tisdag 6 september 2022

"Grannsamverkan" i Blogglandia

Den här bilden har ingenting med inlägget att göra. Den visar 12 "bonuskapslar" som följde med den nya Nespressomaskinen.

Ingen tavla av Picasso, även om man skulle kunna tro det. Fotot visar kapsylen som sitter på hostmedicinen som min (snygga husläkare) skrev ut en kvart efter att jag ringt husläkarmottagningen. Fantastisk service.

Så här ser det ut om man testar positivt;-)


Det här inlägget blir längre än så här. Det ska handla om grannsamverkan i Blogglandia. MEN jag kommer skriva texten först efter damlandskampen i fotboll mellan Finland och Sverige. Efter gårdagens reaktioner på mitt uteblivna inlägg tycker jag nog att det är bäst att hålla er uppdaterade;-) Hörs om en timme:-)
---------------------------------------------------------------------------

Uppdatering: Vinst med 5-0 blev det för Sverige i kvalmatchen till VM 2023 i Nya Zealand och Australien. Matchen var betydelselös, då Sverige redan vunnit sin kvalgrupp och Finland inte hade en chans att gå vidare. Matchen blev därefter om man säger så.

Grannsamverkan
Skoj förresten att vi båda två har lagt upp blommor idag. Du och jag är ju ungefär på samma kunskapsnivå där. En himla tur att vi har LillaSyster:-)” så kommenterade jag hos Ditte igår. Så hon letade såklart efter mitt inlägg, men hittade det inte. Så hon mejlade och undrade vart inlägget tagit vägen. Hade inlägget färdigskrivet i Word, men glömt att ladda upp det. Ja, ja börjar bli gammal. Att Ditte och även Åsa brydde sig och undrade vad som var felet känns som en väldigt trygg "grannsamverkan" i Blogglandia.

Btw
Btw (förresten) så testade jag positivt för Covid-19 igår. Ja, jag vet att alla måste få viruset för att pandemin ska vara över. Så nu har även jag dragit mitt strå till stacken. Har inte den blekaste var jag har smittats och av vem. Den enda personen förutom maken som jag har haft närkontakt (utan avstånd) med är min tandhygienist i fredags. Hon hade såväl munskydd som visir.
 

Lindrigt
En så länge kan jag inte gnälla över symtomen heller, förutom 38,8 graders feber som mest, hosta och rinnande näsa. Det känns som en lindrig förkylning. Så mina tre vaccinationer - den senaste den 18 maj i år - verkar göra ett gott jobb. Är så tacksam att jag inte försakade mig någonting under den tiden pandemin pågått. Det hade känts så mycket värre om jag levt ett eremitliv utan social kontakt och ändå hade drabbats.

Så nu är ni uppdaterade:-)

14 kommentarer:

LillaSyster sa...

👍

Guldkryckan sa...

:)

Susjos sa...

Haha, vi är ju några stycken som bloggar väldigt sent om kvällarna oftast, du och jag t.ex!

nalta norrland sa...

Även om jag inte bloggat sent så kollar jag ju alltid om Du har bloggat innan jag lägger mig 😃
Vi är ju ett sammansvetsat gäng.
Stackars Dig som fått covid19 så här sent, eller tidigt på säsongen.
Skönt Du inte mår alltför dåligt 🤗

femfemman sa...

Tror att vi hade covismd för en månad sedan ungefär. Har aldrig brytt mej om att testa mig. Det var ju som en lätt influensa men tröttheten höll i länge.
Bra att folk håller reda på en. Borde vara flera som gör det ...
Krya på dej!

Ditte sa...

Grattis till ny Nespressomaskin och visst är kapslarna snygga. Lycka till med den!
Gillade också "din Picasso".
Himla trist med Covid men troligen blir det inte så "illa" med tanke på att du ändå har tre doser. Och smittan kan ha kommit precis var som helst ifrån.
Jag har fyra doser men säkert kommer jag också att drabbas men troligen ganska lindrigt. Hoppas på det.
Är glad att jag också levde i stort sett som vanligt under pandemin.Inte direkt middagar här hemma men i övrigt var det tämligen vanligt.
Log åt "grannsamverkan" i Blogglandia. Och lite så är det ju. Tack för läken! Och inlägget kom ju.
Önskar dig god bättring.

Äventyret framtiden sa...

Så denn ja, som dansken sa´, nu fick jag se Nespressomaskinens, den nyas, kapslar.
Shit happens, och då menar jag coviden du har fått på outgrundliga vägar och skäl. Hoppas du inte blir värre än vad det redan är.
Vi har klarat oss, båda två, trots att flera i vår omgivning har haft den .
Vi ska försöka få den fjärde dosen nu, de har börjat ge folk det nödvändiga sticket. Ska ta reda på imorgon redan.
Visst finns det en god samverkan i Blogglandia, alltid får man hjälp och kan hjälpa på något sätt. Vi börjar ju bli som en stor familj på något sätt. Man oroar sig också för varandra.
Krya på dig!

LillaSyster sa...

Krya på dig!

Anki sa...

Krya på dig BP!

Anna i Portugal sa...

Hoppas covid håller sig på mattan och inte ger dig värre symptom.

Guldkryckan sa...

Coviden ja, jo, alla kommer ju få det förr eller senare, har själv haft det två gånger, kanske tre, jag minns inte.
Första ggn var värst, inte för att jag var jättesjuk men så förbaskat rädd.
Men nu får du krya på dig Bp, ta hand om dig. 🙏❤️

Geddfish ♥ sa...

Hoppas du kryar på dig snabbt! Vaccination är ingen garanti för att inte få viruset men det underlättar förhoppningsvis.

Nu är jag bäck in track🥰

Paula sa...

Nämen, var det din (o)tur nu? Jag har faktiskt inte testat positivt, men var ju väldigt förkyld ett par veckor tidigare. Men tre test gav negativt resultat, och någon feber hade jag aldrig.Krya på dig! Jag funderar på att ta den femte sprutan snart, tänker att om den erbjuds varför tacka nej till något som är gratis. Fast det blir ju det "gamla" vaccinet, inte det nya som ännu inte nått Sverige. Men vad sjutton, då får jag åka till förorten med invandrarmat i affären, två flugor på smällen!

Åke sa...

Jag trodde först att det var fingerborgar du visade upp :) Jag fick bara ett streck i fredags… vart sängliggande helt utslagen i två dagar då. Tänkte att nu är det färdigt igen.