lördag 12 september 2009

Lördagsfoto: "Tungt"

Ibland undrar jag om NatureFootsteps är synkad med mig;-) NFs lördagstema är "Tungt" och ja, det passade mig perfekt igen.
Som jag berättade i gårdagens inlägg var det tänkt att jag skulle bekanta mig med betong under helgen. Tio tjejer (okay då, mest 50 plussare och en manlig snygging på 1,95 m och i 30-årsåldern väntade på kursledaren - som inte dök upp. Hans fru kom förbi och berättade att killen var sjuk.
En missad sovmorgon och fem mil i onödan. Det kändes tungt kan jag säga!

Betong är tungt
På jakt efter ett "tungt foto" förslog min medlidande make att jag skulle plåta Täbys vattentorn gjort av - just det - betong. Bra förslag!. Tycker tornet är otroligt mäktigt... och fult (därav minibilden). Han håller inte med.

Klassisk musik är tung
Istället för betongkonst blev det en tur till huvudstaden med besök på den internationella matfestivalen (där vi blev tyngre) och en titt i den stora bokhandeln. (se överst). Tycker nämligen att klassisk musik är minst sagt tung och böckerna verkar ju inte vara några lättviktare heller. Åt andra sidan var dom på rea.

9 kommentarer:

Ulrica sa...

Bekanta dig med betong minsann. Ska det bli betongkonst? Jag har alltid velat ha ett bord i betong.... men som sagt det bli ju attans tungt. Men jag tycker det är snyggt, ja kanske inte allt i betong som en del vattentorn. Det kan vara hiskligt fula men det kanske beror mer på arkitekten...?

I think I'm kind of back.... I hope :)

Anonym sa...

Det ser onekligen tungt ut att bära upp det där vattentornet. Ett läckert foto också.

Klassisk musik är oftast mycket tung att lyssna på och böckerna verkar inte vara lätta heller, ett tungt liv lever de klassiska kompositörerna.

Du har haft och har det rätt tungt just nu både på det positiva planet och de mindre trevliga.

Nu orkar jag inte bära på något mer tungt utan ska lätta lite i bastun efter "Här är ditt liv".

/Bildgatan -Avs. Margareta

Pennelina sa...

Ja, det var heltungt ;-)

Härlig blogg! Tack för att du kikade in på min :-D

Kram från Pennelina

christina sa...

Onekligen mycket tungt här. Speciellt betongen!! :-)

ormbunke sa...

Det var en rejäl packe tunga böcker. Synd att du fick avstå din sovmorgon i onödan. Anita

S o F sa...

Tittar in och kollar in ditt inlägg med tema Tungt. Den där inställda kursen/föredraget lät väääldigt tungt. Snacka om att man (läs jag) hade blivit besviken.

Tack för dina alltid uppmuntrande ord om mina bilder! :)

Ha det gott!

Per-Anders sa...

Betong är helt klart ett underskattat material inom konsten. Dessutom har det många gånger blivit, på ett orättvist sätt, föraktat byggmaterial. Betong förstärker många gånger det pampiga i ett byggnadsverk.

Jess sa...

Bra foto på tunga saker!
Jag gillade bilden på böckerna bäst, är nog både tunga att hålla och tunga att läsa.

NatureFootstep sa...

det här var ju riktigt kul :) Inte ett dugg tungt. Fat dom där böckerna skulle jag nog inte försöka ta med mig. De är nog tunga både att bära och läsa.

Vi får väl se vad jag kan hitta på till nästa gång. Om det passar lika bra då :)