen inte skapat för ordlösa bidrag. Tror dock att mitt bidrag till temat är glasklart ;-) Bilden är inte arrangerad utan hjärtat låg bara på gatan sådär för mig att fota.

PS. 1 000 tack LissenTo för din fina utmärkelse. Känner mig mycket hedrad att jag fick den av dig. Speciellt din motivering gjorde mig oerhört stolt och glad. Jag ger awarden vidare till er alla som gör att jag missar allt viktigt TV inklusive bankrånet i Stockholm idag, då den stulna helikoptern med bytet landade några 100 meter ifrån där jag bor. Fast vid den tidpunkten var jag inte på bloggpromenad utan jobbade. DS

6 kommentarer:

Olga T sa...

:)
En bild säger inte alltid mer än tusen ord alltså.
En kombo är bäst!

Malin B sa...

Det är ju det som är så häftigt med bilder - att man kan se olika saker i dem. =)

Visst får det bli en "tandsten" framöver men först ska de små "tandsingarna" bli rakare än rakast. =) Snyggare än snyggast. Tror att hela tandställningsbehandlingstiden är två år för familjens yngsta så det är därför det är extra bra att ha ett mål där framme, en snygg tandsten. Tänk så fint det kommer att bli.

Nina Xi Fotoblogg sa...

Nu har jag precis gett awarden vidare, tänkte ge den till dig, men såg att du redan fått den.... :-)

Lissen sa...

Mmm visst är det lite svårt att bara lägga ut en bild. det kliar i fingrarna att tillföra ord!!!!!
Rånet låter som en film... fick höra det från annat håll. Har ju inte koll på verkligheten ibland,hihi!!!

Daniel sa...

Tusen ord säger mer än en bild tror jag. Eller jag vet inte liksom.

Jess sa...

Jag tyckte om bilden men det som var intressant eller konstigt var ju att klubban låg där mitt framför dig! Ödet! Eller vad tror du?
Inga bankrånare i sikte? ;)