onsdag 9 september 2009

Tre poäng

Om ni vill tacka "trean":han står i bakre raden längst till höger.

PS. I behov av en målvakt? Adam Shawn från Sliema Wanderers kan kanske vara ett alternativ. Bajen behöver en forward! Får jag rekommendera klubblösa Mifsud. Nej, nu blir det England mot Kroatien. Hoppas på en bättre match. DS

7 kommentarer:

Jess sa...

Maken hälsar och tackar för kommentaren! ;)

S o F sa...

Ja lika euforisk som jag var efter förra matchen lika uttråkad var jag under denna. Ska det va så himla svårt att få in 3,4 mål på Malta?
Tydligen!

Tyckte spelarna såg ut att lida svårt av omotivation.

Instämmer helt i ditt inlägg - såg samma saker (och det gjorde väl alla andra som såg matchen också, för de var väl de enda spelarna som stack ut)(tyvärr!)

Ha det gott där uppe!

Lissen sa...

Har inte hunnit se matchen, men hörde att den var dålig!

Per-Anders sa...

Jag såg oxå Sveriges möte mot Malta ikväll. Nånstans vid 35e minuten somnade jag och vaknade några minuter in i andra halvlek när telefonen ringde. När jag pratat klart började jag plocka ur diskmaskinen och hörde då jublet från TVn: 1-0 till Sverige. Livet kan gå vidare ett tag till.

Anonym sa...

Jag läste i kommentarerna något om att du skulle ha en man från England och jag skriver bara - Heja Kroatien, heja - heja - heja.

Jag är "kär" i landet och har goda vänner som bor där. England har jag aldrig besökt trots att min lilleman har bott i London.

/Bildgatan -Avs. Margareta

Nettan sa...

Ja, lite bloggtorka har det varit hos mig.
Men nu är jag tillbaka !

Kramiz

Daniel sa...

Vill kyssa dem alla!