torsdag 8 september 2022

Tråktorsdag med sjukstugan del 3


Det verkar inte så lätt att lägga rätt höjds kil under stenbocken så att hela "konstruktionen" blir rak...


Rapport från sjukstugan
Dagens Covid-19 rapport är lik gårdagens, med undantag för snoret som nu har antagit en gul färg (yuck) och att kräkilla-måendet vid det här laget resulterat i tre kilos viktnedgång. Ni som har för avsikt att gå ned i vikt kanske borde fundera på att bli smittade…

Husläkaren
Min (snygga) husläkare ringde mig idag och undrade hur det gick för mig. Det fick han naturligtvis veta. Hos honom kan man alltid yla av sig. Däremot hade han urtråkiga nyheter. Han kommer bli borta i cirka 6 veckor, då han ska få en ny höft. Höftartrosen har gått för långt, och han vill även fortsättningsvis leva ett aktivt liv. Önskar honom lycka till med operationen hos Stockholms Orthocenter.

Innergårdens tråkiga utveckling
Den där runda muren har jag visat förut. Den var inte det minsta upphetsande. Än mindre upphetsande var när man fick ”riva” muren igen, då den satt snett på den lilla backen. Nåt jag uppmärksammande samma dag jag såg den. Ja och idag byggdes den alltså upp igen – lika snett som förut om jag inte är helt blind.

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

16 kommentarer:

Ditte sa...

Trist att du fortfarande är dålig. Och att må illa är ju bedrövligt.
Fint med din husläkare so hör av sig och frågar hur det är.
Ja, en ny höft är ju bra att få. Var inne och tittade på deras hemsida. Verkar riktigt bra.
Trist även med er innergård där inte mycket händer-
Kanske läge att byta ut de som bygger.
Hoppas du snart blir piggare.
Krya på dig

nalta norrland sa...

Jag hoppas både att Du ska börja må bättre (viktnedgång car även ett av mina covid19 symtom) och att Din läkare blir pigg och rask efter operationen 👍
Idag har jag varit på utfyllnad Klyktattarland 😜
Om det i en blogg nära Dig under morgondagen - och på söndag 😃
Yes jag gjorde två flugor på smällen 😜
Krya på Dig 🤗

Äventyret framtiden sa...

Oj, stackars dig BP, som mår så illa. Hoppeligen så ändrar allt till det bättre snart, snart.
Du har inte bara en snygg doktor, du har en bra doktor också verkar det som. Hoppas han blir ok han också!
Tråktorsdag, ja, idag fick du faktiskt till det ordentligt vad gäller tråkigt.
Imorgon är en annan dag!
Krya, krya på dig!

LillaSyster sa...

6 veckor var väl inte så farligt lång tid..... Du springer väl inte där varje vecka?
Stenblocken.....troligen kommer de att tas bort, eller så får de byta personal till att sätta dem. Hur svår kan det vara? Det finns ju både laser och grävmaskiner.

Nu hoppas vi att det vänder, och att du går upp i vikt igen.
Här har också varit tråktorsdag idag, deluxe.... toalettstolen på nedervåningen av ifrån sig ett ljud utan dess like, så att jag skyndade ner för att fatta vad det var som lät, maken kom ut från kontoret - han satt i möte och undrade vad jag gjorde för ljud. Jodå toastolen läckte vatten från cisternen vid anslutningen och inte gick det att stänga av kranen med handen. Det slutade med att dra huvudkranen till vattnet och sedan leta upp verktyg för att rå på avstängningskranen och sedan konstatera att det bara är att byta stol. Jag har kommit halvvägs....stolen är utslängd. Imorgon blir det en resa till tippen och sedan ska åka och köpa en ny och koppla in. Så har du inget för dig imorgon kan du ju hålla tummarna för att jag klarar av det=) Krya på dig

KajsaLisa sa...

Usch Covid, jag lider med dig hoppas den går över snabbt. Innergården verkar räcka några tråktorsdagar till, tack för länken.

Hanneles bokparadis sa...

om jag nu hade nåt, så varade det ett dygn

Susjos sa...

Neeej, har du blivit sjuk, och med covid-eländet, fy va trist! Å jösses vad du har gått ner i vikt, du som jag förstår är en liten person från början! Krya på dig fort, hostan var jobbigast för mej , men tyvärr var det inget fel på aptiten, så ingen viktnedgång eller feber hade jag . Kanske du kan få hem lite näringsdrycker?
Krya på dig fort!

PS. Jag hade ingen aning om att St Marys sjukhus var det sjukhus som de kungliga föder sina barn på, kul! Däremot så fanns skyltar om en viss farmakolog och biolog : Alexander Fleming som huserade på detta sjukhus.

Paula sa...

Du som redan är smal har gått ner i vikt, jag som är överviktig tappade inte ett gram (?) vad jag vet under min sjukdom. Men så var det ju inte covid heller. Men, nä, jag behåller hellre mina kilon...okej?
Klåpare till folk som inte kan mäta lutning på "bygget"

Åke sa...

Men fy så tråkigt du åkte dit. Nu vill jag inte skryta men jag tog 6 kilo i mars på min Covid men jag fick en släng av bihåleinflammation på köpet… typ 17 dagar vart jag dålig. Denna sjukdom slår inte lika tydligen. Min läkare fick hålla i mig då jag fick testa syreupptagningen när jag gick runt i rummet på plåsterkåken. Sköt om dig nu ock så tråkigt din snygga läkare blir borta ett tag.

Åke sa...

Jo en olycka kommer ju inte ensammen heller… det syns ju på hela 34 mil att cirkeln lutar. Nu måste nånsin laser vara trasig på riktigt… nu får du något att följa från sjukstugan.

Anki sa...

Hoppas nu på ett snabbt tillfrisknande för dig ... och att du snart både går upp i vikt igen och slipper illamåendet.

femfemman sa...

Vuktnedgång funkar bara på dem som inte behöver. Tro mej, jag vet.
Vilka taskiga murare! De borde fått ett enklare projekt att jobba med.
Många som får nya höfter i relativt ung ålder. Krya på dej!

Geddfish ♥ sa...

Stackars dig! Den där Covid ger olika symptom på olik. För mig smakade mat och dryck lika gott som vanligt och ingen viktnedgång således, men det fanns ju annat, som mynnade ut i en envis trötthet, som jag faktiskt har ont av än.

Nu behöver du krya på dig! 🤗

Gunnel sa...

Trist att illamåendet håller i sig. Jag hade gärna tappat några kilon, men jag skulle nog velat använda en annan teknik. Har de inget vattenpass de kan använda när de bygger den där muren? Verkar märkligt att de inte får rätt på den. Krya på dig.

Anna i Portugal sa...

Krya! Vad märkligt de inte kan få muren rak! Vattenpass är ju inte så svårt att lägga ut och anpassa höjden efter.

christian sa...

Husläkare?!? Privat eller? Man blir skapligt avundsjuk......

Hoppas ni/du kryar på er snart!