torsdag 17 september 2009

Sommarminne


Det är tur att man är stamgäst hos vissa fotobloggare! Hade jag inte kikat in hos Lissen To idag hade jag missat fototävlingen "Sommarminne" hos Kulle fotoblogg.

En kväll vid stranden
Bilden jag laddar upp är ett sommarminne från vår semester i Sopot/Gdansk, Polen. Direkt vid sandstranden låg vårt favoritställe för kvällsdrinken: 23 grader, trekvartsbyxor, T-shirt, skvalpande vågor, en härlig utsikt över Östersjön och trance music i bakgrunden.

Jag vet att alla fotobloggare gillar höstfärger. Det gör jag också, eller rättare sagt mina ögon njuter. Min kropp däremot ogillar sju grader på morgonen och längtar tillbaka till sommarsemestern i Polen.

Det bästa sommarminnet vinner en Skylightfilter från tvspelweb.se.

16 kommentarer:

Jess sa...

Ser riktigt härligt ut! Vad tråkigt det vore utan dessa fina bilder som får oss att drömma tillbaka på mysiga, roliga, spännande saker med mera!

Lissen sa...

Vilka underbart sommarminne från stranden där i Polen. Nästa gång ska jag ju vara din hov fototgraf!

Vännen.... jag har ju inte en fotoblogg, direkt. För isåfall borde jag veta vad det där filtret är för något. Kanske man borde googla om det???
Är som dej, blandar friskt efter infall! Fast det förstås, jag vill lära mer om att fotografera och jag älskar att leka och lära mer i photoshop.
Från att kunna +-0, så går det framåt. Men oj nu orkar du inte läsa mer! Kram på dej, du härliga Beate!

Olga T sa...

Vilket foto!! Du som brukar underskatta dina foton! Jag fick syn på tävlingen tidigare idag, men fastnade i så många sköna sommarminnen och sedan kom jag, precis som Lissen, på att jag vet ju inte ens vad en sådan där lins är...så det fick vara.
Snart helg!

Anonym sa...

Men inte är sommaren helt slut än...Än kan vi gå utan strumpor i skorna...

Petra sa...

Men vilken underbar bild. Vill att det skall vara sommar igen.

Jess sa...

Ny ledtråd!

anne sa...

Hörrududu!!!!! Även JAG vet vilka AIK är!!!!;)

Vissa säsonger har vi sett varenda hemmamatch de spelat! I INNEBANDY!!!!!!!

Lissen sa...

Jodaå, jag kom ihåg musiken! Det var något nytt och spännande!
Bilden Fick precis den där surrealistiska känslan!
Nu ska jag på stan med döttrarna!
Ha det gott!

Anders W sa...

Kul tävling. Synd bara att jag såg den en dag för sent. Men minna sommarminnen finns kvar ändå!
Fin bild, Beate. Hoppas den går långt.

Anonym sa...

Ett stämningsfullt foto. Här kan jag tala om måste det ha varit minusgrader inatt för det så ut så på bilarna i alla fall.

Nu ska jag skynda mig för att packa. Vi drar till andra stugan som ligger så högt upp i Sverige du kan komma på östkusten, nästan i alla fall, två mil från finska gränsen.

Ha en bra fredag hoppas att jag kan ha något så när bra kontakt på nätet under kvällen. Man är ju lite beroende =)

/Bildgatan-Avs. Margareta

Lissen sa...

Hihi, vi behöver inte lära oss än vad det är. Vi gick inte vidare till "the grande final"!
Ikväll ska jag se första Stig Larsson filmen. Kura i soffan och mysa! Hoppas du får en skön kväll också. Vad du än gör. Kram

Ps Vet ju att du inte brukar se film Ds

anne sa...

Jaa du, Bill & Bob ska gräva krondike runt hela huset, smeta gucka på grunden, fästa en perforerad matta på väggen, lägga perforerade rör i botten på diket, haka på avledande rör till stuprännor och alla dessa rör ska ledas till dagvattenbrunnen. Sen ska diket fyllas på med grus i olika storlek, en del sand där det behövs och kanske litet matjord slutligen. Så du kan tänka dig att vi kommer att ha krigszon en period framöver. Sedan är det glada amatörer som på 20-talet byggde grunden som det ser ut (eller så var det bara metoden på den tiden), så det är inte som att jobba med ett förhållandevis nytt hus inte.

Takläggning gjorde vi själva på vårt förra hus och jag har sagt aldrig mer en takläggning. Dränering har vi inte ens tänkt tanken att vi ska göra själva.

Malin B sa...

Härligt med sommarminnen!

Tandvårdsförsäkringen gäller "bara" hos folktandvården, du kanske har en privat?
Med tanke på den dyra, bekväma stolen. ;) Fast jag måste säga att det var himla trevligt hos tandis i går, om jag hade sluppit gapa i en timma. ;) Men vad gör man inte för att få fina tänder. Fniss.

pruddelutt sa...

Härligt minne!!

Birgitta sa...

Mysigt sommarminne ;)

Ulrica sa...

Ett underbart sommarminne:) Dags att rota bland fotominnena... även om det är försent för en utmaning. Dags att börja ha lite koll igen.