torsdag 9 juni 2022

Tråktorsdag med onsdagsmix

Några fler boulespelare än 6 personer igår.

Abtot är entreprenören som håller på med "omstuvningen" av innergården. Flakets innehåll är urtråkigt.

En av Abtots killar. Kolla tatueringarna! Lika illa som hos många fotbollsspelare...


Egentligen kan jag ju vara glad för att internet försvann just igår, då onsdagar inte är temadagar, åtminstone inte för mig. Brukar ju lägga upp en onsdagsmix då, och när jag tittar på bilderna jag tog igår, så är dom tillräckligt tråkiga för att kvala in på Tråktorsdag;-) 

Internet
Telia Kundservice robotar är riktigt snabba när de ser sitt namn på sociala media. De kommenterar omedelbart som här:

- Jag hoppas att allt redan löst sig och att ditt internet rullar på som det ska igen. Upplever du fortfarande problem kan du testa att göra en felsökning via vår hemsida (www.telia.se/felsok).
Hjälper inte det eller om du bara föredrar att prata med en människa finns vår support till ditt förfogande på telefon 90 200.
Jag är ledsen för besväret!
//Nicklas, Telia Kundservice

Problemet löst
Efter UEFA Nations Cup matchen Belgien-Polen (6-1) gjorde jag ett sista desperat försök att återfå internet. Och jag lyckades. Tappade i och för sig alla tidigare inställningar, men so what, bara det funkar:-)

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

PS. Telias Kundservice stänger klockan 19:00. Löjligt! För de flesta privatpersoner, speciellt de arbetsföra använder väl internet efter denna tid, eller… DS. 

15 kommentarer:

femfemman sa...

Gott att ordningen är återställd. Kan medge... bilderna ser väl inte så upplyftande ut. Eller ens roliga!😊

Geddfish ♥ sa...

Jag tycker det är roligt med bilder från vardaagen så jag tycker inte dia bilder var så värst tråkiga. Samhällsbilder, kan man säga.
Sen kan det vara skönt att hoppa över internet någon kortare tid också. TVn finns och mobil och kamera.

Det var ansiktsterapeuten som tog upp detta med ögondroppar att de kan innehålla serum. Ögondroppar är inte heller gratis, väldigt dyra, men de blir lite rabatterade iom högkostnadsskyddet. Så detta var ju intressant effekt.
Underbart väder här idag!

KajsaLisa sa...

Jag tror du varit lite pessimistisk, samma som med Döda torget som verkar utvecklas, jag tror din innergård kommer att bli fin till slut. När internet lägger ned är det inte kul, men det passar ju bra in på Tråktorsdagen. Tack för länken.

LillaSyster sa...

Jo internet används ju dygnet runt.....hoppas att det är stabilt nu igen. Det är skrämmande hur beroende vi är av att det funkar.

Emma, Sol som sol? sa...

Er "park" är i ständig förbättring! Och det ser ut som om de skulle spela plockepinn modell större!

Paula Merio sa...

Nämen, fick du någon förklaring till avbrottet? Det här med service är verkligen ett vitt och brett begrepp, visst låter klockan sju galet tidigt med tanke på vad man använder internet till. Min granne "råkade" slå fel kod till sitt bankkort i affären och kortet blev spärrat. Hon ringde sin bank Swedbank och hamnade som nr 260 i kön....väntetid ca 60 minuter!!
Min bank, Skandiabanken, har chatten öppen till klockan nio och är otroligt hjälpsamma.
Hoppas du slipper fler problem i dina kontakter med omvärlden!

Äventyret framtiden sa...

Vet du , nu tycker jag inte alls att det blev någon tråktorsdag. Min kreativa sida vaknade av pinnarna på flaket, på skottkärran som stod vid tatuerade mannen osv. Kanske det är som Astrid Lindgren sade om barn. Barn ska ha tråkigt då blir de kreativa. Du lyckades BP! Eller misslyckades, välj själv men tråkigt neeej. :)

Klimakteriehäxan sa...

Visst känner man sig märkligt utanför när nätet inte funkar! Men nu ordnade det sig ju. Utan nät hade torsdagen blivit betydligt tråkigare. Här pågår fotboll men det ser inte så bra ut ...

Ditte sa...

Kanske skulle huset satsa på fiber? Mindre meck! Och du kan ju alltid parakoppla mobilden med en dator eller padda och köra på mobilens internet. Skönt att ordningen är återställd.
Trist tycker jag det är att det ska ta så tid att få er innergård klar. Verkar inte direkt som särskilt effektivt jobb. Ja, de som jobbar men det kanske skulle behövas många fler.
Men kul att boulegänget var utökat igen.

Susjos sa...

Tråkigt är det för det ser ut som att Sverige kommer att förlora mot Serbien i fotboll.
Så skönt att internet är tillbaka i alla fall!
Man får var glad för det lilla!
Ha det gott!

nalta norrland sa...

Tråkigt är bara förnamnet när Internet strular och man typ hänger i luften och inte vet nånting.
Gårdagen var en bra, innehållsrik dag med sol, blå himmel och skolavslutning…
Besöket på Sjukstugan var långt, drygt 1 1/2 timme, men bra, jag blev otroligt väl behandlad. Kände mig som VIP.
Jag hoppas Du får en fin fredag.
En vecka kvar sedan SOMMARLOV.

Ama de casa sa...

Vad skönt att internet kom tillbaks! Fast jag tycker det var konstigt av roboten att säga om du "bara" vill prata med en människa... Det är väl de dom allra flesta vill göra när det har uppstått problem?

Eva sa...

Det händer verkligen alltid något på eran gård. Kul att att det decimerade boulegänget utökats något. Jag tycker tatueringar är äckligt både på fotbollsspelare och andra - i synnerhet på kvinnor. Jag förstår bara inte varför man låter tatuera sig. Men man tillhör ju också en utdöende generation. Vi har ofta fel på internetet. Har aldrig hört av robotorna dock. Som alltid tar du sååå bra bilder.

Monica sa...

Har varit med några gånger när cash is king
både när jag varit på systemet och handlat mat.
Om allt skulle slås ut kommer det att dyka upp en gigantisk svart marknad där inget digitalt funka, så cash kanske inte är så dumt att ha hemma.
Härligt att se att livet kommer tillbaka på gården.
Även om dom svarar fort Telia händer det ju ingenting på ett bra tag, när dom dödar kopparnätet kommer jag aldrig mer att ha med dom att göra.
Att dom demonstrerar är ok men idioterna som sätter sej mitt i gatan är en annan sak.
Brukar tänka att hade dom suttit vid infarten till Danderyd hade jag varit död nu.
Ha en skön helg :-)

christian sa...

Ja du....kundservice är inte värd namnet på de flesta företagen . . . förstår frustrationen :(
Tycker att grejorna på flaket ser spännande ut, framförallt ska det bli intressant å se vad det blir av de där stora runda pinnarna....
Såg du Sveriges match igår? Då njöt väl även du av Cajuste å Ekdal, vilka killar! Där har vi nåt att bygga vidare på!