söndag 12 juni 2022

Skyltsöndag #370

Idag blir det en salig mix av olika skyltar som jag har ”snappat upp” den gångna veckan. Hoppas ni gillar dom. Enjoy!

En av ”nymodigheterna” när man går in i en butik och vill köpa en vara som inte finns ”hemma” är att man kan välja att beställa den till butiken. I det här fallet var det min mascara hos Lyko som inte fanns. Det tog två dagar och vips fanns min älsklingsmascara i facket. Ungefär som att öppna luckor i en adventskalender. Ama vet precis vad jag menar. Hästens sängar måste vara de dyraste sängar i Sverige. Men så håller dom också i 30 år. Alltså ingen idé att köpa en Hästens om ni har fyllt 65, för risken/chansen att ni blir 95 är kanske inte överväldigande stor;-) Reklamskylten förstår jag dock inte. Den tröjan skulle jag kunna köpa direkt. Så cool den är. Tyvärr finns den inte för vuxna (med barnasinnet i behåll) utan bara för barn;-)

Veckans höjdare: Här blev jag aningen förbryllad. Att det är en (skalad) kokosnöt ser jag ju. Så den äter jag gärna. Men innan jag börjar äta den är det ju rätt smart att dricka kokosmjölken inuti nöten först, eller hur?!

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

16 kommentarer:

Åke sa...

Så smart att kunna beställa till butiken. Man kan ju hoppas dom sam fraktar för miljöns skull. Nu behöver jag dock ingen mascara. Hästens sängar... vi har en piratmodell som hållit i många år. Så synd att inte tröjan går att köpa för dig. Allt som har med kokos att göra hatar jag... jag säger BLÄHH!!!

Åke sa...

Jo en bra Skyltsöndag du fixat ihop förutom kokosen :)

LillaSyster sa...

Bra service! Både med beställningen och att få en färdig skalad kokosnöt=) Win Win! Tack för länken igår. Snyggt skyltat!

Äventyret framtiden sa...

Å andra sidan så kanske man ska köpa en hästens som varar länge, så när man fyller 70 år så försöker man se till att hålla formen i minst trettio år till. En madrass-morot så att säga. Skada på bra vara annars. Hålla sig vid liv gäller.
Den tröjan skulle jag gärna ha också.
Bra skyltat som vanligt, men den där kokosmojängen förstår jag mig inte riktigt på? Men så är jag ju flickan från landet också så storstadsbo jag är.

Äventyret framtiden sa...

Aha, Lillasyster kom med förklaringen...nu fattar jag. :) Polletten föll ner!

nalta norrland sa...

En kokosnöt klar gör att ätas… inget jag sett här hos mig, fördigskalad kokosnöt, hur lång hållbarhet?
När vi skulle ha en bh utan axelband till Elins avslutningsklänning så trodde ju jag att det bara var att köra till Lycksele och shoppa på Lindex, nu var det inte då enkelt… men den trevliga serviceinriktade expediten tog med Elin in i provrummet och mätte Elin, sedan beställde hon den bh Elin skulle ha från Lindex lager och ett par dagar senare kom den med posten i vår postlåda.
När service är som bäst 👍
C & R har köpt en typ Hästens säng… närmare 100 tusen - för en säng. Jag funderade faktiskt på varför, med tanke på att C jobbar i Bjurholm och bor hos sin mor, de träffas knappt varje helg.
Nåväl deras bekymmer.

Geddfish ♥ sa...

Jag köpte en EKENS ställbara säng när jag fyllt 71 år! Jo, yes. Varför skulle inte jag få ligga gott med tanke på min rygg? Jag provlåg sängar på EM och valde den bästa. SÅ tacksam för det, har faktiskt bättre rygghälsa numera.

Det här med Instabox är en bra grej, det utnyttjade jag under pandemin.
Kokosnöten var häftig, men den skulle jag inte köpa, hur skulle jag orka, haha!
Superfint skyltat!

Susjos sa...

Just ja, din mascara som ska vara så bra, vad hette den nu igen?
Perfekt med färdigskalad kokosnöt, mums!
Snyggt skyltat som vanligt!
Ha en fin kväll, trots Sveriges förlust mot Norge igen...

KajsaLisa sa...

En massa människor har sovit gott i andra sängar, min från Ikea är säkert tio. Tröjan var häftig. Förr i tiden hette det tyvärr slut på lagret nu heter det instaboxare, men det är samma sak.
Fantasin för konstig mat tar aldrig slut, men jag testar gärna.
Länkar upp dig nu.

Ditte sa...

Kul och varierande skyltar från veckan. Och visst är det bar med "Instabox" även för att hämta ut mascara.
Hästen gör väldigt bra sängar men som du skriver är de ju lite åldersanpassade. Reklamen fattade inte jag heller. Men kanske blir en säng såld om jag bokar ett möte. Vill inte lämna den...
Tröjan skulle passa yngsta barnbarnet. Absolut.
Ja, veckans höjdare. Tycker de missat en del i instruktionen. Men man får väl tänka själv.

Paula Merio sa...

Så himla kul BP när man kan komma in hos dig och uppdatera sig om nya produkter man inte har en susning om här på vischan! Instabox finns i stan, har dock inte känt att det varit meningsfullt för mig att åka in till stan bara för att hämta paket där. Men, som dottern sa, om man jobbar i stan passar det ju bra att kila förbi på hemvägen. Hästens, undrar om man får sängen på avbetalning när man snart är 70? Hahahahaha, nä tack, det får bli en Ikea-variant. Tröjan gillade jag också, fast hellre i gult än grått, jag liksom tappar ansiktsfärgen när jag klär mig i grått...
Jag som aldrig ätit en kokosnöt o inte heller varit med i Robinson undrar hur nöten kan överleva utan skal???

Anonym sa...

Betr. Hästen - Aktare, BP, här är det en som blir 95 nästa april !! :) Men jag skulle aldrig betala flera tusen dollrass. Trots det säljs det märket här.

Mascara är otäckt att ha på ögonfransarna; Jag försökte
men det kändes smetigt och inte såg jag bättre ut heller.
Jag är väldigt rädd om mina ögon. Använder inte smink
utom lite läppstift då och då. En naturlig skönhet som jag är. :)
Munter måndag önskas dej. Ruth i Virginia

Ama de casa sa...

Lucköppning är inte dumt det! :-D Snyggt skyltat!

Anki sa...

Kul skyltning som alltid! bra med färdigskalad cocosnöt!

christian sa...

Kanske sängreklamen riktar sig till en singel som ska komplettera med en partner....
Tröjan borde naturligtvis finnas i vuxenstorlekar också, det är väl inget generationsbundet budskap.....
Kokosnöt med sugrör, ja tänk uppfinningsrikedomen vad gäller mat tar aldrig slut!

Carita Liljendahl sa...

Jag skulle gärna ha en motoriserad Hästens, men som du säger - månne jag lever tills jag blir 90? Kanske nån ändå kunde ärva den sedan :-)