fredag 25 september 2009

Anna Anka

Jo då, jag tittade på Anna Ankas framträdande i Skavlan och jag är fullt medveten om att ni kommer att protestera. Men... jag håller faktiskt med henne om mycket hon sa.
Hon är som jag ;-) fast jag
- är inte blond
- har inga anorektiska tendenser
- har inga blekta (nej, det är nog helt nyinsatta titan-) gaddar
- inte lever lyxliv
- kan inte påstå att Paul Anka (trots pengarna) är min typ grrrrrrr...

Hon ser livet som många borde göra: Ge och ta! Lagom kan hon inte stava till. Livet är ett "jobb". Gillar du inte "arbetet" du har... byt.

PS. På jobbet påstod tjejerna att hon "sög av honom" tre gånger per dag. Nej då, hon "satte på honom". Hörde ni det?!!!! I hans ålder! Undrar om Paul tror att Viagra är ett kosttillskott? DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Attans jag missade detta program!!! Hade gäster! Nåja jag föredrar mina gäster framför Ankan!

S o F sa...

Angående Anna Anka_debatten så har jag svårt för att bli upprörd.

Men så tränar jag ju mindfulness enligt Eckhart Tolle och där ingår att bli medveten om sina tankar och att inte ständigt värdera sin omgivning. ;) Egot vill ständigt ställa sig själv i bättre dager och klanka ner på andra. När man börjar upptäcka Egots kraft i sig så börjar man också bli medveteten.

Maken är inte heller så himla förtjust i mitt rökelsebränneri här hemma, så jag kanske "röker ut honom". Han är inte så svag för doften precis som du inte verkar vara.

Vi får se hur detta slutar... ;)

Tack för titt-in och ha det gott!

Lissen sa...

Har tv bredvid mej, men ändå hörde jag inte när hon pratade.... konstigt.... Men den där tjejen på slutet som berättade sin historia och sedan sjöng..... henne blev jag så imponerad av. Vilken klok tjej.... Ha en skön helg!

Lissen sa...

Jobbar du med Anders? Verkar vara en klok man med perspektiv på tillvaron och så fina bilder!
Har tittat in hos honom.

Tack för komplimangen.....

Anonym sa...

Jag ska inte protestera för jag sa precis samma sak tidigare ikväll, trodde jag aldrig att jag skule göra när det gällde henne.

Det fanns vissa saker jag höll med henne om men efter några minuters prat i TV så vet jag inte hur jag ska kunna bortse från hennes beteende i programmet det handlar om.

Det är ändå konstig att jag har suttit där två, tre gånger med ikväll och frivilligt tittat och jag är ju inte ensam. Hela Sverige verkar se programmet. Jag kommer säkert att se det fler gånger, vet inte hur länge det pågår.

Skavlan har jag sett tidigare och gillar honom. Han är duktig som programledare får människor att prata utan att göra sig dum eller ställa de dumma frågorna, han vet hur man gör.

/Avsändare Margareta

pruddan sa...

Jag tittade oxå i går kväll - och visst har hon rätt i en hel del hon säger...men av någon outgrundlig anledning har trean konsekvent klippt bort allt som handlar om det ömsesidiga i relationen. Det blir väl lite mer spännande då...

Christina, Sweden sa...

Jag håller med dig!!

anne sa...

Jag tycker att Anna Anka får göra precis vad hon vill, pippa sin gubbe när helst det passar och byta ut silikoninläggen och plasttänder vartefter lusten faller på.

Vad jag tycker är genomruttet hos henne är hur hon förefaller att behandla sina barn, bestraffningar vid matbordet, hot om bestraffning och enligt löpen idag tycker hon att aga är helt OK. Detta accepterar jag INTE.